Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv Sun Side
Valamikor volt az aa és baby elem közt egy szabvány , kiadták 1 ill 2 elem egy tokban . Méretét tekintve talán egyezik a lapos elem (4.5 Volt ) átmérővel , nekem ez jön be ! A teleptartó árulkodik !
Igen, "kis bottelep" néven futott a 2db-os, papírhengerben. Ha jól emlékszem, az UNIVO ohm-mérő adapterébe is ez való. Mérete kb azonos a 18650 LiIon celláéval.
Gyerekkoromban volt egy kis prizmás lámpám, amibe kettészedve kellett betenni. Rákerestem: Bővebben: Link És 2013-ban valakinek még volt egy vadonat új: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2015
TDA 8395P
TDA 4661 TDA 8362B Ezek az ic-ék erősítő ic-ék?
Nem.
Akkor mi?
TV áramkörök. SECAM dekóder, késleltetés, TV processzor.
A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2015
Én tudom valamire használni őket?
Honnan tudjam? Nem tudni rólad semmit, csak azt hogy nem próbálsz magadtól keresni, hanem kérdezel. Az biztos egyszerűbb.
A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2015
Szép egyenletes távolságra lévő kis lyukakat lehet vele csinálni papírra.
Kerestem de nem találtam róluk semmit.
Ez furcsa. Nekem kapásból, az első oldalon hozta Google kereső az adatlapokat.
Talán még a *Vizsla* keresőt használja.
Tudna valaki segíteni keresek egy alkatrészt .
Kellene egy adatlap róla, de nem találok sehol .
Sziasztok! tud valaki segíteni hogy laptop elektronikai alkatrészeket hol tudnák beszerezni, és egyben ilyen alkatrészt keresek, T2S jelzéssel, ha ennek megfelel akkor ez a teljes jelölése: PJDLC05 adatlapja szerint szupresszor.
MECHANICAL DATA • Case: Molded Plastic SOT-23 • Marking : T2S Köszönöm!
(már megint jártam a padláson )
Találtam egy 3 fázisú IGBT-t szép nagy hűtőbordával. A tipusa: K229A03 Tudna valaki segíteni a bekötés azonosításában? Ki szeretném mérni, hogy hibátlan-e. Hogy mire használnám majd arról még fogalmam sincs de izgatja a fantáziámat. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2015
Üdv! Van egy ilyen valamim. Anno nem is tudom, hogy került hozzám, most előkerült. Kérdezném, hogy hol lenne érdemes meghirdetni és mennyiért? Köszönöm, Dani
Szia, Lehetséges: T2S: XBP1008 SOT-23P Low Capacitance TVS Diode Array TVS
Szia! igen az adatlap alapján ez lesz köszönöm a segítséget.
Üdv!
Tudna valaki segíteni? Van egy kétlábú smd KX9BA kóddal.Kb 5x3 mm. Logo alapján General semiconductor de semmit nem találtam róla. Milyen alkatrész lehet?Egy led lámpában van 3 db power led és egy ellenállás társaságában. Előre is köszi ha valaki tudja mi ez
Szia! Egy fotó sokat segítene!
Nagy az esély arra, hogy egy Schottky dióda, sorbakötve a táppal/kapcsolóval.
Zener is lehet... KX-re nekem ezt adta.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2015
Zseblámpa? Villanykörte?
12V-ról egy 12V-os izzó és a saját tested segítségével tesztelhető. sorba kell kötnöd a főáramkörbe az izzót a tápot és az IGBT-t. A vezérlőpontot pedig kézzel finoman megfogni. A saját ellenállásod szép lassan, szorítástól függően változtatja a fényerőt. Király kis játék ! Nyilván ha kétirányú, akkor mindkét polaritást célszerű ellenőrízni. 3 fázisnál van összesen 6 irányod és 3 vezérlésed.
Ezt ki fogom próbálni, kössz. Már csak az a gondom, hogy ennek több lába van mint 3 százlábunak összesen. És a neten semmit se találok róla
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2015
Van valami logika a lábkiosztásban? Ha jól számolom: 6 tranzisztor az 3 kimenet, 3 bázis, 2 táp. Ez 8 láb, és a többi mit csinál? Benne van a 6 dióda is?
Mindent én sem tudhatok.. Gyártó, típus? Származás?
Ez egy power led lámpa 500ma áramgenerátorral meghajtva.
ma este teszek képet is.
Zseblámpa, vagy villanykörte? Akkuról, vagy egyéb tápról megy?
Ez az ominózus led panel alatta az áramgenerátor.
A kis fekete kétlábú amit nem tudom mire való. Valószínűleg valami védelem a led-ek nek |
Bejelentkezés
Hirdetés |