A privát üzenet rendszerben karbantartásokat végzünk. Lassulások előfordulhatnak!
Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Sziasztok!
Segítségeteket kérem abban ,hogy van egy (smd, sot23-5) tranzisztorom amin ez a jelölő szám(marker) S86B. Az elmlített tranzisztor helyett, milyen helyettesítőt lehetne rakni?? Semmi adatlapot nem találtam róla... Segítségetek előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ehhez a tranzisztorhoz kellene helyettesítő vagy hely ahol kapható . Csatolom a lapját. Előre is köszönöm. Prometheus
Szia!
Itt kapható.
Köszönöm a segítséged!
Üdvözlet
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy BSS138-ast szeretnék kiváltani furatszerelt verzióval. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Talán BSS 98
Köszi a tippet!
BSS 98-at nem nagyon találtam sehol, de kinéztem a BS170-et. Talán az is jó lesz! Majd, ha lesz időm kipróbálom!
Helló
segítség kellene Javítok egy régebbi Telefunken erősítőt.A végfok tranyók döglöttek de annak már megvan a helyettesítője.Viszont van 2 pár tranzisztor aminek nincs.Hq nál sem ajánl fel semmilyen helyettesítőt. 2sa1352 2sc3416 köszi a segítséget.
Köszi
szerintem mind a kettő jó. Az eredeti igaz 200v os de ott max 40-50 volt van úgyhogy a BD és az MJ is jó. köszi
Sziasztok!
Nemrég elromlott gyerekkorom TV készüléke. 13 voltam amikor kaptam. . Találtam egy drótként viselkedő BUL310XT tranzisztort, meg egy szakadt nagyfesz elkót. Elkót cseréltem. Szóval a kérdés. BUL310XT helyett használhatok-e IRF840-et. Hirtelen ezt találtam újonnan. Szerintem passzolna, de jobb ha ránéztek. Köszönöm előre is, Zoli. Mod.: Kollektor-bázis lábak cserélve vannak. Van erre valami bevált mószer? A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2014
Találtam pár darab C4242 - őt.
Nem találok róla sok infót, amit meg kidob a kereső jónak tűnik. Lábkiosztása passzol. Hátha te jobban ismered. Alkatrészt nem szeretnék vásárolni hozzá, annyi kacat van itthon. Köszi, hogy segítessz. Azt elfelejtettem írni, hogy mellette az elkóra 300V van szitázva. A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2014
Bocs köszi a javítást .
Üdv Mindenkinek!
Mivel ellenem fordult a gugli és nem találtam hirtelen semmi használható infót, így a segítségeteket kérném, hátha valaki tud segíteni. Van két darab tranzisztorom: D33D30 és D29E10 nevekkel. Ezeknek kellene megtudni a főbb paramétereit, hogy cserélni tudjam. Ezek egy Cervin Vega M-200 végfoknak az alkatrészei, ha esetleg valaki ismerné. Előre s Köszönöm!
Szia!
Tegnap este még kicseréltem benne a tranyót. Ma a tápban az összes elkót, de semmi életjelet nem mutat a készülék. Néztem hozzá kapcsolási rajzot, úgy néz ki a sorkimenő a hibás. Azért köszi a segítséget!. Sajnos ezt már nem javítom meg. Zoli
Köszönöm! Igen a másik a komplementer párja. Akkor utána tudok nézni mostmár, miből élünk.
Sziasztok!
Mivel tudnám helyettesíteni a 2SD1213 tranzisztort? Amit a fenti keresők ajánlottak azokat nem találtam a hq-nál.
Hello, itt van 2SD1213.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2014
Üdv!
Ismét feladta a leckét két tranyó, amit nem tudom mivel helyettesíthetnék, vagy honnan tudnék ilyeneket beszerezni. mellékelem az adatlapot. Előfokban vannak ezek benne párban összesen 8 darab. Tranyók
Szia!
Az NPN helyett: Bővebben: Link. Még lehetséges helyettesítők: Bővebben: Link. A komplementer párjaik is meg vannak adva.
Szia!
Nagyon szépen Köszönöm a segítségedet, most már mehetek lefeküdni, megnyugodtam. Átnyálaztam a HEStore listát, a HQ listát és nem találtam, de látom sikerült jóhelyen kérdeznem.
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy a képen látható inverterben a tranzisztor tönkrement, miLYen alkatrészekkel lehetne életre kelteni? BC639-essel már próbálkoztam, nem működött. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2014
Nem olvasható a neve?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Fet helyettesítés ügyében! Adott lenne egy Rockford X7 Class-BD erő, amiben 2db N-channel fet kiment! A vég része 4db SFH154-ből, és 4db SFH9154-ből áll! Magyarországon nem kapni, időm nincs 2-3hetet várni a rendeléssel, így helyettesíteném valamivel! Várom a segítségetek! SFH9154 SFH154 Előre is köszönöm, üdv. Áron
13()()2S GGG1() ezt tudtam leolvasni róla.
KSE13001 Adatlap ?
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2014
Sziasztok!
BC547B-t szeretnék kiváltani egy szintén TO92 tokozásúra, de olyanra aminek nem CBE hanem BCE a lábkiosztása. Van ilyen? |
Bejelentkezés
Hirdetés |