Fórum témák
» Több friss téma |
Igazából semmi, de kezd egyre morgósabb lenni. Úgy érzem nem ártana átnézni a csöveket, rezgéscsillapítókat, belső szűrőket, érzékelőket. Bár "vallásom" azt mondja ami működik azt ne piszkáld !
Szia!
Ebben nincs nikeceles úszókapcsoló.
Kedves Tagok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha egyáltalán orvosolható házilag a problémám. Van egy Whirpool AWE 2320-as mosógépünk. Egyik napról a másika teljesen behalt. Áram alatt van, mert más gépet kipróbáltam ugyan azon a konnektoron keresztül és működött. Tehát áramot kap. És semmi nem világít, nem csinál semmit a mosógép Nem vagyok egy műszaki zseni, de szerintetek tudok valamit kezdeni vele, hogy működésre késztessük? Meg az asszony is rágja a fülem, hogy mosni akar, mosni akar, mosni akar... Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Whirlpool adp 995, előmosás után abba hagy minden kiírja: END Ötlet? Köszönettel A
Van mosógépes topik is, ott próbáld meg! De ha nem vagy jártas ilyenekben, akkor inkább szerelő.
A vezérlésnek van egy táp része, azt kéne először kimérni, hogy él-e. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2014
Típushiba!Az LNK 304 es IC t egy induktivitást és egy ellenállást kell cserélni a panelon.
bővebben?
Új fejlemény, ha netán mosogat, szakadozik, mintha érintkezési hibája lenne. Ha meglököd, vagy kicsit megütöm újból indul. Felfordítottam, érintkezési hibát nem láttam. A A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2014
A fűtőbetétre gondoltam.De akkor keress a panelon kontaktos helyeket.
Ugye a panel ami alul van, és azt akasztod le amikor leveszed a takaró lemezt.Vagy az ajtóban lévő kapcsoló panelokra gondolsz? Hogy keressek?
És ha befújom kontakt spével? A
Ne haragudj de a válaszaidból azt veszem ki hogy jobb ha inkább egy szakira bízod.
A fenti kapcsolókra tehát a vezérlő panelra gondoltam.A kontakt spray nem segít rajta maximum rosszabb lesz.
Bocsi, de még az életben nem szedtem szét mosogatógépet, (mosógépet már többször)ez az első probléma. Keresésnél arra gondolsz, mozgasd meg nincs-e kilazulva stb?
A
Például.De ha kiveszed a panelt azon is kereshetsz hibás forrasztásokat,esetleg átforraszthatod a panelt,csatlakozókat átmozgathatod.
Leszereltem az elejét, megnéztem sehol sem látni érintkezés hibát.(megrángatva stb) Elindítottam így lebontva, az előmosás funkció után akadozva indult el. Tehát szerintem nem érintkezés hiba, mivel megmozgattam a panelt, és nem ezen múlt. Valamiért nem akarja a mosás programot, akkor akadozik. Ötlet?
A
Na, tuti nem a felső panel. Leállt, nem világított egy kijelző sem, megmozgattam minden vezetéket, semmi, megütöttem az oldalát elindul.
A
Nem tudom ez milyen.Sima ki be kapcsoló gomb van rajta vagy a programválasztó elfordításával kapcsolod be?Végig kell követni a betápot és nézni hogy mozgatásra hol kezd el szakadozni.
Sziasztok!
Folytatás köv. Úgy látszik Győrben minden szervíz pancser. Egyik szerint a gép mehet a kukába, másik azt mondja semmi baja. E15 hibakód újra csak előjött. Most jutottam el oda hogy megfogadtam Botesz tanácsát: lebontottam a gép burkolatait, megnéztem működés közben honnan kerül víz a kamra alá, 1óra elteltével semmi aztán kb. 20 perc volt hátra a programból mikor elkezdett folyni! a víz a kamra aljánál ott ahol rá van szerelve a szivattyú és egyéb alkatrész. felülről 4 csavar ki. úgy láttam hogy ott alul van egy kör alakú perem aminek nútjában van egy gumigyűrű kb 20 cm átmérőjű, lehet hogy ezt kell kicserélnem? Várom a hozzáértők válaszait Köszönettel: Sanyesz
Készíts egy fotót róla úgy be tudom azonosítani hogy mi az az alkatrész.
Ki be kapcsolós. Fent mindent végig mozgattam amíg el nem tünik alulra. Szerintem alul van valahol a baki. Felfordítva be lehet kapcsolni? Csak úgy tudnám végig nézni
Minap panaszkodtam egy mosogatógépre, hogy az alján marad 1-2 l víz. A csatorna nem bír nyelni, levegő összenyomódik, amíg megy a szivattyú, aztán visszalök némi (1-2 l)vizet! Csatorna bontás.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2014
Köszönöm válaszod. Idöközben megérkezett a szerviz,gariba ki is cserélte az egész vezérlö panelt Másfél éves mosogép
Bekapcsolhatod de nem nagyon ajánlott és kimondottan nem tesz jót a gépnek és neked sem(pláne ha mellényúlsz)De ha van multimétered akkor azon kell lennie szakadásvizsgáló funkciónak és ott hálózati fesz nélkül is tudsz mérni.
Üdv mindenkinek!
A fotók a mosogatógépről: Azt szeretném még kérdezni, hogy azt a tömítést nem lehet e helyettesíteni valami spec. sziloplaszt szerű anyaggal? köszönettel Sanyesz
Így már világosabb.lehet hogy nem is azzal lesz a gond hanem az alátámasztással ami a helyén tartja azt a "vízgyűjtő medencét" elvileg alul fogja egy gumi gyűrű.Sajnos ehhez vagy ripityára kell szedni a gépet vagy fejreborítani és kiszedni azt a részt(vagy mindkettő).Szerintem vedd ki pucold le a tömítést és a fém rész is majd kend be alaposan sziloplasztal és gondoskodj a megfelelő alátámasztásról/felfüggesztésről(nem látok szorítógyűrűt rajta)
Sziasztok!
Van egy Candy CD 501-esem mostanság szokásosan elárasztotta a konyhát.....kiszerelve a vízszintérzékelőt a két baloldali csatlakozó közt csak rövidzárat tudok mérni akár fújom a csövet akár nem. A kérdés az hogy jól gondolom e hogy ez nem OK, és ha igen akkor hol tudnék egy ilyen alkatrészt beszerezni vhol Budapesten vagy a környékén...előre is kösz a válaszokat.
Szerintem a VIII. ker. Baros u. 86(?)sz. Alkatrészáruházban kapsz. Tel: 333-0302 (vezetékes, pesti)
Sziasztok!
Haladunk, haladunk köszönhetően botesznek, na és persze nekem a gumigyűrű a "vízgyűjtő medence" felső kör alakú peremében egy horonyban van a fotókon ezt nem látni, ahhoz szét kell dönteni a gépet e-mailbe kaptam egy robb. ábrát(melléklet) azon van egy gumigyűrű vagy mi,de nem a vízgyűjtő részeként
Szia! Az a gumigyűrű az artelnáló(vízelosztó) berendezés tömítése.Neked nagy valószínűséggel nem kell másik tömítést venned(ha a rajzon nincs rajta akkor általában a medencével kompletten küldi le) csak kipucolni meg szilóval letömíteni.Meglátod jó lesz az
Csak azt nézd meg hogy mitől mozdulhatott el mert csak úgy magától nem szokott. |
Bejelentkezés
Hirdetés |