Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszönöm! Hogy én mé' nem találom meg?
Ha rákattintasz a képsorokra fent, a 2013-as jön be. A linket átírod a címsorban, s lőn világosság.
"a linket átírod a címsorba" Mit, hova: és lőn sötétség nálam.
Fent a hosszú fehér sávba, ahol az aktuális nézett oldal címét látod, pl:
http://www.hobbielektronika.hu/talalkozo2013/ átirod a 2013-at, 2014-re és enter
Nos mivel én úgy sem megyek a találkozóra, de minap épp egy gagyi kávéfőzőt bontottam szét, találtam benne egy érdekességet, 220V-os csipogó féleséget. Több se kellett kipróbáltam, na de nem úgy szimplán hanem generátor szerűen. Na eszembe is jutott a versenyfeladat, bár a videón nem jön át úgy a hangja de nagyon kellemetlenül berreg élőben. Elektromos, mechanikus minden egyben, gyors és egyszerű. Itt az anyag róla.
Nemolyan bántó ez. Mint megboldogult papám reggelente a kinti slozzantón, szarvaspaprikás vacsora után.
Sziasztok!
Szeretnék egy pici segítséget kérni idén szeretnék majd menni a találkozóra, egyik barátom is jönne rá de Ö nincsen regisztrálva az oldalra így neki hogy tudom fizetni a belépőjét vagy gondolom sokkal egyszerűbb ha ö is be regisztrál az oldalra és úgy az eseményre majd . Segítséget előre is köszönöm.
Mind a két lehetőség nyitott. Az egyik esetben Te regisztrálsz kétszer a találkozóra, a másik esetben pedig Ő is beregisztrál ide, és úgy a saját nevében tud jelentkezni. A belépőt a helyszínen tudjátok rendezni.
Szia,
A jelentkezési lap tetején (amit kevesen olvasnak el) le van írva : Idézet: „Amennyiben pároddal, testvéreddel, fiaddal, unokáddal, édesapáddal, stb érkezel, minden főre szükséges egy jelentkezési lap kitöltése (ha nincs HE nick-je akkor üres)!” A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2015
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkor szerintem mondom neki hogy Ő is reggeljen majd be az oldalra és neki is névre szóló belépője lesz majd .
Szolnokról valaki eltudna vinni? A részleteket privátba megbeszélnénk.
Elnézést, ha kérdeztem már; a jelentkezők listája, száma publikus (van ilyen)? 4 hét van már csak, jó lenne valami saccolás, hogy mire számíthatunk.
Köszönöm, ezt már láttam. Remélem azóta történt gyarapodás, mert ezt a 'tömeget' a kis lábasomból is jóllakatom.
Nézd csak meg gyarapodott a lista... Amúgy meg szabad tudni mi lesz a menü?
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2015
Nem értem a kérdést
Természetesen gulyás (le is van irva a jelentkezési feltételek között ) és csak Tóni bácsi főzheti (ez is le lett irva: Nyert csapaton nem változtatunk!). Az is le van irva, hogy ez nem "gourmeat" talákozó, hanem HE találkozó.
Hol van a titkos lista? Szokásom szerint, nem találom.
Akkor jó, ha Tóni bácsi főzheti csak, mert én csak később tudok menni a Bókayba.
Az ugye direkt van, hogy nincs kitéve mint link a főoldalra?
Jó, jó, de az a Tóni bácsi. Én keresem, de nem találom (a listát). Most is ~35-öst látom.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
A lista mindig el van rejtve...ez a HE sajátossága , irhatnám azt is hogy védjegye...!
Na, szinte sejtettem, hogy az enyémet (szerintetek nem csípi a csalán) használjátok gyomirtásra. Mondjuk alapból így volt, csak a cselesek megpróbálták a 'népet' erdő felé terelni!
Nincs semmi hiba (saccoltam), de 41 ember az semennyi, hisz mindjárt idő van!
Az utolsó 2-3 napban szokott legalább megduplázódni / háromszorozódni a létszám. Minden évben így van
Remélem, hogy úgy lesz, csak könnyebb a szervezés, ha előbb tudjuk; mennyi, az annyi?Ha ennyi az amannyi? (By Nyuszi)
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2015
Mivel minden évben eddig így volt, mi is a sátrak / padok / kaja stb-nél a már duplázott létszámot vesszük alapul mindig. A napokban fog majd kimenni a köremail is a találkozóról, az is sokat szokott dobni a jelentkezők számán.
Uram, ne aggódjon
Szerintem száz az tutira meglesz az idén is...
Fekete HE pólót nem hoztok? Szerintem nagy "keletje" lenne. Én biztosan vennék
Volt róla szó tavaly előtt, ha jól emlékszem, hogy a hestore kivonul (nem voltam találkozón akkor sajnos), nem teljes kínálattal, hanem néhány termékkel.
Feldobnám az ötletet, mivel néha nehezen jön össze a 10K-s rendelés, hogy a találkozóra érkezők, akik szeretnének valamit a hestoreból, előre leadhatnának egy rendelést, amit a találkozóra összeválogatnának és ott helyben lehetne átvenni. Azaz a csomagátvevő pont helyett oda szállítanátok ki. Igény biztosan lenne rá. |
Bejelentkezés
Hirdetés |