Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én ott akadtam ki, hogy a Hold egy üreges űrhajó.
A Hold mint űrhajó Ennyire nem lehetnek suták az emberek. Jó, persze régen a Földet meg laposnak hitték, de ez azért...
Lehet bármilyen alakja a Földnek (lapos, gombőlyű, lencs vagy UFO), mégiscsak egy (többszemélyes) űrhajó:
Lehet, hogy az élet drága, de évente egy ingyenes Nap körüli utazás jár hozzá. Idézet: „évente egy ingyenes Nap körüli utazás” Lesz még az is fizetős.
Pénteken vettem pár T.E. pozitív H7-es izzót a gépkocsiba, pár nappal később cserélném ki, hát egyel kevesebb van az anyósülésen, hmmm... hova tűnt az egyik, már mindent fölkutattam, aztán eszembe jutott, hogy egy csomó szemetet a kocsiból a kazánba vágtam, nem fogtam össze vele?
Csak a poén kedvéért áttúrtam a hamut és jéé ott az égő (persze a doboz nélkül) melléklet. Na mondom kuka, de várjunk csak, hát ez hőálló! Drótkorongot neki (melléklet) ki is cseréltem, tökéletesen működik
Teljesen hihető sztori!
Jól látom, hogy lejött róla a festék?
Romlik a minőség...
Így lesz melegfényű.
A nikkelezés lejött, de 3x kiég mire majd elkezd oxidálódni
Idézet: Dehogynem! A Rizs Pál Inka is haver, de a Johnny Walker még inkább! „Az enyémek nem indiánok”
Gazdaságos TV "játékok", gazdaságos fordítással... Gondolom a használati utasítás is hasonló fordítású.
De van hozzá a kötelezően előírt magyar nyelvű tájékoztató.
A román nyelv egész jól ment a google translate-nek
Ilyen fordítást én is vállalok, bármilyen nyelvről bármilyenre. Jó pénzért.
Egy kis beszélgetés az indián barátainkkal, és megszűnik minden nyelvi akadály
Bár viccnek raktam be, de amúgy mélységesen elszomorít, hogy vannak olyan emberek "csoportok", akik engedik az ilyen és hasonló termékek piacra kerülését... Ez a Magyar nyelv lenézése, semmibevétele.
Teljesen egyetértek! Ezeknek csak az a lényeg, hogy legyen magyar fordítás. Milyen? Az már nem fontos!
Újdonságok a térhangosításban
Most olvastam egy nyugati szaklapban a Acoustic Megadeath cég legújabb térhangosító monstrumáról, ami elektroncsöves! Nesze nektek félvezető hívők! Az eddigi egyetlen kép róla titokban készült, a Cég még nem publikálta hivatalosan a berendezést. A felépítése aktív hangváltós, 2 db elektroncsővel, egyelőre nem tudni a pontos teljesítményt, csak becslések vannak. A 3 fázisú teljesítmény aggregátor - kép közepén - 6 hengeres, az atom tengeralattjárók előtt ilyen hatalmas dízelek segítették a tengerek alatt suhanó legnagyobb acélcápákat vízfelszíni hajózásuk során és töltötték a több tonnás akkumulátorokat. A hatalmas csövek előtt a két ezüst korong körsugárzó, hangosítás alatt a hangerő függvényében változtatják a forgási sebességüket, átvitelük messze meghaladja a szokásos, otthoni hifi lehetőségeket. Sajnos, otthoni használatra már a méreténél fogva sem alkalmas, az áráról nem is beszélve... A csövek Carlos Ceiss gyártmányúak, a helyszínen hegesztették össze a törékenységük miatt. A képen a csövek vákumozását végzik, nagyításban látszanak az elektroncsövek belsejében a hatalmas anódkomplexumon az utolsó simításokat végző munkások. Jómagam nem igazán értek az elektroncsövekhez, így a pontos típust, hogy sugártetróda, pentóda, trióda, vagy közvetlen hűtésű egyenesági szertorna...na, szóval ehhez sajnos nem értek, de a kép magáért beszél egy hozzáértőnek. A berendezést a Cég több stadion egyidejű hangosítására tervezte, amennyiben az építmények nincsenek messzebb egymástól, mint 12 km, a páratartalom közepes és a vízállás mindenütt megengedi a a hajóvonták találkozását. Ja és lehetőleg szerda délután legyen. Remélem, hogy mielőbb a mi ügyes amatőrjeink utánépítik és ha márkajelzés nélkül is, de ugyanolyan - tőlük megszokott, vagy jobb - minőségben élvezhetjük a berendezést.
Hogy is van ez?
Se a kép, se a téma nem akar összepasszolni. De lehet csak nekem.
Nézd meg a téma címét,és Józsi honlapját is... akkor összeáll a kép. Jó kis "írókája" van neki
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
Sajnos nem áll össze a kép. Buta vagyok.
Várj, segítek. Ez egy teszt történet.
Orvos kérdezi a beteget, akinek be van kötve a lába: - Mije fáj? - A fejem... - ...akkor miért van kötés a lábán? - Lecsúszott...
Oké, ettől nekem is megfájdul...
Először azt hittem, ez komoly. Aztán kezdett vigyorra húzódni a szám...
Ezelőtt 32 évvel ezelőtt hallottam először. egy csöves rádió jóvoltából. Könnyesre nevettem magam.
És ehhez tartozik egy gogli fordítós magyarítás is "powered by négy AA elem"
Obama és Merkel az időzónák miatt előforduló kellemetlenségekről sztoriznak.
Merkel elmondja, hogy mennyire kellemetlenül érintette őt, amikor megtudta, hogy amikor japán miniszterelnöknek telefonon gratulált, akkor a Felkelő Nap országában éppen hajnali három óra volt. Obama rátromfol. “Az semmi! Én fölhívtam Putyin elnököt, hogy a Nyemcov gyilkosság kivizsgálását haladéktalanul kezdjék el. És ez három órával a gyilkosság előtt volt.” A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2015
Hasonlóan ügyes volt Mézga Aladár is az Ökörcsiny utcából, az autoszifonnal felfújható űrhajójával. Elrepült űrutazásra a kedvenc kutyája, Blöki társaságában és 5 perccel hamarabb hazaérkezett, mint ahogy elindult.
Én meg mostanában olyan későn fekszek le, és olyan korán kelek, hogy néha összefutok magammal az előszobában.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |