Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   688 / 977
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Én ott akadtam ki, hogy a Hold egy üreges űrhajó.
A Hold mint űrhajó
Ennyire nem lehetnek suták az emberek. Jó, persze régen a Földet meg laposnak hitték, de ez azért...
(#) Hp41C válasza zenetom hozzászólására (») Feb 22, 2015 / 1

Lehet bármilyen alakja a Földnek (lapos, gombőlyű, lencs vagy UFO), mégiscsak egy (többszemélyes) űrhajó:
Lehet, hogy az élet drága, de évente egy ingyenes Nap körüli utazás jár hozzá.
(#) nagym6 válasza Hp41C hozzászólására (») Feb 22, 2015 /

Idézet:
„évente egy ingyenes Nap körüli utazás”

Lesz még az is fizetős.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Feb 23, 2015 /

Pénteken vettem pár T.E. pozitív H7-es izzót a gépkocsiba, pár nappal később cserélném ki, hát egyel kevesebb van az anyósülésen, hmmm... hova tűnt az egyik, már mindent fölkutattam, aztán eszembe jutott, hogy egy csomó szemetet a kocsiból a kazánba vágtam, nem fogtam össze vele?
Csak a poén kedvéért áttúrtam a hamut és jéé ott az égő (persze a doboz nélkül) melléklet.
Na mondom kuka, de várjunk csak, hát ez hőálló! Drótkorongot neki (melléklet) ki is cseréltem, tökéletesen működik
(#) mineral válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Feb 23, 2015 /

Teljesen hihető sztori!
(#) nedudgi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Feb 23, 2015 /

Jól látom, hogy lejött róla a festék?
Romlik a minőség...
(#) nagym6 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Feb 23, 2015 /

Így lesz melegfényű.
(#) zsoltee0001 válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 23, 2015 /

A nikkelezés lejött, de 3x kiég mire majd elkezd oxidálódni
(#) icserny válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 24, 2015 /

Idézet:
„Az enyémek nem indiánok”
Dehogynem! A Rizs Pál Inka is haver, de a Johnny Walker még inkább!
(#) Csupasz hozzászólása Feb 24, 2015 / 3

Milyen szép történet....

x.jpg

(#) szitko hozzászólása Márc 1, 2015 /

Gazdaságos TV "játékok", gazdaságos fordítással... Gondolom a használati utasítás is hasonló fordítású.
(#) Csupasz válasza szitko hozzászólására (») Márc 1, 2015 /

De van hozzá a kötelezően előírt magyar nyelvű tájékoztató.
(#) nagy_david1 válasza szitko hozzászólására (») Márc 1, 2015 /

A román nyelv egész jól ment a google translate-nek
(#) nagym6 válasza Csupasz hozzászólására (») Márc 1, 2015 /

Ilyen fordítást én is vállalok, bármilyen nyelvről bármilyenre. Jó pénzért.
(#) Csupasz válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 1, 2015 /

Egy kis beszélgetés az indián barátainkkal, és megszűnik minden nyelvi akadály
(#) szitko válasza Csupasz hozzászólására (») Márc 1, 2015 / 2

Bár viccnek raktam be, de amúgy mélységesen elszomorít, hogy vannak olyan emberek "csoportok", akik engedik az ilyen és hasonló termékek piacra kerülését... Ez a Magyar nyelv lenézése, semmibevétele.
(#) Csupasz válasza szitko hozzászólására (») Márc 1, 2015 /

Teljesen egyetértek! Ezeknek csak az a lényeg, hogy legyen magyar fordítás. Milyen? Az már nem fontos!
(#) Orbán József hozzászólása Márc 4, 2015 / 2

Újdonságok a térhangosításban

Most olvastam egy nyugati szaklapban a Acoustic Megadeath cég legújabb térhangosító monstrumáról, ami elektroncsöves!
Nesze nektek félvezető hívők!
Az eddigi egyetlen kép róla titokban készült, a Cég még nem publikálta hivatalosan a berendezést.
A felépítése aktív hangváltós, 2 db elektroncsővel, egyelőre nem tudni a pontos teljesítményt, csak becslések vannak. A 3 fázisú teljesítmény aggregátor - kép közepén - 6 hengeres, az atom tengeralattjárók előtt ilyen hatalmas dízelek segítették a tengerek alatt suhanó legnagyobb acélcápákat vízfelszíni hajózásuk során és töltötték a több tonnás akkumulátorokat.

A hatalmas csövek előtt a két ezüst korong körsugárzó, hangosítás alatt a hangerő függvényében változtatják a forgási sebességüket, átvitelük messze meghaladja a szokásos, otthoni hifi lehetőségeket.
Sajnos, otthoni használatra már a méreténél fogva sem alkalmas, az áráról nem is beszélve...
A csövek Carlos Ceiss gyártmányúak, a helyszínen hegesztették össze a törékenységük miatt.
A képen a csövek vákumozását végzik, nagyításban látszanak az elektroncsövek belsejében a hatalmas anódkomplexumon az utolsó simításokat végző munkások.
Jómagam nem igazán értek az elektroncsövekhez, így a pontos típust, hogy sugártetróda, pentóda, trióda, vagy közvetlen hűtésű egyenesági szertorna...na, szóval ehhez sajnos nem értek, de a kép magáért beszél egy hozzáértőnek.

A berendezést a Cég több stadion egyidejű hangosítására tervezte, amennyiben az építmények nincsenek messzebb egymástól, mint 12 km, a páratartalom közepes és a vízállás mindenütt megengedi a a hajóvonták találkozását. Ja és lehetőleg szerda délután legyen.

Remélem, hogy mielőbb a mi ügyes amatőrjeink utánépítik és ha márkajelzés nélkül is, de ugyanolyan - tőlük megszokott, vagy jobb - minőségben élvezhetjük a berendezést.

am.jpg

(#) BEMcorp válasza Orbán József hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Hogy is van ez?
Se a kép, se a téma nem akar összepasszolni. De lehet csak nekem.
(#) BarnaPili válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 4, 2015 / 1

Nézd meg a téma címét,és Józsi honlapját is... akkor összeáll a kép. Jó kis "írókája" van neki
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
(#) BEMcorp válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Sajnos nem áll össze a kép. Buta vagyok.
(#) Orbán József válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Várj, segítek. Ez egy teszt történet.

Orvos kérdezi a beteget, akinek be van kötve a lába:
- Mije fáj?
- A fejem...
- ...akkor miért van kötés a lábán?
- Lecsúszott...
(#) BEMcorp válasza Orbán József hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Oké, ettől nekem is megfájdul...
(#) vicsys válasza Orbán József hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Először azt hittem, ez komoly. Aztán kezdett vigyorra húzódni a szám...
(#) Iszkakof István válasza Orbán József hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Ezelőtt 32 évvel ezelőtt hallottam először. egy csöves rádió jóvoltából. Könnyesre nevettem magam.
(#) zsoltee0001 válasza Orbán József hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

És ehhez tartozik egy gogli fordítós magyarítás is "powered by négy AA elem"
(#) Szárnyas hozzászólása Márc 6, 2015 / 3

Obama és Merkel az időzónák miatt előforduló kellemetlenségekről sztoriznak.

Merkel elmondja, hogy mennyire kellemetlenül érintette őt, amikor megtudta, hogy amikor japán miniszterelnöknek telefonon gratulált, akkor a Felkelő Nap országában éppen hajnali három óra volt.

Obama rátromfol. “Az semmi! Én fölhívtam Putyin elnököt, hogy a Nyemcov gyilkosság kivizsgálását haladéktalanul kezdjék el. És ez három órával a gyilkosság előtt volt.”
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
(#) Iszkakof István válasza Szárnyas hozzászólására (») Márc 6, 2015 / 1

Hasonlóan ügyes volt Mézga Aladár is az Ökörcsiny utcából, az autoszifonnal felfújható űrhajójával. Elrepült űrutazásra a kedvenc kutyája, Blöki társaságában és 5 perccel hamarabb hazaérkezett, mint ahogy elindult.
(#) mikrokapcsolo válasza Iszkakof István hozzászólására (») Márc 6, 2015 / 3

Én meg mostanában olyan későn fekszek le, és olyan korán kelek, hogy néha összefutok magammal az előszobában.
Következő: »»   688 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem