Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
5-7 fokos.
Elköszönök. Egy hétig nem leszek. Ha nem írok ne válaszoljatok.
Az nem az igazi nyaralás. Sok sikert hozzá.
Ha szerzel teknőst abból főzök én neked!
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
Levest is ha kell!
Nekem nincs, de q765 kollégánál láttam olyat.
Mostlettek épp nagykorúak. Nemáár, ennyire még sosem örültem fütyinek.. Még tapsoltam is. Úgynézki majd jövőre. 6 évesek. Van 6 darab belőlük. Ede, Benő, Körte, Pici, Günti, Bogár. Idén télen nemtudom hogyanlesz velük. Ede már 8 kiló..
Szépek! Egyébként tényleg olyan sokáig élnek?
Állítólag 100 évig. Van egy másik fajtája is ennek, ugyanebből a nemzetségből. Azok akár 200 évig is élnek, ha jólemlékszem.
Erre könnyű a válasz..:
Mert egy igazi jósnő, küld egy értesítést, hogy tudja, holnap 11 kor fel fogom keresni és kér, hogy egy órával később menjek, mert épp lesz nála vaki más. MErt épp a lottóötös nyerőszámaival foglalkozik... Idézet: Azzal nem hiszem, mert akkor már milliárdos lenne. „MErt épp a lottóötös nyerőszámaival foglalkozik...” Idézet: Lehet, hogy már az is, csak ügyesen titkolja. „mert akkor már milliárdos lenne.”
De akkor nem jósolgatásokkal vacakolna. Eltűnne, senki sem látná.
Ugyanazért, amiért a windows bezárásához a startmenüt kell használni, vagy amiért nincs egérízesítésű macskaeledel sem..
Így viszont feltűnés nélkül költheti el.
Idézet: „nincs egérízesítésű macskaeledel sem..” Én már hallottam róla. Állítólag van.
Üdv!
Fa tokozású Ablak tokjában, tehát ami nem nyílik, hanem fixen a falban van, ott lehet bármi am nem fa? Tehát fém, kábelek, akármi. Egy 5mm átmérőjű lyukat kéne fúrni bele, szerintetek kivitelezhető? Válaszokat előre is köszönöm!
Kábel csak nincs, viszont lehet szeg, ami egymáshoz, ill. a falhoz rögzíti. Gondolom valami ki-bevezetést szeretnél; a sarkoknál nem szokott lenni. Fúrj fémhez való csigafúróval, akkor nem érhet nagy meglepetés.
Igen, kivezetés lesz. Fémhez való fúró nem fogja felszaggatni a fát, vagy valami?
Gondolom mit szeretnél.
Majd a házon kívül az ablak alatt hagyj rá egy kicsit a koaxra, úgy hogy kicsit u alakúan görbüljön az ablak alatt, hogy ne vezesse be a vizet a szobába.
Igen, azt! Nem a tetőre fog menni, mert az nincs engedélyezve sajnos, hanem lefele, hátra a kertbe.
Nem szaggatja fel; gyors fordulaton kezdj (vagy akár fához valóval). Ha rászorítasz egy másik anyagot, s azon keresztül kezdesz, az is jó. Kívül is tégy elé valamit, nem nyomja ki a szélét. Lejtsen kifelé (ha lehet), amúgy 'el.cső' javaslata.
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2015
Már át is fúrtam, nem volt semmi akadály. Végre nem kell nyitott ablaknál rádiózni.
Pedig úgy jobban érzed "térerőt".
Helló mindenkinek és szép napot ! Kérdésem az lenne hogy lehetséges lenne e egy Amiga WinAUE emulálással kapcsolatos cikket létrehozni? Azért gondoltam rá mert akadnak itt számítástechnikai jellegű topic-ok is. Plusz hátha valaki kedvet kapna ez a cikk miatt az én korosztályomból a retro gépek használatára/emulálására ne egész szabad idejükben igyanak/drogozzanak stb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |