Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2376 / 3611
(#) nagym6 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Akkor kap korrózióvédelmet a foncsor.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2014
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Citroen Saxot nem gyártottak 90-ben. A legöregebb is 96-os. Szerintem ha régebbi fajta akkor üveg, ha az újabb 99-től gyártott akkor műanyag így képek alapján. A vizes mosással csak óvatosan, mert az leviszi a gyengébb minőségű foncsort is.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Igaz! (A lányom született 90-ben ) Az autó meg 2000-ben.

Akkor viszont műanyag. Lányban épp a legjobb kor a 90-es évjárat. Autóban már kissé öregnek tartják.

Jaja! Ő az! Meg Ő.

Hastáncos? A hasonló korú keresztlányom is műveli hobbiból. Lehet ismerik is egymást.

Hogy hívják?

Gyenge Réka

Nem ismeri. Valószínű, hogy nem egy stíluscsoporthoz tartoznak. Az enyém a törzsi fúziós stílust viszi. Pribojszki Csilla.
(#) kérdező hozzászólása Okt 28, 2014 /

Ez valóban a hegesztés egyik fajtája?
(#) tiggersoft válasza kérdező hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Igen. Dörzshegesztésnek hívják...
(#) kérdező válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Érdekes dolog, még sose hallottam róla. Gondolom szépen összeforrnak a felületek.
(#) tiggersoft válasza kérdező hozzászólására (») Okt 28, 2014 /

Szinte tökéletes varrat, mivel nincs hozaganyag . Egyetlen határfelület a hagyományos hegesztések 2 határfelületével szemben.
(#) pimi9 hozzászólása Okt 28, 2014 /

Nem tudja valaki, Pécsen lehet-e kapni valahol nikkel rudat? Csak egy kis darab kéne, 3-5mm átmérő, kb. 5cm hosszú.
(#) sastas01 válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Hozzátenném, hogy extra előnye, hogy minden szennyezőanyagot kiéget vagy kihoz a felületről így nem keletkeznek zárványok és anyaghibák a hegesztésben.
(#) tiggersoft válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Így van, ez kimaradt. Köszönöm a kiegészítést.
(#) Schnitt válasza pjg hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Pl excenter csiszolóval:
Bővebben: Link
(#) kérdező hozzászólása Okt 29, 2014 /

Sziasztok!
Van két ilyen üvegem, az egyikben vas-kloridot tartok. Kíváncsi vagyok, hol készülhettek, nagyjából mikor. Ergon márkanév van ráírva, de nem találok semmit. Van valami ötlet?
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2014

DSCF9119.JPG

(#) zolika60 válasza kérdező hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Kitudja? Tán valami régi KGST darab és már nincs meg a gyártója.
(#) ds76 hozzászólása Okt 29, 2014 /

Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb AKG fejhallgató a K518 (akármelyik) vagy az Y40?
(#) pjg válasza ds76 hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Bármelyiket elfogadnám, bár nekem egy 30 éves Sennheiser-em van nagy megelégedésemre.
(#) szikorapéter válasza ds76 hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

személy szerint magyar párti vagyok. Beag FMD 26-200. Nehéz,de nagyon jól szól.
(#) pjg válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Nekem is van egy BEAG-om. Valamikor a 70-es évek elején vettem az Ezermester boltban. Sajnos valószínűleg selejt volt mert mindkét hangszórója recsegett. Akkor kicseréltem két Szokol hangszóróra. Ettől jó hangos és nehéz lett, de a hifihez köszönő viszonya sincs. De jó morzézni. A sávszélessége kb. egy középhullámú zsebrádióhoz hasonlatos. Valami jó betét kellene bele. (nem szárnyas)
(#) szikorapéter válasza pjg hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

A sajátomat az iskolából hoztam,bár egy jópárat elhoztam,sajnos a diákok sok fülessel nem bántak kesztyűskézzel,így a legszebben szóló fülesből válogattam ki a hangszórókat,majd építettem meg ezt a fülest amit jelenleg is használok nap mint nap. Hülyén néz ki a buszon egy diák egy akkora fejhalgatóval mint a beag,de én büszke vagyok rá.
(#) elektroncso válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Nekem meg ezen a képen jobbra lent látható TESLA felhallgatóm van itthon. Szintén iskolából. 2x50 ohm-os. Nem egy HI-FI de rádiózáshoz használom, arra tökéletes.
(#) szikorapéter válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Kár hogy ma már nemsok ilyen van. (Sok mindenre értve) Hát igen az ilyesfajta minőségi kütyük kivesztek a mindennapokból. Bár hál isten az iskolánk szereti megtartani a régi dolgokat,így még látni érdekes kütyüket. (Nixie-csöves freqvencia-mérő). Szakiskolába járok villanyszerelői szakra. Sajnos már erre a szakra mint észrevettem nem sokan jelentkeznek. Az osztályunk létszáma 9,ellenben a CNC esztergályosoké 35 fő. De mi jó csapat vagyunk,az iskola "2. karbantartói".
(#) elektroncso válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Villamos műszerész szak, Révkomárom, Műszaki Szakközépiskola 6 fő. Nem egy jó arány.
(#) pjg válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Az enyém ilyen. Vagy 30 deka a súlya eredetileg. A Szokol hangszóróval több. Egy egy oldal akkora mint a fél tenyerem.

fds25.png

(#) szikorapéter válasza pjg hozzászólására (») Okt 29, 2014 /

Nekem a vastagsága vetekszik egy combosabb trafóéval. Nehéz de jól szól és szigeteli a külső zajokat.
(#) SzervízMacska válasza pjg hozzászólására (») Okt 30, 2014 /

Én nemrég vettem egy Audio-Technika márkájút. Gyönyörűen szól.
Következő: »»   2376 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem