Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   276 / 441
(#) bbb hozzászólása Okt 8, 2014 /

Sziasztok!

4mm átmérőjű, 2mm magas kondenzátor mikrofont (mobiltelefonba) hol lehet kapni? Már végigtúrtam pár boltot, de eddig nem sikerült...
Külföldről 50-es tételben tudnék rendelni, annyi viszont nem kell
(#) qvasz2 válasza bbb hozzászólására (») Okt 8, 2014 /

Mobilosokat próbáltad? pl speedshop, v. gigatel, stb ?
(#) granpa válasza bbb hozzászólására (») Okt 8, 2014 /

Ha bontott is jó, bejössz érte a jövő héten Pestre
(#) bbb válasza qvasz2 hozzászólására (») Okt 9, 2014 /

Igen, sajnos nem jött össze (a 6mm-es mindenhol, mindenben van, ez jóval ritkább).
(#) bbb válasza granpa hozzászólására (») Okt 9, 2014 /

Írtam üzenetet, köszönöm!
(#) rockersrac hozzászólása Okt 9, 2014 /

Hiperszil trafóhoz való összeszorító keretet hol lehet kapni, lehetőleg Budapesten? Van egy kis kb 3 wattos trafóm, aminek ,,sikerült" elejteni valahol itthon az egyik kis kerek anyáját, és szeretném pótolni...
(#) Tiggey hozzászólása Okt 10, 2014 /

Üdv! Lehet rossz irányba érdeklődök, de tudja valaki mi a Nokia3210, vagy 5110 töltő csatlakozójának a mérete, ami alapján tudnák venni? Köszönöm.
(#) granpa válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 10, 2014 /

Ez egy hengeres, keresztben menetes 'anya'? Átmérő, menet?
(#) rockersrac válasza granpa hozzászólására (») Okt 10, 2014 /

Igen, az. Valami miatt lemaradtak az adatok. Szóval a henger 5mm átmérőjű, M2 menet van benne, és 1,2cm széles.
(#) BarnaPili hozzászólása Okt 11, 2014 /

Jóreggelt Kollégák!

Szarvason hol tudok venni szombat délelőtt egy parabolatükröt,koaxot és egy LNB-t? UPC-hez kellene.
(#) rockersrac válasza BarnaPili hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Szia! Elvileg ezt a szolgáltatódnak kellene biztosítani.
(#) granpa válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Biztos, hogy M2 a menet?
(#) rockersrac válasza granpa hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Szinte biztos...
(#) Szpisti válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Pedig én is inkább 2,6 vagy 3-asra tippeltem volna.
Voltam hasonló helyzetben, akkor 5-ös rézpálcából vágtam méretre, kifúrtam, menetvágóval meg menetet készítettem.
Csodálkoznék ha pont ilyent találnál valamelyik boltban készen.
(#) granpa válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

"Szinte biztos"? Mivel mérted? 'Szpisti' módszerrel szoktam, de egészen biztos, hogy nem lesz rá időm most. Jövő héten Pesten leszek, megtákoljuk.
5,-vagy 10W-os trafó kell? Kisebbeket már leltem.
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2014
(#) BarnaPili válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Azt már fölszereltem.Ez most máshova kell.De megoldódott a dolog.A TV is megy már....
(#) rockersrac válasza granpa hozzászólására (») Okt 11, 2014 /

Majd lemérem tolómérővel este mégegyszer.
(#) rockersrac válasza Szpisti hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Jól mondtad, 2,6-os való bele...
(#) enree hozzászólása Okt 14, 2014 /

Sziasztok!
Nem találtam jobbat, így ide írom; szeretnék E27-es LED-es fényforrásokat rendelni az eBay-ről. Valamelyikőtöknek van tapasztalata a típusokat illetően? Negatív-pozitív egyaránt érdekel. Ezt a szériát néztem ki, ebből vennék többet. Csak azért érdeklődöm, mert pár éve vettem GU10-esből húsz darabot, aminek a fele fél éven belül szó szerint felrobbant!
(#) qvasz2 válasza enree hozzászólására (») Okt 14, 2014 /

Nézd meg ezt, hátha érdekel : Bővebben: Link
(#) pjg válasza qvasz2 hozzászólására (») Okt 14, 2014 /

Ez a nesze semmi megvalósulása. Ott valaki leírta, hogy vett valahol valami jót, de semmi konkrétum.
(#) Szpisti válasza enree hozzászólására (») Okt 14, 2014 /

Nekem már jó egy éve az "energiatakarékos" pislák fényű csavart E27-es foglalatú fénycsövek helyett két helyen is 5,5W-os KANLUX márkanevű led lámpák világítanak. Azonnal gyújt, és a fénye erősebb mint a 21W-os csőnek, és 120 fokban terít.
Ugyanakkor lecseréltem az 5x35W-os tűlábú 12V-os halogén sort a konyhán 5x3,3W-os szintén kanlux GU10-ekre. Nyertem egy 150W-os trafót, és kicseréltem a tűlábú foglalatokat 120 Ft/db áron GU10-esekre.
Apóséknál a csillárba is az E14-ek helyére kényelmesen befértek ezek az olcsó GU10 kerámia foglalatok, mert azt tapasztalatam hogy jóval olcsóbbak ezek, mint az E14 és E27 foglalatú led lámpák.
Az 1500-1800 Ft-os árakat az 5,5W-osért nem sokallom, mert ahol vásároltam ott 2 év garanciát vállaltak rá úgy, hogy az égőn lévő dátumbélyegzőn levő dátumot nézik csereidő alapnak (nem kell blokk sem).
(#) enree válasza Szpisti hozzászólására (») Okt 15, 2014 /

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
(#) lucky hozzászólása Okt 15, 2014 /

Üdv!
1,5mm-es külső átmérőjű, fekete, lágy pvc csőre lenne szükségem pár méterre.
Tud-e valaki beszerzési helyet?
A szilikoncső most nem lesz jó..
Köszönet.
(#) pjg hozzászólása Okt 15, 2014 /

Úgy néz ki haldoklik a Whirpool ADP232SWH mosogatógépünk keringető szivattyúja. Olyan hangot ad, mikor a siklócsapágy szárazon fut. Hol nézzem, ahol emberi áron kapható? Köszi.
(#) gkari válasza lucky hozzászólására (») Okt 16, 2014 /

(#) lucky válasza gkari hozzászólására (») Okt 16, 2014 /

Köszi
(#) Primary hozzászólása Okt 18, 2014 /

Áteresztő vagy visszaverődő opto szenzorhoz (CNY70, TCST2103) hol lehet kapni tárcsát?
(#) enree hozzászólása Okt 18, 2014 /

Sziasztok!
Tud valaki Budapest Veresegyház Gödöllő körül valahol olyan lapszabászatot, ahol tartanak MDF-et és ismerik a mm-er fogalmát? És persze nem aranyáron...
(#) Primary válasza enree hozzászólására (») Okt 18, 2014 / 1

Hatvanban tudok:
Darspan, a Mol kut mellett
Következő: »»   276 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem