Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Alaplap újrakondizásához honnan tudok beszerezni értelmezhető minőségű elkókat? 2200 µF / 6,3 V-osra lenne szükségem. Néztem 1-2 nevesebb bolt honlapján, de a felkínált termékek minősége... khm... szóval nem túl bizalomgerjesztőek. Yageo, Hitano, Teapo Electronics, a fejemet fogom ezektől a noname vagy gagyi márkáktól... beszerezhetőek még a világban normális kondik is valamerre? Idézet: „...Yageo, Hitano, Teapo” És mi a bajod ezekkel? (jó - tudom hogy az Elna vagy a Rubycon jobban hangzik, csak egy kicsit nehéz beszerezni. Azonkívül egyáltalán nem jobbak annyival, amennyivel többe kerülnek) Itt megnézheted melyek az igazán kerülendők...
Kollegák!
Tudna valaki segíteni egy Orion 222 hátlappal és az oldalán lévő nagy gombbal, az állomáskeresővel? Természetesen megvásárolni szeretném. Egy nagyon szép kis készülék került hozzám, és ez a két hibája van. (Egyenlőre)
Szia, szerintem érdemesebb lenne a muzeális topikban érdeklődnöd, ott többen látják, akiknek esetleg van. Vagy apróhirdetésben.
Hali!
A képen látható akkutöltőben szétpukkant ez az alkatrész nagy nehezen le tudtam olvasni UC3844. Hol tudnám ezt beszerezni, illetve lehetne e ezt valamivel helyettesíteni? A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2015
Google keresőbe beírva, több hazai forgalmazó kínálatában is szerepel.
Arra még számolj, hogy körülötte még jó pár alkatrész is cserés lesz, mert nem hiába durrant ez el.
Próbálkoztam a beírással, de magyar forgalmazót nekem nem akar mutatni a barátom.
Elszakadt ez a gumi szigetelő. Lehet ilyet venni, vagy csinálni? Egyébként mi ennek az egésznek a neve?
Kapcsoló van alatta? Nagy valószínűséggel ilyet már nem gyártanak, viszont számos olyat lehet kapni, amit kültérbe is el lehet helyezni.
Az. Kikapcsolja a szivattyút, ha úgy gondolja. De mi a neve? Mert biztonsági kapcsolóra ilyen dobozt nem találtam. De egyenlőre működik, csak cserélni kéne a gumit.
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Kaptam egy futópadnak az elektronikáját javításra. Valószínű a vezérlő IC ( AN8090 ) ment ki benne,mert a 2. lábán a kimeneten nem mérek feszültséget. A tápfeszt,16 VDC-t,azt megkapja. Az említett IC se a HQ vidben,se a Lomexban nem kapható. Kérdésem az lenne,hogy mivel tudnám helyettesíteni ezt az IC-t. Segítségetek előre is köszönöm.
Üdv!
Ilyesmi alkatrésznek mi lehet a megnevezése? Több helyen láttam már elektróda befogatáshoz, kerámiából és fémből is. Ilyesmit hol lehetne kapni? (Elég buta skicc...)
Sziasztok! Trafot keresnék, ebben kérnék segítséget hogy hol tudnék ilyet rendelni. 2x9V és 1X10V. Csatolok róla 1 képet is, Makrai trafoban úgy tudom létezik ilyen ami csereszavatos vele de azt sem találtam honnét tudnák rendelni. Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném, nem akarok 2 db trafot beletenni helyettesítés gyanánt, az lenne a lényeg hogy 1-1ben csereszavatos legyen...
A te linkedet konkrétan nem találtam meg,de biztos arról van szó. Elég sürgős lenne,ezért az ebayre nem nagyon van időm várni. Esetleg milyen más típussal lehetne helyettesíteni,ami itthon kapható?
Sziasztok!
Egy széles dip28-as hosszú lábú foglalatra lenne szükségem. Láttam már valahol hasonlót, azt hiszem LED kijelzők voltak benne.
Sziasztok!
Kb 100 fok körüli hőkioldót keresek ami 2A megszakítására képes, és lehűléskor visszakapcsol. Tudnátok egy linket adni, hol kapható? ( jó lenne valami e-bay, mert sok kellene...) A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
Esetleg?
Bővebben: Link
Köszi, ezt néztem én is, Csak éppen sok kellene, valami barátibb áron....
Nem tudom, angolul milyen néven keressem.
Szükségem lenne USB lekapcsolás céljából 4 áramkörös 2 állású kapcsolóra. Milyen néven keressek rá?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |