Fórum témák
» Több friss téma |
(Candy ced 110) Este megint összeraktam. most sem engedi be a vizet, és le sem ereszti, viszont kis idő elteltével elkezd mosogatni azzal a vízzel, ami benne van, és csak öblítőprogramra kapcsolva is fűti a vizet. Sem literszámlálót, sem semmilyen kapcsolót nem találtam, amit vissza lehetne kapcsolni. Alul van a hőkapcsoló, ha az rossz lenne szerintem nem fűtene. Az alaplapon lehet a probléma?
Üdvözlet mindenkinek! Van egy whirpool AWE 7516/1 tipusú mosógépem és leszeretném futattni a tesztprogramot rajta de nem tudom a gombok kombinációját. Valaki, ha esetleg tudja irja meg!
Köszönöm előre is!
Más whirlpoolokon az alábbi:
1. Kikapcsolod a főkapcsolóval. 2. benyomod az indítógombot, és nyomva tartod. 3. bekapcsolod a főkapcsolót 4. (még nyomva tartod az indítót és megvárod, hogy először folyamatosan ég, aztán villogni kezd a visszajelző - 4-5 mp) 5. elengeded az indítógombot. 6. megnyomod röviden az indítógombot és elindul a teszt.
Kedves Botesz! Köszönöm a segítséget, kissé sokáig tartott, mire szétszedtem, megnéztem az értéket és kicseréltem az X2-es tápkondit, de a whirlpool mosogatógépem tökéletesen működik azóta! Ha Veresegyház környékén jársz, mindenképpen vendégem vagy egy sörre! Szép napot, az enyémet minden esetre bearanyoztad!
Megprobáltam de nem sikerült!Ennek az inditógomb az a nagy csavarós középen. Mindegy hogy milyen programra csavarom mert ezen a tipuson 18 program van. Esetleg valami más ötlet?
Megprobálok küldenni egy képet. Köszönöm addig is! A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2015
Hát, mert ez egy mosoGATÓgép fórum )
Megnéztem a típust, az mosógép. Megnézhettem volna előbb is...
Már van fűtés, de már nagyon is. El volt szakadva az áramkör a 24 V-os körben ami a relé tápja, a dióda és a relé bemenet között. Most ott tartok, hogy programkapcsolás után a relé egyből behúz, a vízszínkapcsoló az elért vízszintnél kapcsolja a fűtést. Az a gond, hogy nem kapcsol ki a fűtés: eléri a beállított hőfokot és nem kapcsol ki, nyitott ajtónál sem.
Szívtam én már ilyen géppel az sem lett megjavítva...NTC tuti jó?
NTC mér, de nem tudom, hogy milyen értékről kell indulnia a hideg víz beeresztésekor. Szobahőmérsékleten 5 Kohm-ot mérek. Ha kinyitom az ajtót, nem kéne mennie a fűtésnek, szerintem, meg előmosáskor sem.
Esetleg leírhatnád hogy más is tanuljon belőle.
Köszönöm Botesz segítségét, nálam is megoldódott a probléma! Ahogy mondta, tippelte, a fűtőszál volt testzárlatos, ezért verte le a biztosítékot! Kicseréltem, és azóta minden rendben!
Köszönöm még egyszer!
Igazad van. A mosogatógép F6E4 hibaüzenetet írt ki. Kiderült miközben ment a gép elzárták kis időre központilag a vizet. A nem megfelelő nyomástól és a koszos víztől eltömődött a szűrő és nem indult a gép. Szűrő és cső tisztitása után rendben üzemelt.
Kedves Fórumtársak, Szakemberek és lelkes Amatőrök!
Szeretnék abban segítséget kérni, hogy milyen gépet érdemes venni. (Márka, típus, teríték stb.) Köszönöm előre is!
Jó estét mindenkinek!
Szükségem lenne egy CANDY CED-110 mosogatógép vezérlőpanelének bekötési rajzára (a kapcsolási rajz már csak hab a tortán). A verziószáma Candy 6A V1.1 Csatolok néhány képet is. Ha rajz nincs, akkor elegendő a csatlakozókhoz kapcsolódó külső áramkör, alkatrész ismerete is (csak a panelem van, azt kellene javítani; a gép nem elérhető számomra, ezért kellene a bekötés). A Candy 5 és Candy 5A verzióhoz találtam bekötést, de ez más... A segítséget előre is köszönöm! Üdv, Imi
Bomann GSP 633.1 mosogatogépunk van végig megy a programan de mikor a száritasra kellene lepjen kigyulnak a ledek és sipol Mi lehet vele a gond? Köszi a válaszokat.
Teljesen mindegy.A leges legolcsóbbat.A legdrágább is ugyanannyi ideig megy mint a legolcsóbb.De ha nem ragaszkodsz az újhoz akkor csakis Miele.
A programkapcsoló alatt is lehetnek SMD alkatrészek?
Sziasztok! Van egy Electrolux ESF 63020-as gép Bővebben: Link , tegnap még ment ma meg bekapcsolásnál ki sem gyulladnak a ledek,vagyis nem működik a gép. Első sorban hol kellene keresni a hibát? Hátul ahova bemegy a 230V gondoltam megnézem hátha van ott biztosíték de ott nincs. A válaszokat előre is köszönöm.
Valószínűleg paneltáp rossz esetleg ajtózár bár nem hinném.
Köszi Botesz! És ilyen használt Miele-t honnan lehet "lőni"? Mert csak ha annyira szuper tartós, akkor egyáltalán adnak el használtat belőle? Meg gondolom azért csak kell a használtra is még valamennyit költeni.
Nagyjából bárhol.(olx,vakera...stb) Régebben én is foglalkoztam vele ha komolyan kell akkor lehet hogy tudok szerezni,de ezért keress meg privátban.
Ok, ha eldől majd a dolog, kereslek.
Sziasztok,
Indesitnél A99-re van valami megoldás? Totál kaput! Nagyjából ennyit találtam a neten. Köszönöm!
Sziasztok! ariston il 460 hibakódjait tudja valaki? 5 ledes kijelzője van.
Köszönöm.
Ahol vannak a gombok meg a tekerő,gondolom az alatt van a panel ugye? Az ajtót lenyitom és ott vannak a csavarok,gondolom itt keressem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |