Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2380 / 3599
(#) SzervízMacska válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Igen, és gyakori vendég volt a szapora lány, Szalmon Ella...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Lassan profi pék leszel.
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Hol? Mert Illés bácsinál sosem fordult elő!
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Megyünk. Ismét rátaláltam a forrásra, ahol főtt paprikás fejhúst lehet kapni, ami ehhez passzol (sok más mellett)...
(#) Bakman válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Fogadjunk 100 Ft-ban, hogy nem tudsz annyi kenyeret sütni, mint amennyit én meg tudok enni!

Jól néz ki, csinálok is valami laza vacsorát.
(#) gernerakos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Most történelmet kéne tanulnom, de inkább megyek, megvacsorázok.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Ez már tényleg kiszúrás tőled!
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Nem ugyanaz a kép, amit régen láttunk itt?
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Az sem rossz. Majd mutasd meg, hogy sikerült.
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 5, 2014 / 1

Az igazi régi vajaskifli az igen. Sosem ért velem haza a boltból, mert útközben megettem akármennyit. Történelem.
A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2014
(#) botesz hozzászólása Nov 5, 2014 /

Sziasztok!Birtokol közöttünk valaki IPhone 4S-t vagy valami hasonlót?Lenne hozzá néhány kérdésem.Én megértem hogy egy teljesen más világ de hogy lehet erre zenét rakni az iTunes-al?Előre is köszönöm!
(#) SzervízMacska válasza botesz hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Van egy program, amivel megoldható, de alapértelmezésben csak vásárolni lehet rá, illetve az előzőleg vásárolt tartalmakat visszatölteni. Én egyszer próbáltam, macerás volt és összekuszálta a könyvtár struktúrát. Ha nem muszáj, ne eröltesd...
(#) botesz válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Igen én is próbáltam rátenni ami félig meddig sikerült is de kizárólagosan csak a zene és dokumentumok mappában lévő tartalmakat hajlandó rátenni.Nem nehéz csak macerás,egyes elemeket nem jelenít meg(holott teljesen jó a formátuma) azt gondoltam van erre valamilyen könnyebb megoldás is.Neked is ilyen telefonod van?mennyire jó?Én most vettem szóval egyenlőre csak ismerkedek vele.Köszönöm válaszod!
A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2014
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Kedves Gábor! Ezt az életbe vágó információt azonnal megosztod velünk, vagy örihari!
(#) SzervízMacska válasza botesz hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Nekem 5C van, de az ebből a szempontból mindegy. Egyformán működnek, csak a régebbiek lassúbbak... Én szeretem, de a műanyag háza irritál...
(#) botesz válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Hát nem tudom nekem ez is elég gyorsnak tűnik.Igen azért ezen érződik hogy össze van rakva fém keret...stb.De szerintem egyes elemei (amerikai módra) nagyon le vannak butítva(pl kamera) amiben szinte semmi beállítási lehetőség nincs,ennek ellenére nagyon szép képeket és videókat készít bár nagyon nem próbáltam(1 napos a telefon).Remélem ez egy darabig jó lesz.A "régebbi" sony telefonomnak is 8 megapixeles kamerája volt(xperia L) de ég és föld.
(#) 20sz Jófiú válasza Bakman hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

És megint dühbe jövünk.
Idézet:
„Fogadjon velem 5 centben, hogy én többet birok meginni, mint maga kicsavarni.”
(#) SzervízMacska válasza botesz hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Kíváncsi leszek, ha pár alkalmazás is kerül rá, milyen gyors lesz... Pont az a kategória, amivel még az alapfunkció (telefonálás) remekül működik, de sokkal többet ne várj tőle. Az én régebbi xperiám 13 megapixeles, ennek ellenére 2-re van állítva szinte állandóan. Például azért, hogy a képet ide fel tudjam tölteni. Monitoron nézegetni az is bőven elég. Az én xperia z-m is cefetmód belassult, de ma csináltam egy gyári visszaállítást, s helyreállt a rend.
(#) Szárnyas válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Idézet:
„- Hányat csavartál ki neki?
- Nem számoltam, úgy tíz lehetett.
- Tízet öt centért! Nagy koponya vagy!”
(#) botesz válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Hát,nekem jó mivel nem sok mindent használok rajta sok alkalmazás nincs rajta.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 6, 2014 / 1

Klasszak, bár csak a bal felső kettő kifli, a többi stangli.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Felénk a görbe a kifli az egyenes a stangli.
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Liszt minőségétől óriási mértékben függ az eredmény minősége. Persze a pékmestertől is. Érdemes különféle helyeken termelt lisztekkel próbálgatni.
(#) andras99 válasza botesz hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Szia!
Bár csak most olvasom, de nekem is 4S van. Ha bármi kérdés felmerül, szívesen segítek. Egy tanács: ne frissítés iOS 8-ra, mert iszonyatosan belassul.
(#) botesz válasza andras99 hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Szia!Köszönöm a válaszod!Igen olvastam sok helyen hogy be lassul tőle így nem is tervezek frissíteni.A zene másolással vannak gondjaim.Működik csak nagyon macerás.Valami ötlet?Neked hogyan működik?
(#) kala1982a válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Te mond, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
(#) Koncsar hozzászólása Nov 6, 2014 /

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg kéne találnom az ebay-en ezt a kütyüt, de elfelejtettem a nevét.
Bővebben: Link
Köszönöm.
(#) nedudgi válasza Koncsar hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

(#) Koncsar válasza nedudgi hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Igen ezt kerestem, köszönöm szépen.
(#) andras99 válasza botesz hozzászólására (») Nov 6, 2014 /

Szia! Zene másolásban sajnos nem tudok segíteni, mert vásárolom. Régen úgy csináltam, hogy iTunes-ban rámentem a "Fájl hozzáadása a könyvtárhoz"-ra, egyszerre több zenét is lehetett így importálni. Albumoknál már nem tudom hogyan volt. Ezután már csak szinkronizálni kellett.
Következő: »»   2380 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem