Fórum témák
» Több friss téma |
Szép napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni tölletek. Van egy lcd tv-m pontosabban jvc 80-cm es fulll hd tv-m. A baj az , hogy van benne egy fehér csík. Elvileg valami ütés érte. Szerintetek mi lehet a baja??? Illetve mit lenne tanácsos megnézni?? 10 ezer forintért jutottam hozzá. szóval ennyit gondolom úgyis megér. Segítségeteket köszönöm előre is
Sajnos ez lcd probléma. Nem fogod tudni javítani, sem senki.
Sziasztok!
Én is szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy LG plazma televízióm. A problémám a következő: Bekapcsolás után kb. 1 órával a képernyő közepén megjelenik egy vízszintes fekete csík. Ha kikapcsolom 10 percre akkor bekapcsoláskor nincs gond. Utána egy pár perc múlva újra megjelenik a csík. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Kérdésem az lenne. Van egy adott Hunday tv. A kép halványan látszik, fényerő teljesen felhúzva Hiba oka? Köszi
Sziasztok!
Remélem jó helyen vagyok. Szóval van egy 32LG5700 LCD tv-m. Ma bekapcsolás után "csúnya" lett a képe. Magyarázat helyett beszéljenek a képek. Tudtok abban segíteni, hogy merre induljak el? Lehet ezt javítani? Gondolom panel gond lehet. Csináltam a beállításokban gyári visszaállítást, de nem javult. Reménykedem, hogy a nagy meleg okozza, de ez csak remény, inkább bennetek bízok Köszönöm, Krisztián A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
A kijelző T-con panelján kellene körülnézni, de esélyes, hogy csak csere oldja meg.
Köszi, én biztos nem tudom megjavítani. De legalább van remény, hogy lehet javítani
Tudtok ajánlani valakit, aki rá tud pillantani vagy legyen a google a barátom?
Üdvözlet mindenkinek! Van egy 32lg3000 lcd tv ! A probléma a következő kb 10 percig nem jelenik meg a kép, közben szétesve be-be jön! Azután ha digitális csatornára kapcsolom a csatorna információk, jelszint, txt ,stb. Minden jó de kép ,hang nincs! Viszont hdmi kábelen hang és kép is tökéletes , persze csak 10 perc után! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Előre is köszönöm! M.
Szia!
Cseréld ki a tápegység elektrolitkondenzátorait!
Szia! Köszönöm szépen , ezen már túl vagyunk! Háttér világítás azonnal van, elindul rögtön a táp! Esetleg további lehetőségek? M.
Két külön dologról van szó .A bemenetekre adott jelforrás az mi ?
Merthogy a hdmi ről jó csak 10 perc után a másik bemenetről meg nincs kép se , és hang se , de melyik bemenet lenne az ami nem jó egyáltalán ??
A Hdmi bemenet egy Dvd lejátszó, ami kifogástalan minőségben megy 10 perc után! A tuner bemenetre egy digitális tetőantenna van rákapcsolva , amin kép van de csak txt és információ a csatorna képe nem jelenik meg ! A lényeg , hogy képet csak kb: 10 perc után látok! Lehet hogy ez két különböző hiba, nem tudom!
Azért különböző , mert a tuner bemenet , és a hdmi bemenet az kettő.
A táprészt kellene ellenőrizni a + 5v olt os részt .Mégpedig azér , mert a tuner is , és az ic902 es csip is erről megy .Valószínű ezzel a feszültség értékkel van valami , ugyanis ennek kialakulásakor állna helyre a rend.Ez lehet egy rossz forrasztás , vagy kontakt hiba stb .Ennek kellene utána járni. A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2015
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy az lcd tv-met nem tudom bekapcsolni.Csak a piros led villog.olyan is volt,hogy magától bekapcsolt,de csak hang volt. Meg szeretném kérdezni,hogy ennek mi az oka, és hogy javítható -e?
Köszönöm szépen! megnézem azután jelezni fogom mi változott!
Ha elviszed , vagy hívsz egy szerelőt biztos megmondja neked.
Sziasztok!! Van egy technika tv. Egyszer csak elment a kép csak hang Van. Mi lehet a baja Van értelme javítani eggyáltalán lehet-e meg kb mennyiért!! Köszi a válaszokat!!
Üdvözletem mindenkinek. Mondjatok véleményt, vagy adjatok tanácsot, van egy LG 42 660 S okos TV-m ami, 1,5-2-óra üzemidő után, nem ad infót egyik csatornán sem. Legfeljebb egy pár csat-nán, csak a következő 1 műsort, és tartalmát stb. Ilyenkor ki és be kapcsolom és rendben működik az infó. A másik szobában működik egy LB 650 V, az bizony bármennyi üzemidő után is adja az infót, a nap bármely pillanatában. Vezetékes kapcsolat van a két TV, és az 1 router között. Fogalmam nincs hogy mi az oka ennek a hiba jelenségnek, pedig még garanciás korában cseréltek főpanelt, és nem változott semmi. Kérlek benneteket, írjatok nekem véleményt, vagy tanácsot. Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
Szeretném jelezni, hogy a Bp. XVI kerületben egy hibás LG LCD TV RZ-32LZ55 GY.év 2005. jelképes összegért 5000 Ft elvihető.
Halli mindenkinek ,az lene a kérdészem hogy adot egy LG 42LB6200 display hibás tv ,meg lehet e csinálni vagy nem éri meg és ha meg lehet hol lehet alkatrészt rendelni ,köszönöm.
Bővebben: Link Bővebben: Link
Sziasztok! Van ez a LED Hyundai TV.
Hiba: Háttér világítás remeg először a kép jobb felsősaroknál aztán a bal felsősaroknál, pár másodpercre kb 10-15mp sz egész elsőtétül. Ki/Be kapcsolás után ismét. Hang van. Mi lehet a baj? Ötlet?
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy LG 32LS3450 TV-m, a kijelző panelen leégett a D1 dióda. Új panelt rendeltem meg, beépítés után pár másodperc és a D1 dióda ismét leégett. Mi lehet ennek az oka? Javítható? A válaszokat köszönöm előre is!
Mellékelek képet a panelről.
Szép napot mindenkinek! Van egy PANASONIC TX-32LM70 tipusú készülékem. A probléma időnként fordul elő.
Működik kb 3 órát, lekapcsolom, 30 perc mulva bekapcsolom és jelentkezik a hiba. Gyenge képi megjelenítés, (a csatolt képen látható) legközelebb ismét működik.
Sziasztok! Van egy LG 42LW4500 tv-m. A gondom az hogy nem tudom bekapcsolni. Bekapcsoláskor a készenléti dioda kétszer villan pirosan és egyszer fehéren, utána semmi. A kondikat átnéztem, egyik sem púpos. Esetleg valaki megtudná mondani hogy mi lehet a gond?
Üdv Urak! Finlux 42f7077-D televíziót standby állásból mondhatni lehetetlen életre kelteni.Konnektorból ki-vissza,majd ezt párszor ismételve indul be,addig csak a visszajező led villog.Van,hogy kép nélkül van hang(csatornaváltáskor jön meg a kép),volt,hogy készenlétiből magától bekapcsolt. A táppanel típusa (fórumokról) 17ips20 Vestel.Mi lehet a nyűgje? Tud valaki konkrét,buta fejemnek is érthető diagnózist,ill. megoldást adni? Kösz.
Üdv mindenkinek.Hozzám került egy LG 32LV3400-as LCD TV és a következő a hibajelensége: Bekapcsolás után 1-2 percig normálisan üzemel,majd utána egyik gombra sem reagál,sem a távirányítón sem pedig a tv-n.Valamikor pedig ha bekapcsolom egyből előjön a hiba.Mi vagy melyik panel okozhatja ezt?A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok.
Kisérletező kedvűként szétszedtem egy rossz háttérvilágítású tv-t. Kicserélgettem a rossz ledeket. Csatoltam a képet. Tudom a kivitelezés elég kókány. Sajnos így sikerült. Azt vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban is világít néhány led. Ez miért van? Gondlom nem ez a normális működés. Tudnátok segíteni, hogy lehetne ez megjavítani? Előre is köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |