Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Mostmár beugrott!!Valamikor rég énis szaladgáltam egy ilyen repcsivel.Aszomszég gyereké volt csak a start volt megengedve.De abban egy kis ketyegő óramü volt.Néha fantasztikusan sokáig fent volt.Örülj neki, hogy ilyen szupi repcsid van és vigyázz rá.!!! (amugy kb. hány éves ?)
orulok a repcsimnek es az osszes tobbi modellemnek.Egyebkent 23vagyok es regota mar csak elektronikaval foglalkozom.A modellezes szamomra mar a mult,de orulok,hogy vannak akiknek tetszenek a regi modelleim
Örülök ,hogy elárultad, deén a repcsit kérdeztem
Mára elégvolt. Holnp jólenne lefoliázni.Bekerült egy pár kábel.
Hy
Az a kérdésem lenne hogy,szereztem egy távirányitós autót de nincs meg a távirányitója. 1.Lehet házilag épiteni távirányitót? (2Ch-s kellene) 2.Vagy pedig vennék 1200Ft-ért egy olcsó távirányitós autót(1 panel már van ithon) és 1 távirányitó elörre-hátra a másik távirányitó jobbra-balra irányitaná. De ezzel az a probléma hogy kicsi a hatósugara(kb 2m) és ez elég kevés ennek a 2panelnak kéne megnagyobbitani a hatósugarát ha lehetséges. Válaszotokat elörre is köszönöm.
TESCOban szerintem 1990-ért szokták osztogatni a távirányítós autókat. Vegyél egyet, és a vevőt rakd át a tiédbe. (ha elbírja a motort meg ilyenek)
Azon az oldalon(amit belinkeltél) semmi értékelhetöt nem találtam.
Pedig az egy jo oldal, minden kategóriában vannak témák.
Ma ujra beindult a második müszak.Megkezdem a véglegesre csiszolást,és fóliázok (ha lessz mivel). Nézzétek meg a szárnyvégi lezárást purex -el ragasztottam .Q jó .Megdagad mikor köt ,baromi erős.félóramulva csiszolható keménységü.
Az 5170._es számú képnél még azt el kell mondanom, hogyhátul a törzsben van egy keresztrud,amihez a külső köpenyek levannak ragasztva.Azért mert amikor a szervó tol ne tudjon behajolni az egész szál.Amikor kivezeted a törzsből akkor is le kell ragasztani.Az 5472 es kép.
Megkatam a kis PIKO helinek nevezett tenyérnyi játékszert.Nagyon aranyos.Ragasztás ,foliázás közben ezzel játszottam.Nektek is 14 szer kell lenyomni balra a trimmet, hogy valamennyire menjen.Egy Kis csalódás azért ért, mert egy féldecis poharat nem tud elvinni a vendégemnek. .Afoliázás nagyon csunya lett.mert nem volt itthon foliám, csak egy ősrégi darab ami már akkor sem ragadt,és gyürődött amikor megvettem.
Ki foglalkozik vasútmodellezéssel?
Lenne pár kérdésem! Főleg jelzőkkel kapcsolatos... Mit hol lehet kapni, és menyiért, természetesen itthon! Németországban szoktam néha mozogni, de ez nagyon kiszámíthatatlan, és időszakos. HO-s méretben utazom. Ezekre lenne szükségem: -főjelzők -alakjelzők De főleg alakjelzők érdekelnének inkább!
megjöttek az alkatrészek a robothoz
csakhát én marha elfelejtettem megrendelni 2 futaba s 3003 szervót (az hajtaná a gépet) ugyhogy sztem csak jövőhét végére tudom elkezdeni építeni
szevasztok,modelleők.engemis érdekelne ez a téme .én is repülőzők.extrákal.
Nekem angolból csak a négy főelem megy rendesen.Az hogy a youtubén mit hebrencselt a srác,Az nem tiszta.Mit ragasztott össze pillanatragasztóval??Az hogy a saját potival a sebességet tudja változtatni azoké. De én azért irtam, hogy a poti közép állásban rögzitendő, mert neked előre hátra kell haladni a robottal és ugyanolyan sebességgel.Szaladj el ide miskolcra , adok én neked két KB. 6 kg os szervót.
szia. ma vettem egy repcsit es lattam egy nagyon speci megoldast amivel nagyon lehet sporolni a sulyal. az itanyitas nem szervo motorral van megoldva hanem elektro magnessel
Szia. Énis repülőzök, de semmi extra nincs a repülőkön.Se alufelni ,se extrabenzin sőt még metál fényezés se.Amúgy ha visszaolvasol láthatod a munkáimat.Üdvözöllek a csapatban ,remélem bemutatod a gépeidet.
(Lássunk extrákat)Amugy tudom én ,hogy mi az az extra,a baráti körömben is van három.
Az nagyon érdekel ,részleteznéd.!!
Ugyanis kész az épitett szárny de a sulyával nem vagyok megelégedve.Annyi merevités meg bizgentyü van benne.
na, jó látni hogy repülősök is vannak még szépszerivel... :o)
Nem tudtok ajánlani stabil, jól bevált szárnytervrajzokat? Amire két villanymotort is fel lehet szerelni? Mármint oldalanként kettőt, azaz összesen 4-et... ;-D
A másik dolog ami felvetődik bennem: egy mezei 9 Gr os szervó(1100 Ft) tud 1.5--2 Kg /cm erőt kifelyteni, és hüen követi a kormány állását. Ez a mágneses dolog mit tud biztositani??? Légyszi ird meg.
ez is eleg jol iranyithato csak az a difi hogy az egesz iranyitas le van szukitva a hatso szarnyra.ugy hogy a magneses cucc csak a magassagat szabajozza.a jobra balra mozgast meg a motrok segitsegevel oldottak meg ez nem nagyon tetszik tul nagy kanyarokat kell vegyen
kulomben nagyon speci lett a szarny.hany gram?holnap rakok fel kepet a magneses iranyitasrol.ok?
360 gramm Tokkal-vonóval légcsavarok nélkül.A foliázás ronda lett.Nézd csak milyen bonyolultra sikerült a szervók beszerelése.
Húúúú!
Ez igen. Sajna konkrét tervet nemtudok.talán a "PROFILI-2" De ha visszaigazolsz az összes havert beizgatom , az összes FMT-t végignézetem velük ?csakhogy lássak egy ilyen masina megszületését.DE azért kellesz pár kiinduló adat.Kb. fesztáv ,elektro robbanó.....stb
De oktondi vagyok , benéztem ,hogy elektromos kell.
Ami nálad hátrány ,Hogy motorral kell kanyarodni az nálam vészhelyzet.Ugyanis ha merül az akksim az egyik motor szabija lekapcsol , a másik meg vidáman forog tovább.Ugyhogy szeretném ha nagy ivben csinálná.Ki is dolgoztam egy végtelenül egyszerü, de franko kis kapcsolást ami két extra fényü LED et bekapcsol egy fesz. határnál.(A panel 20*15 mm)TL 431 ,4 ellenállás kis bc tranyo +ledek.Hogy legyen egy kis elektronika is.
Idézet: „Hogy legyen egy kis elektronika is.” rendes tőled
Hy
Mit lehet tenni olyankor ha van 2db távirányitós autóm de egyforma és bármelyik távirányitójával müködik egyszerre a kettö. Egyszerre lenne jó használni öket.
eggyikből vedd ki a kristályokat és egy másikat tegyél bele(másik frekin)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |