Fórum témák
» Több friss téma |
Hű de merész terv! Azt nem tudom, hogy jó-e, a kezdeményezőképesség az eredménytől függetlenül dicséretes
![]() Mérj feszültséget testhez képest a 2, 3, 4, 14 (0V) és 9, 10 lábakon (nagyobb mint 3,5V).
itt vannak az elemek értékei
Köszi
![]() ![]() ![]() ![]()
Csókoltatom a sasmadarat, nálam ekkora egy panel és tip-top működik - Bővebben: Link
woow deszéép
![]()
Nem kicsit, nagyon. Az adatlap maximum ±40V-ot ajánl terhelés közben. A ±50V-ot is kibírják egyes példányok, a de a keletkező hő elvezetése ezen a parányi hűtőfülön kész istenkísértés.
A fotóhoz tartozó leírás - Bővebben: Link
lemértem 2,3,4,14 0v , a 9es lábnál 1 voltot mértem a 10es nél pedig 1 voltot
Készenlétben van (9) és némítva (10). Nézd meg a 22k-n és a 10k-n keresztül miért nem jut el a lábakra a feszültség!
Lehetséges, hogy a 22k Ohm túl sok? Cseréljem ki kisebb ellenállásra?
Jó az érték, zárlat, vagy szakadás gátolhatja, hogy eljusson a feszültség a 9-es lábra.
Legalább egy minimális hűtést célszerű lenne a próbák során is alkalmazni, mert nélküle előfordulhatnak nem várt események.
Micsoda 'nagyüzemi' mennyiség!
![]() ![]() ![]() ![]()
Nagyszerű! Erre az E_2S dual/sztereó panellel tudok válaszolni
![]()
Szia! Beültethető. A kérdéses lábakat csak akkor vágd el, ha a forrpontja valamihez hozzá van kötve.
Sziasztok. A ma nap meg jött a trafóm 2x24 600Va. A kérdésem annyi lenne hogy bekapcsoláskor 3-4 másodpercig tökéletesen szól,aztán átcsap torzításba . 2 Pedro féle hídról van szó. Mi a lehet a gondja? A válaszokat köszi előre.
![]()
Terhelő impedancia mennyi?
Hűtőbordán megfelelő módon rögzítve vannak az IC-k, ugye (csillám, szigetelőalátét+csavar meghúzva vagy leszorító kengyel, szilikonzsír)?
8ohm 50w próba képpen,a hütőbordától elválasztva hütőzsír, csillám,szigetelő gyürü. Ezek meg vannak.
![]()
Szia! Óvatos tapintással állapítsd meg mennyire meleg az IC mikor torzít. Ha forró, akkor a hővédelme aktiválódik.
A 9, 10 lábak elégtelen feszültsége (minimum +3,5V) is okozhat ilyet, méréssel ellenőrizd!
Na, beültettem 2 db panelt...Akkor, ha jól értelmeztem az E_2 verziódnál leírtakat csak az egyik panelon ültettem be a STBY és MUTE lábakhoz tartozó alkatrészeket (módosított értékekkel: 100k; 100k; 22 mikro) sztereó kivitelnél, de így csak egyszerre tudom majd éleszteni a két végfokot?
![]()
A beültetettel kezd az élesztést, ha az rendben mellékötheted a másikat.
Szia! Melegedés nélkül kezd torzítani. Se az ic se a borda nem meleg. Kivétel mikor egy kis ideig szólaltatom (de nem egésséges a járatása.)
Mérted a stby és a mute lábak feszültségét?
A hangszóróval köss sorba 100 ohm ellenállást, akkor nem fog sérülni. Ha minden jónak tűnik, mérj valamelyik tápágban áramfelvételt!
Sziasztok. Milyen hangfalakkal használjátok az erősítőt? A tervem az lenne, hogy ha kész a 2.1, akkor a következő projekt az hangfal készítés vagy vétel lenne. De egy 100W-os csatornára mekkora hangszóró az ideális? Nektek mi a tapasztalat?
A hangnyomást nem wattban mérik, így nem igazán megválaszolható a kérdés.
Akkor milyen paramétert kell figyelnem, ha ehhez az IC-hez keresek hangalat? Mivel nem tudom mekkora hangnyomás előállítására képes.
Ajánlom ezt és követő hozzászólásokat elolvasni. Bővebben: Link.
Az a szép, hogy az erősítő wattot tud, a hangsugárzó meg dB-t. (Így leegyszerűsítve.) Nem tudjuk mi az igény az alkalmazással kapcsolatban. Házibuli, csendes otthoni zenehallgatás, kerti party, stb.? |
Bejelentkezés
Hirdetés |