Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Ezt mondom. Csak az import +27% áfával terhelődik. Ez csak akkor éri meg, ha a mennyiségi kedvezmény ennél több. Viszont a kínai mindenkinek házhoz postáz, itthon meg tudjuk mennyi a posta sarca.
Szándékomban áll rendelni RET-től magokat. Ha valaki Budapest környezetében érdekelt közös beszerzésben, keressen meg.
Egy fél kiló borsó engem is érdekelne.
Datolyaparadicsom mag érdekelne, vagy koktélpari mag. 10-12 db elegendő.
Idézet: Bővebben: Link? „RET-től magokat.”
Gondolom a ferrit magokra gondolt és nem a vetőmagokra. Bár így tavasszal . . . ki tudja
Lenne egy kondenzátor, olyan 250-300Ft értékben. Én a XVI. kerben lakom.
14-05-80 1000 µF 63 V 'ESR' 105°C 20 % RAD O16X31.5mm RM=7,5mm Ez lenne az 250+áfa. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Sziasztok!
Pár éve Kocsgab002 barátom kétszer is nekiállt a KEMO L010 típusú piezo sugárzó beszerzésének. Egy 10-15db körüli rendelést most én is tudnék állni, ezért megkérdezem, kell valakinek ilyen piezo? Az ára körülbelül 2200Ft, plusz a magyarországi posta (tőlem indítva) az ára. A közös cél a szúnyogok távol tartása, egy egyszerű kapcsolás segítségével. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2016
Hello! Én beszállnék 1-2 db-ra, mert semmilyen ilyen hangszóróm nincs.
Nagyon jó, várjuk a többieket, remélem összejön egy 10-15db-os rendelés.
Fúrószárakat rendelnék kínából NYÁK fúráshoz, az apróhirdetés itt található Bővebben: Link
Nekem 0,7mm kellene HSS és 1/8-ados befogású karbidos is, de más már jelezte az igényét több méretre is, ha esetleg érdekel valakit várom az üzeneteket!
Szia!
Szerintem ehhez nem szükséges csoportosulni, hisz címedre akár mennyit ingyen elküldi a kínai forgalmazó, persze előbb ki kell fizetni. A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2016
Hello! Vajon mi lett a projektünkkel? Kútba esett? Mert akkor vízmenteset kellene rendelni..
Szia!
Beszállnék 2 db KEMO L010 sugárzóba. Lesz még ebből szerinted valami, mert úgy látom, csak együtt érné meg beszerezni
Sziasztok! Nekem is kellene 2db!
Már elfeledett az ügy?
Hello! Én nem, azért kérdeztem rá. De én már beszereztem egyet, mert ez a dolog nem mozdult előre. Így részemről tárgytalan a dolog..
Az azóta eltelt két hónap alatt én is ugyanígy tettem, szóval részemről is tárgytalan már.
Találtam magyar oldalon 1800ft-ért, meg is rendeltem, ezért részemről is tárgytalan a közös beszerzés.
Én rendeltem egy párat, akinek kell:Bővebben: Link
Köszi, rendes vagy, remélem nem csak miattam rendeltél. Megtaláltam én is csjoki lehetőségét és már úton van az anyag.
Sziasztok!
Régóta használok egy csodaszert, egy folyasztószert. Pontosabban inkább forrasztóvizet. Egy színtelen, áttetsző, jellegzetes illatú folyadék amely a hasonló szerekkel ellentétben egyáltalán nem ragad és semmilyen nyomot nem hagy maga után sem a panelon, sem az alkatrészeken, sem pedig az ember kezén. Néhány évvel ezelőttről maradt még kb egy fél kupaknyi amit féltve őrzök hogy minél tovább kitartson. A forrasztás vele fantasztikus! Egy TQFP64 tok beültetése gyerekjáték vele. Most hogy már nagyon fogytán van, gondoltam beszerzek még belőle. Igen ám de fogalmam se volt hogy mi a neve, hatalmas munka árán azonban végre sikerült kiderítenem. Ő az: Bővebben: Link Két probléma van vele, az egyik hogy csak 5 literes kiszerelésben kapható, a másik pedig hogy mindez kb 30.000Ft-ba kerül! Nos én két decivel valószínűleg életem végéig kihúznám, szóval a maradék 4 liter 8 decire jelentkezőket várnék, hátha másnak is szüksége lenne ilyenre. Decije kb 600Ft-ra jön ki ami már teljesen vállalható.
Nekem se ártana meg, én is benevezek egy 200ml adagra.
2dl nekem is jöhet. Remélem összegyűlünk elegen.
2 dl nekem is jöhet (bár amennyit én forrasztok) még az unokák is
2dl nekem is okés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |