Fórum témák
» Több friss téma |
Tényleg ez az köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv.
Akkor jók az információim, köszi! Kipróbálom mindenképpen! A többit majd még utána meglátom
Elso ranezesre DMX-esnek tunik, de a panel fenykepe alapjan szerintem nem DMX kimenete van. A csatlakozohoz meno harom vezeteknel milyen feliratok vannak a panelon? A csatlakozo bekotese sem DMX-es, mert a DMX-en a GND az 1-es lab, itt meg a kettes.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2015
Csináltam két közeli képet, hatha segít.
Vadaszkutya legyek, ha ez DMX. Legalabbis en ezekbol az alkatreszekbol nem tudnek DMX-es pultot csinalni, pedig terveztem es csinaltam mar par DMX-es eszkozt. Szerintem ez valamilyen multiplexelt analog kimenet lehet, erre utal a muveleti erosito is a (TL084) a kimenetnel.
Meg kellene nezni oszcilloszkoppal, hogy mi jon ki belole.
Szimmetrikus négyszögjel kimenete van, és a potméterek hatására a különbözö impulzusok amplitúdóját állítja.
Akkor jol gondoltam, ez nem DMX kimenet. Minden impulzus egy csatorna. Idomultiplexelt analog jel. Valahogy biztosan jelzi, hogy melyik impulzus melyik csatornahoz tartozik.
Meg tudnátok mondani, ez milyen kábelcsatlakozó?
A hengeres része rézből, a kúpos rész alumíniumból van, mérete 10 cm. A hengeres részben beírás: MSt 10/2, belül az érintkezőknél 10A 250V A neten a jelölés szerint nem találtam...
Szerintem ezt még Edison használta a lámpáján. Valami ősrégi, antik hálózati csatlakozó lesz szerintem, de még a hőskör előttről. Persze nem biztos...
U.i.:Jé,most nézem új címe van a témának. A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2015
Hello! "Meg tudnátok mondani, ez milyen kábelcsatlakozó?" Igen. Életveszélyes!
Igazad van, ez tényleg nem mai darab... Nagyapám holmijai között találtam, talán az 1930-as évekből. Lehet, hogy valami speciális vasúti kábelhez való.
Az is lehet ám, hogy 24V-os fúrógép, vagy stekklámpa dugója volt, azért nem volt gond a fém ház, viszont nem törik el. Bedugni meg máshova nem lehetett..
Lehet, de nem hiszem. Rá van írva a határadat 230V 10A. Szerintem inkább azokból az évekből való lehet, amikor még nem voltak ilyen szigorúak az életvédelmi szabványok. A vasúti csatlakozó is elképzelhető, de én inkább ha már a 30-as évek akkor valami első világháborús katonai rádió alkatrészének,csatlakozójának gondolnám.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2015
Sziasztok, vannak STK795-518 feliratú "alkatrészeim" próbáltam találni hozzá adatlapot, de sehol se találtam egy használható adatlapot amiről be tudtam volna azonosítani. Tudtok nekem linkelni ilyen adatlapot?!
Majdnem 3 másodperc volt beírni googl-be és kiadta elsőre
Bővebben: Link
Csak egy kérdés: Esetleg nem 0-10V-os kimenete van?
Hogy lenne 0-10V, ha egyszer ipmulzusok vannak rajta? 6 csatornas.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2015
Minek a rajzjele van a nyáklapra rajzolva?
Sziasztok!
Egy tranzisztort szeretnék helyettesiteni de sehol nem találom. Nec japán 9349C . A segitséget előre is köszönöm.
Szia!
A szám előtt nincs betű?
Szia . még annyi van rajta c317
Hogy néz ki? Mutass egy képet a tranzisztorról.
olyan mint a teljesitmény tranyó a bd244c
egy fordulatszámmérőben van
nagyon egyszerűnek tűnik 3db ellenállás meg két kondi egy frgópoti meg egy dióda meg ez a tranyó. vagy nem tranyó hanem triak? lenne
ez a kis elektronika hajtja meg a mutatós kijelzőt
Van egy gyanúm, mégpedig az, hogy ez egy LM317. Rajzold vissza a kapcsolást és meglátjuk.
tudok neked képet küldeni e mail ben?
Nem kell küldeni, mert a hozzászólás írásnál ott van a fájl melléklet funkció. Kezdd a mondatokat nagybetűvel és írásjellel fejezd be!
Jó értem. Csak én egy anroidos kis gépen irkálok,és nem lehet összekapcsolni sehogyan a telefonnal. Se kábel se bluetooth. Ezért küldtem telefonról.
Még egyszer: rajzold vissza és akkor kielemezzük. Ha hasonlít az LM317 alapkapcsolására, akkor egy állítható feszültség vagy áramszabályzó lesz azon a panelen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |