Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Jó lett volna a nyákot is elhozni, amiben benne volt, mert így eléggé kukaéretté váltak ezek az IC-k.
Valahol megvannak a nyákok is még, még bennük van pár cucc, elkók, potik, stb... de most nem túrom fel teljesen a műhelyemet, közben találtam egy TDA7266L IC-t is, ennél minden egyértelmű, ez kerül bele az "álmotorba".
Üdv mindenkinek. Egy pulsus ps9808 ic adatlapját keresném nem találtam meg a neten. Egy DVD audio végfokozata előtt van, utánna a TAS 5112a ic van csak. a válaszokat előre is köszönöm.
Van 3db telyesitmény tranyom, a rajta lévő jelyések; 8446T130; 8516T130; A8412AT530C. Ha tudja valaki az azonositásukat,már mint paramáterűket kérem jelezen. Kőszi.
Sziasztok! Valaki tudna feltenni egy adatlapot a tr1401 voltmérőről? Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2015
Szia!
A Google segített: Bővebben: Link.
Szia! Szerintem ugyanaz csak más néven.
Sziasztok!
Keresem két logikai ic adatlapját vagy bármi egyéb infót, helyettesítőt: 1. 48A2V6M LS138 2. 55AN32K HCT02 Azt sejtem, hogy LS138 és HCT02, de a 48 és 55 sorozatról nincs infóm. Esetleg funkcióban ugyan az mint a 74-es sorozat? Valami különbség csak van. A két ic-t a Texas Instruments gyártotta. Minden információ érdekel. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2015
Sziasztok!
Végigtúrtam már a netet, de nem találok adatlapot egy táp ic -ről: STK3052P Egy kb. 30 éves orgonában van a tápon, az orgona típusa: Technics PCM Sound E44. Az IC 3 lábú, akkora, mint pl. egy BD249 és ha minden igaz, az 5V -ot állítja elő az elektronikának. Egyik láb az elmenő, itt 1,2V -ot mérek, másikon 19V van, az a bemenő ág, a harmadik láb pedig GND. Paraszt logika szerint (csak ez ellenkezik a típusban közeli STK IC -k adataival, ill. jelölésével) a 05 jelentené az 5V -ot, a végén a 2 pedig az áramot, Amperben. De ez csak találgatás. Tud esetleg valaki segíteni?
Mindkettő elé írd a 74-et.
74LS138 74HCT02 Ugyanaz. Csak tokozásban, és működési hőmérséklet tartományban térnek el. A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2015
Szia !
Más a gyártó, de szerintem ezt keresed.
Valószínű, hogy ez lesz az, köszi!
Az STK -ra nem találtam rá, az egy fantom ic. Pedig a tokon STK van, az 100%. Nem is kerestem mást... Akkor jó volt a tippem a feszültség/áram jelöléssel kapcsolatban. Adtam egy lájkot (Kár, hogy sokan nem használják..) Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2015
Szívesen. Ha ic. adatot keresel és nem találod akkor csak a számot írd és a felhasználási területet, persze angol nyelven. Én így kerestem " 3052 power supply ic datasheet"
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2015
Sziasztok!
Adott 3 smd tok amikhez sehol nem találok adatlapot. Az első képen vélhetően egy triak van a másodikon 2 dióda mindkettő típusa számomra ismeretlen. Megköszönném ha valaki bővebb infóval tudnak róluk szolgálni. A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2015
Ez lessz az ! Hálás köszönetem!
Már csak a SM 77 A kódjelüről kellene valami.
Sziasztok.
Egy BGA tokozású VGA LVDS kontroller adatlapját szeretném megtalálni. A képen mellékelt vezérlő típusa: FW82807A Előre is köszönöm a segítséget. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kapcsolatban van az IGP -vel.
Üdv. Olyan kérdésem volna hogy valakinek megvan, vagy tudja hol lehet elérni/letölteni a szovjet R-113 tank rádió használati és karbantartási utasítását? A válaszokat előre is köszönöm.
Szia! Kapcsolási rajzot küldöm a mail címedre,a leírást egyenlőre nem találom. üdv pali
Köszönöm,remélem meglessz a leírása is.
Sziasztok.
Van, egy a képen látható műszerem, annak szeretném megkeresni az adatlapját. Igazából csak a beépítési mérete kellene. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Szia!
Ha meg van, akkor miért nem méred le mérőszalaggal?
Jelenleg nincs nálam. Épp tervezem neki az előlapot. De ha nem sikerül találni, akkor megvárom, hogy hozzám kerüljön.
Sziasztok!
Erről az IC-ről keresek adatlapot: SC541809, elvileg távirányó adó IC.
Sziasztok.
Két adatlapot keresek: 1. LDT gyártó, LD4104 2. DQNGSUNG gyártó, DSD-2030 Mindkét ic, autórádió LCD, led és gomb vezérlő.
Sziasztok. Egy SST mikrovezérlő adatlapját keresem:
Típusa: 89E54RD 40-C-PIE Az IC egy ROSE (vagy belkin) márkájú KVM switch -ben volt mehtalálható pár PIC társaságában. Előre is köszönöm a segítséget. A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2015
Sziasztok. Egy pár hete nyugdíjba vonult a kis ZTE Atlas telefonom. A kijelzőt kiszereltem belőle és megnéztem a kivezetéseket. 39-et számoltam. Tudna valaki segíteni ebben hogy mi lehet ennek a 39 lábnak a kiosztása ??? Később szeretném majd használni tanulás céljából
Előre is köszönöm.
Köszönöm HP41C.
Sziasztok !
Nem sok remény van rá, de keresem az IT1345E nevű, már kifutott IC adatlapját (ITE gyártmány). Ez egy USB <-> memóriakártya vezérlő. Előre is köszönöm ! A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |