Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
4mm átmérőjű, 2mm magas kondenzátor mikrofont (mobiltelefonba) hol lehet kapni? Már végigtúrtam pár boltot, de eddig nem sikerült... Külföldről 50-es tételben tudnék rendelni, annyi viszont nem kell ![]()
Mobilosokat próbáltad? pl speedshop, v. gigatel, stb ?
Ha bontott is jó, bejössz érte a jövő héten Pestre
Igen, sajnos nem jött össze (a 6mm-es mindenhol, mindenben van, ez jóval ritkább).
Hiperszil trafóhoz való összeszorító keretet hol lehet kapni, lehetőleg Budapesten? Van egy kis kb 3 wattos trafóm, aminek ,,sikerült" elejteni valahol itthon az egyik kis kerek anyáját, és szeretném pótolni...
Üdv! Lehet rossz irányba érdeklődök, de tudja valaki mi a Nokia3210, vagy 5110 töltő csatlakozójának a mérete, ami alapján tudnák venni? Köszönöm.
Ez egy hengeres, keresztben menetes 'anya'? Átmérő, menet?
Igen, az. Valami miatt lemaradtak az adatok. Szóval a henger 5mm átmérőjű, M2 menet van benne, és 1,2cm széles.
Jóreggelt Kollégák!
Szarvason hol tudok venni szombat délelőtt egy parabolatükröt,koaxot és egy LNB-t? UPC-hez kellene.
Szia! Elvileg ezt a szolgáltatódnak kellene biztosítani.
![]()
Biztos, hogy M2 a menet?
Szinte biztos...
Pedig én is inkább 2,6 vagy 3-asra tippeltem volna.
Voltam hasonló helyzetben, akkor 5-ös rézpálcából vágtam méretre, kifúrtam, menetvágóval meg menetet készítettem. Csodálkoznék ha pont ilyent találnál valamelyik boltban készen.
"Szinte biztos"? Mivel mérted? 'Szpisti' módszerrel szoktam, de egészen biztos, hogy nem lesz rá időm most. Jövő héten Pesten leszek, megtákoljuk.
5,-vagy 10W-os trafó kell? Kisebbeket már leltem. A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2014
Azt már fölszereltem.Ez most máshova kell.De megoldódott a dolog.A TV is megy már....
Majd lemérem tolómérővel este mégegyszer.
![]()
Jól mondtad, 2,6-os való bele...
Sziasztok!
Nem találtam jobbat, így ide írom; szeretnék E27-es LED-es fényforrásokat rendelni az eBay-ről. Valamelyikőtöknek van tapasztalata a típusokat illetően? Negatív-pozitív egyaránt érdekel. Ezt a szériát néztem ki, ebből vennék többet. Csak azért érdeklődöm, mert pár éve vettem GU10-esből húsz darabot, aminek a fele fél éven belül szó szerint felrobbant!
Nézd meg ezt, hátha érdekel : Bővebben: Link
Ez a nesze semmi megvalósulása. Ott valaki leírta, hogy vett valahol valami jót, de semmi konkrétum.
Nekem már jó egy éve az "energiatakarékos" pislák fényű csavart E27-es foglalatú fénycsövek helyett két helyen is 5,5W-os KANLUX márkanevű led lámpák világítanak. Azonnal gyújt, és a fénye erősebb mint a 21W-os csőnek, és 120 fokban terít.
Ugyanakkor lecseréltem az 5x35W-os tűlábú 12V-os halogén sort a konyhán 5x3,3W-os szintén kanlux GU10-ekre. Nyertem egy 150W-os trafót, és kicseréltem a tűlábú foglalatokat 120 Ft/db áron GU10-esekre. Apóséknál a csillárba is az E14-ek helyére kényelmesen befértek ezek az olcsó GU10 kerámia foglalatok, mert azt tapasztalatam hogy jóval olcsóbbak ezek, mint az E14 és E27 foglalatú led lámpák. Az 1500-1800 Ft-os árakat az 5,5W-osért nem sokallom, mert ahol vásároltam ott 2 év garanciát vállaltak rá úgy, hogy az égőn lévő dátumbélyegzőn levő dátumot nézik csereidő alapnak (nem kell blokk sem).
Üdv!
1,5mm-es külső átmérőjű, fekete, lágy pvc csőre lenne szükségem pár méterre. Tud-e valaki beszerzési helyet? A szilikoncső most nem lesz jó.. Köszönet.
Úgy néz ki haldoklik a Whirpool ADP232SWH mosogatógépünk keringető szivattyúja. Olyan hangot ad, mikor a siklócsapágy szárazon fut. Hol nézzem, ahol emberi áron kapható? Köszi.
Pl.:Bővebben: Link
Sziasztok!
Tud valaki Budapest Veresegyház Gödöllő körül valahol olyan lapszabászatot, ahol tartanak MDF-et és ismerik a mm-er fogalmát? És persze nem aranyáron...
Hatvanban tudok:
Darspan, a Mol kut mellett |
Bejelentkezés
Hirdetés |