Fórum témák
» Több friss téma |
Valószínűleg a szivattyú szimering elkopott és amiatt folyt ki a víz.Kiszárítottam már mindent .A nyomáskapcsolóba nem ment bele semmi.Sok-sok víz volt a tálcában és nem kapcsolt le az úszós megszakító sem.
NemodaBuda2-nek és neked is köszönöm,hogy foglalkoztok a problémámmal!!Kiszivattyúzik és utána egy kicsit be szív.Utána kezdi a forralást.Azt szeretném tudni,hogy a fűtőbetéttel egybe építve van a hőérzékelő?Hogy tudom megállapítani,hogy test zárlatos-e?Ohm mérővel rámértem a fűtőbetét középső kivezetésér és a csatlakozó kivezetésénél csak az egyik részen volt összeköttetés - majd rátettem a házrészre és ott egyiknél sem.Gondolom nem zárlatos.
Ezeknél a készülékeknél a vezérlőpanelen a nem látható oldalon van egy mikró kapcsoló.Valószínű reszetelésre való.Az lehetséges-e ,hogyha azt megnyomjuk vagy nyomva tartjuk valameddig,hogy utána újra kell a szoftvert rátölteni? Ameddig nem tudom pontosan inkább nem nyomogatnám.Ha a panel hibásodott meg van-e valami kedvező árú beszerzési lehetőség?Üdv.Feri
Sziasztok!
Szétszedtem a szivattyút kitisztítottam.Leszedtem a vízszint élrézkelőt,hátha került bele víz - de nem - óvatosan megfújtam,szívtam - dolgozott a membrán benne.Összeraktam, teljesen helyre jött a program része - tudom váltani a programokat.Először még szívott is be vizet.Öblítésen indítottam el ,ahol nincs fűtés.Beszivattyúzás után nem csinál semmit.Próbáltam másik programon is.Kezdeti zizzenet (amikor el kellene indulni a programnak) - majd kb. 1 perc múlva újra zizzenet (mint amikor befejezi a programot.)Azóta nem szív vizet se.(Igaz az első bent van.) Valami ötlet?
Kedves Botesz!
Köszönöm a hozzászólásodat. A vezérlőpanel előlapját-burkolatát már lleszedtem tisztítás végett. Két nyáklap bakokon ül, két kábellel vannak összekötve. Köztük van ugye az ajtókapcsoló. Az egyiket panelt már leemeltem, ez a gyengeáramú érzékelő-kijelzős. A másik leemelését akadályozza a főkapcsoló ezen vannak a relék, és ez adagolja a hálózati feszültséget a szivattyúkhoz és mágneskapcsolókhoz. No ez nem ad feszt a keringető felé, s ha ez megjavul akkor a program tovább megy majd, meglátom fűt-e. Ehhez várok további hozzászólást, illetve bontott alkatrész beszerzési lehetőség érdekelne. Egyelőre egy már vezérlő hiányos mosogató továbbontásából van néhány alkatrészem. A hétvégén lecserélem a borzasztó hangú ürítő szivattyút a csendes bontottra, és betolom a helyére, hiszen mint kiderült, majd elölről kell babrálnom. Üdvözletem. NemodaBuda2
Nem értelek!Most akkor kivetted a panelt a gépből vagy a panel burkolatának leszedésével küszködsz?Inkább tegyél bele új szivattyút az jobb és nem is drága(2-3eFt)
Sziasztok!
A fagor 1LF-065IT mosogatógépem elromlott. Elkezdi a mosogatást majd jelzés nélkül megáll. A gép ajtaján a ledek egyszerre villognak. Néha egyet csippan de megy tovább majd megáll. Akinek van ötlete az írjon, én kifogytam belőle.
Sziasztok!
A képen látható Whirlpool mosogatógép vezérlő egységről kellene néhány alkatrész érték,mert a javítandó panelen az alkatrészek elégtek. Az ugynevezett "háromszög dobozú" vezérlőről van szó.
Igen! Sajnos nincs belőle olyan példányom,amelyről a hibás alkatrészeket be tudnám azonosítani. Reméltem,hogy valakinek van és arról meg tudja mondani a kérdéses alkatrészek értékét. Csatoltam a teljes képet a panelről és a dobozáról. Három féle tápegységgel gyártották,transzformátoros,kondenzátoros és kapcsolóüzemű.
Van egy ilyen panelom előkeresem és meglátjuk passzol e!
Nagyon jó lenne,ha sikerülne beazonosítani az elégett alkatrészeket!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy Candy CDF 615 AX mosogatógép problémájához. A program megáll szárítás előtt, a gépben ottmarad a a víz a feloldott tablettával. Szerelő megnézte, a vezérlőpanel jó, a fűtőszálat nem szedte ki, de bemérte és szerinte jó. A víz biztos nem melegedett, mert teljesen hideg a gép belseje, ha megáll. A szivattyú jó, mert utána visszakapcsol és kinyomja a vizet. Szerelő szerint a programvezérlő rossz. Utána érdeklődtem több üzletben és szervízben, de már nem kapható. Kérném, ha van ötletek segítsetek, mert már 10 éve használom, nagyon jól működik és nem szeretném kidobni. Köszönöm!
Fűtésrelét,a fűtőbetét nyomáskapcsolóját ellenőrizd.
Nekem van ilyen panelem holnap meg írom az alkatrészek értékét.
nyák felől egy SMD kondi van. Az alkatrész felől a trafó és az X2 kondi közt meg egy ellenállás. Holnap megmérem őket
Szia! Az elektronikán cseréld ki az x2-es kondit! na meg a többit sem árt.
De lehet keringető sziv. probléma is és ntc- is A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Üdv!
Az R007-2,7k A kondikat meg beírtam a képre
Szia Kedves Botond! Már rég voltam itt a mosogatógép topikban, de kéne egy kis segítség. Kedves sogorom telefonált, hogy a Pelgrim NGPM GVW555RVS/P01 tipusú mosogatógépe megállt, és dupla sípolásokkkal figyelmeztett valami s.arra. Várom ötleted. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2015
Sajnos nem találtam semmi user, service manualt rá. Illetve elég kevés Pelgrim mosogatógéppel találkoztam. Üdv. Köszi.
Nekem sem dobott erre a szutyokra semmit a net.Szóval indulj az alapokról :folyat e a fűt e vizet be illetve leengedi...stb
Távsegítséggel pont ezeket mondtam telefonon keresztül. Köszönöm szépen segítséged.
Hali. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2015
Üdv Mindenkinek!
AEG Favorit 8820 mosogatógép, tele hiba LED-del. Az egyik a szórókar hiba. Nem tudom már mit csináljak vele. Ugye a felső szórókarról van szó (remélem). Kitisztítottam, cseréltem. A felső tálca gumi csatlakozóját cseréltem. A bejövő cső gumi tappancsát cseréltem. Mégis jön a hiba. A kar szépen forog, ellenőriztem. Mi érzékeli ezt a hibát? Egyáltalán mit érzékel és kapcsolja a LED-et? Mit kellene még cserélnem? Kérlek benneteket segítsetek! Köszönöm előre is!
Ha van benne áramlás figyelő/nyomás érzékelő/ akkor azt pucold ki.
Van erre egy áramlás érzékelő? Reed relével? Hol lehet?
Nem.Ez úgy van megoldva hogy a szórókar végében van egy mágnes ami elhalad a mosogatótéren kívüli reed cső előtt.Elvileg.Én legalábbis így láttam.Ha nincs meg a megfelelő impulzus x idő alatt akkor hiba van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |