Fórum témák
» Több friss téma |
Még nem jött meg, az adatlapomon levő email-re küldted?
Hát, még nem gyütt meg... Biztos nehezen gyömöszölik bele
Vagy leszakadt a feltöltés. Itt nálam is eltűnt az oldal, ezért kértem a linket. Na még egyszer. 30 perc a feltöltés.
Én időközben megkaptam pdf-ben, endrusz fórumtárstól, ezúton is köszönöm.
Tudna valaki ajánlani linket, ahonnan lehetne letölteni tv-javítással foglalkozó könyvet?
Milyen TV-t? Csöves? Tranyós? Modulus? Lapos?
Vagy valakinek ez a könyv Gyurkovics Attila: TV-javítás és hibakeresés, nincs meg véletlenül?
Tv-áramkörök mérése és beállítása van meg tőle.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2015
Ha felteszed, azt megköszönöm. Hátha van benne valami infó számomra.
Szervusz!
Nekem van egy plusz példány könyv alakban, ha gondolod, tied lehet (ha lesz időm, kicsit sűrű most az időbeosztásom, de igyekszem). A többit pü-ben. Üdv!
Sziasztok!
Már régen keresem H. Richter könyveit. Elsősorban az "Elektronika mindenkinek" és az Elektronika + Rádió" c. könyveket scannelt formában. (Esetleg más könyveit is.) Kérem segítségeteket, ha valakinek megvannak! Köszönöm!
Fent vannak a 4shared-en.
És sok minden más is
Szia!
Az egyiket valóban megtaláltam, de közben mindkettőt megkaptam. Köszönöm mindkettőtöknek!
Sziasztok!
Az Ágoston-féle Audiofil erősítők építése könyveket le tudom tölteni valahonnan? Köszönöm az információt!
Szia!
Azt hiszem nekem meg van, elküldjem e-mailra?
Szia, igen köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2015
" Fent vannak a 4shared-en. " Igen .
Ez jó . Ami nincs azt bárki feltöltheti ! A saját gyűjteményét is többen tárolhatnák a 4shared-en ... Az egész RT , RT3 anyagát az " Add to my account " funkcióval 10-20 perc alatt saját könyvtárba másolható , és ott rendezhető . Legyen minél több magyar anyag ... A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2015
Sziasztok!
Nekem teljesítmény elektronikából kellene szakirodalom. Jó az angol is, de biztos van sok hasznos magyarnyelvű is. Tudnátok ajánlani? Köszönöm előre is. Üdv. Gyuszi
Sziasztok! Nincsmeg véletlenül valamelyikőtöknek a "Moziüzemi kézikönyv" ?
Pár oldalra lennék nagyon kíváncsi belőle.. Gondoltam szerencsétpróbálok.. Köszönöm előreis.
Szia!
Engem is érdekelne ez a könyv! A linkre kattintva ez jön be Insufficient permissions to access or modify the resource
4shared-re töltöttem fel, lehet nem jól állítottam be valamit.(?) PC-én visszanézve még működött, így mobilról már bejelentkezést kér.
Vagy más megosztóra töltöm fel -ez ügyben javaslatokat elfogadok, nincs nagy tapasztalatom ez ügyben- vagy akit érdekel jelezze pü-ben, és elküldöm emailben neki. Ha bejelentkezek, akkor én el tudom érni, tehát lehet valamit Te nem csináltál jól, de várom mások visszajelzését is. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2015
Közi, de nekem sem engedi.
Esetleg ha gdrivera feltennéd, s a linket megosztanád?
Magyari Béla Rádiótechnikai zsebköny
Remélem erre gondoltatok. Drivra felraktam, nyilvános file, bárki leszedheti. (szerzői jogokért felelősséget nem vállalok) Jó okulást
Köszi!
Ebben tényleg nagyon sok minden benne van. Ez alapján akkor bátran neki lehet állni tervezni? A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2015
Drive linken.
Egyébként ez másik Magyari Béla könyv, így már 2 kötet lett közkincs. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |