Fórum témák
» Több friss téma |
Urak, hogy hívják azt a hőlégfúvót, ami nem az a nagy markolatos gép, hanem egyenes és kis átmérőjű csőben végződik? Ón terítésére akarom használni.
Forrólevegős forrasztóállomásra gondolsz?
Nem állomásra, hanem szimpla kézi hőlégfúvóra, amit konnektorba kell csak dugni. Láttam már olyat, de ha rákeresek hőlégfúvóra, egy olyat se látok. De jól gondolod, állomás formában vannak olyanok.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2015
Esetleg valami hasonlóra gondolsz? Bővebben: Link
Véletlenül pont szembe jött, amit keresek. Kicsit elmosódott, mert a jóember pont rázza. Bárhogy keresek rá, csak nagy gépeket találok. Egyéb kérdés: ez elég meleget fúj ón terítéséhez?
Keresd úgy,hogy forrólevegős forrasztó.
Mégiscsak pisztoly lesz, ebből 25.000 a legolcsóbb. Ón terítésnél is 340 °C körüli levegőt kell fújni?
A videó feltöltőjének van róla bemutatója. Bővebben: Link
Még nem láttam, kösz!
Kérdésem a mellékletben szereplő kondenzátorra vonatkozik, milyen típusú?
Kerámia? Köszönöm a válaszokat.
Láttam már hasonló tokozásban kondenzátort, de az rövidebb volt, és inkább a hasonló tokozású tekercsekhez hasonlított, szerintem a képen egy ellenállás van.
Ez egészen biztosan kondenzátor? Nem egy 80.1Kohm-os ellenállás?
Biztosan kondenzátor 2.4nF - nak mérem, a panelon mely Philips gyártmány is jelölve volt. Csak a belső felépítése érdekel. Rétegkondenzátornak gondolom. Z.
Valaki nem tud segiteni??
Van egy mágneses mező érzékelőm amire ez van irva. W12C 7044, nem találtam semmit sem róla, ha valaki tudna helyette valamit ajánlani amit nálunk is lehetne kapni azt megköszönném.
Vagyis azóta ahogy olvasgattam annyit kideritettem, hogy bipoláris, de nálunk nem tudom milyen néven lehetne ilyet beszerezni, mert több fajta is van.
A felírt típust nem ismerem - amúgy Hall-elem a neve. Három fajtát ismerek: unipoláris - amely a mágnes mindkét pólusára kapcsol, bipoláris - mely É-i pólussal bekapcsol, délire pedig ki, ezek open-kollektorosak. A lineáris pedig a térerővel arányosan változtatja a kimenetét. Lomex-nél több típus is kapható - különböző érzékenységgel (Gauss) SS441, 443 úgy emlékszem.
Akkor már csak azt kéne kideríteni, hogy milyen érzékenységü ? Ha felhivom az általad leirt helyet ott elképzelhető hogy tudni fogjék, hogy melyik ami helyette jó?
Jó eséllyel ez egy EW412-es Hall szenzor. 60 Gauss (6mT) az érzékenysége. Ha minden igaz, akkor egy SS41-est ki lehet próbálni a helyére, bár nem írtad, hogy milyen a tokozása.
Sárga alapon vannak a szinkódok akkor szinte 100% hogy kondi, igen kerámia jellegű.
Köszi! Z.
Esetleg egy adatlapot letölteni valahonnan? Ötlet?
Igen ilyen tokozása van, láttam is ezt amig keresgéltem, de igazából én annyira nem tudtam meg a leirásából hogy helyettesithető e vele, mondjuk 500 ft körül van nem egy nagy összeg ugyhogy megpróbálom. Kösz a segitséget.
Mondjuk volt kéznél egy másik amire 512Wg1 volt irva azzal helyettesitettem és megy , viszont olyat sem lehet nálunk kapni.
Azt nem írtad, mi a funkciója? Mert pl.: egy átfolyásmérőben általában a legérzékenyebb bipolárist használják. Ha valami egyéb érzékelés (pl papírfogyás, ilyesmi) ott szinte mindegy a típus, lényeg, hogy beférjen a helyére és az adott mágnes képes legyen működtetni.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2015
Üdv. Korában kerestem én is de adatlapot nem találtam.Amit tudok róluk hogy a szinkód alapján be lehet zonositani őket úgyan úgy mint egy ellenálást. Valamikor a Mullard/Philips cég gyárthatta őket. A fiókom mélyén nálam is hever néhány bontott darab ebből a nem szokványos kondi típusból.
Mosógépben van, a motor fordulatszámát méri és az irányát figyeli, a dd motoros LG-ben van aminek a motorja ugy néz ki, hogy van körben egy pár darab tekercs ami körül forog a tárcsa ami hajtja a mosógép dobját és a tárcsa belső részében mágneslapok vannak amik forgás közben elhaladnak a hall szenzorok előtt, kb 5 mm-re van tőlük.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |