Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   167 / 199
(#) cupika97 válasza granpa hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

(#) granpa válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Köszönöm! Hogy én mé' nem találom meg?
(#) mikrokapcsolo válasza granpa hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Ha rákattintasz a képsorokra fent, a 2013-as jön be. A linket átírod a címsorban, s lőn világosság.
(#) granpa válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

"a linket átírod a címsorba" Mit, hova: és lőn sötétség nálam.
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Júl 13, 2015 / 1

Fent a hosszú fehér sávba, ahol az aktuális nézett oldal címét látod, pl:
http://www.hobbielektronika.hu/talalkozo2013/
átirod a 2013-at, 2014-re és enter
(#) Lázár Péter hozzászólása Júl 13, 2015 /

Nos mivel én úgy sem megyek a találkozóra, de minap épp egy gagyi kávéfőzőt bontottam szét, találtam benne egy érdekességet, 220V-os csipogó féleséget. Több se kellett kipróbáltam, na de nem úgy szimplán hanem generátor szerűen. Na eszembe is jutott a versenyfeladat, bár a videón nem jön át úgy a hangja de nagyon kellemetlenül berreg élőben. Elektromos, mechanikus minden egyben, gyors és egyszerű. Itt az anyag róla.
(#) q765 válasza Lázár Péter hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Nemolyan bántó ez. Mint megboldogult papám reggelente a kinti slozzantón, szarvaspaprikás vacsora után.
(#) ic20 hozzászólása Júl 14, 2015 /

Sziasztok!
Szeretnék egy pici segítséget kérni idén szeretnék majd menni a találkozóra, egyik barátom is jönne rá de Ö nincsen regisztrálva az oldalra így neki hogy tudom fizetni a belépőjét vagy gondolom sokkal egyszerűbb ha ö is be regisztrál az oldalra és úgy az eseményre majd .
Segítséget előre is köszönöm.
(#) Frankye válasza ic20 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Mind a két lehetőség nyitott. Az egyik esetben Te regisztrálsz kétszer a találkozóra, a másik esetben pedig Ő is beregisztrál ide, és úgy a saját nevében tud jelentkezni. A belépőt a helyszínen tudjátok rendezni.
(#) Gyimate válasza ic20 hozzászólására (») Júl 14, 2015 / 1

Szia,
A jelentkezési lap tetején (amit kevesen olvasnak el) le van írva :
Idézet:
„Amennyiben pároddal, testvéreddel, fiaddal, unokáddal, édesapáddal, stb érkezel, minden főre szükséges egy jelentkezési lap kitöltése (ha nincs HE nick-je akkor üres)!”
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2015
(#) ic20 hozzászólása Júl 14, 2015 /

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkor szerintem mondom neki hogy Ő is reggeljen majd be az oldalra és neki is névre szóló belépője lesz majd .
(#) jani1987 hozzászólása Júl 16, 2015 /

Szolnokról valaki eltudna vinni? A részleteket privátba megbeszélnénk.
(#) granpa hozzászólása Júl 16, 2015 /

Elnézést, ha kérdeztem már; a jelentkezők listája, száma publikus (van ilyen)? 4 hét van már csak, jó lenne valami saccolás, hogy mire számíthatunk.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2015 /

Köszönöm, ezt már láttam. Remélem azóta történt gyarapodás, mert ezt a 'tömeget' a kis lábasomból is jóllakatom.
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Júl 16, 2015 /

Nézd csak meg gyarapodott a lista... Amúgy meg szabad tudni mi lesz a menü?
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2015
(#) Gafly válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Nem értem a kérdést
Természetesen gulyás (le is van irva a jelentkezési feltételek között ) és csak Tóni bácsi főzheti (ez is le lett irva: Nyert csapaton nem változtatunk!).
Az is le van irva, hogy ez nem "gourmeat" talákozó, hanem HE találkozó.
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Hol van a titkos lista? Szokásom szerint, nem találom.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Akkor jó, ha Tóni bácsi főzheti csak, mert én csak később tudok menni a Bókayba.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Az ugye direkt van, hogy nincs kitéve mint link a főoldalra?
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Jó, jó, de az a Tóni bácsi. Én keresem, de nem találom (a listát). Most is ~35-öst látom.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
(#) TAKLACO válasza granpa hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

A lista mindig el van rejtve...ez a HE sajátossága , irhatnám azt is hogy védjegye...!
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Javítás: de ki az a Tóni bácsi?
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Júl 17, 2015 /

Herczeg Ferenc Antal Kálmán
(#) granpa válasza ronin75 hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Na, szinte sejtettem, hogy az enyémet (szerintetek nem csípi a csalán) használjátok gyomirtásra. Mondjuk alapból így volt, csak a cselesek megpróbálták a 'népet' erdő felé terelni!
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Nincs semmi hiba (saccoltam), de 41 ember az semennyi, hisz mindjárt idő van!
(#) Topi válasza granpa hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Az utolsó 2-3 napban szokott legalább megduplázódni / háromszorozódni a létszám. Minden évben így van
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Remélem, hogy úgy lesz, csak könnyebb a szervezés, ha előbb tudjuk; mennyi, az annyi?Ha ennyi az amannyi? (By Nyuszi)
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2015
(#) Topi válasza granpa hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Mivel minden évben eddig így volt, mi is a sátrak / padok / kaja stb-nél a már duplázott létszámot vesszük alapul mindig. A napokban fog majd kimenni a köremail is a találkozóról, az is sokat szokott dobni a jelentkezők számán.

Uram, ne aggódjon
(#) Gafly válasza Topi hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Szerintem száz az tutira meglesz az idén is...
Fekete HE pólót nem hoztok? Szerintem nagy "keletje" lenne. Én biztosan vennék
(#) peti333 válasza Topi hozzászólására (») Júl 18, 2015 / 2

Volt róla szó tavaly előtt, ha jól emlékszem, hogy a hestore kivonul (nem voltam találkozón akkor sajnos), nem teljes kínálattal, hanem néhány termékkel.
Feldobnám az ötletet, mivel néha nehezen jön össze a 10K-s rendelés, hogy a találkozóra érkezők, akik szeretnének valamit a hestoreból, előre leadhatnának egy rendelést, amit a találkozóra összeválogatnának és ott helyben lehetne átvenni. Azaz a csomagátvevő pont helyett oda szállítanátok ki.
Igény biztosan lenne rá.
Következő: »»   167 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem