Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   45 / 695
(#) granpa válasza q765 hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Szerintem annál vastagabb; lehet, a primer annyi.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2015
(#) pjg válasza zsozso72 hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Vaterafutárral kell elhozatni: Bővebben: Link
(#) q765 válasza granpa hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Fegyeldd meg, hogy a szekunder annyi. Nemolyan vastag az képről. Nyamnyam megmondja.
(#) zsozso72 válasza pjg hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Szia!
Én is valamelyik csomagküldő szolgálatra gondoltam,viszont még nem kaptam visszajelzést hogy a postázza a gazdája vagy sem.
Üdv.Zsolt
(#) nedudgi válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

A monitor elkelt.
(#) q765 válasza q765 hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Erre akkor senki nemjelentkezik? Akkor elbontom.
(#) nyamnyam válasza q765 hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Hát egy kicsit tévedtetek mert ez 2x1,5 ás 1x1,2 mm2 = 2.5mm2 felelmeg és kb 12 A ig terhelhető .
(#) nyamnyam válasza zsozso72 hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Ha válalod a futár diját akkor a tied !!!
(#) zsozso72 válasza nyamnyam hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Szia!
Ez csak természetes,viszont akkor privátba kérném a számlaszámod.
Nagyon szépen köszönöm,és további szép napot.
Üdv.Zsolt
(#) Bakman hozzászólása Júl 24, 2015 /

Sziasztok!

Hét db. vegyes márkájú akkumulátor ingyen elvihető. Névlegesen 2,2 - 2,3 Ah kapacitásúak, de ezek felét (vagy többet is) már elvitte a cica. Teljes feltöltés után konstans 100 mA -es terheléssel kb. hét-nyolc óra alatt a kapocsfeszültségük 11 V-ig esik vissza, miközben a terhelés rajtuk van.

Figyelem!
Mivel az értékük nem éri el a postaköltséget, így átvétel csak személyesen! Ha viszed, viszed egyszerre az összeset, nem csak egy-két darabot! Jelentkezni érte csak és kizárólag itt, a topikban lehet. Az akkuk Dusnokon vannak.
(#) szikorapéter válasza Bakman hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Üdv. Esetleg találkozóra ki tudod hozni? Érdekelne de érte menni sajnos nem tudok.
(#) Bakman válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Nem megyek a találkozóra.
(#) szikorapéter válasza Bakman hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Értem,akkor másnak hagyom a lehetőséget.
(#) papus51 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Szia!
Engem érdekelne, ha az M6-os / Besnyő lehajtónál megoldható, mint egyszer már régebben.
(#) Bakman válasza papus51 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Megoldható, a többit privátban.
(#) papus51 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Renben, köszi.
(#) jefflynn hozzászólása Júl 28, 2015 /

Ingyen elvihető 5db DIP28 tokozású ATMEGA8-16PU feliratú IC. Átvétel a XIV. kerületben, postázni nem szeretnék.
(#) Temela válasza jefflynn hozzászólására (») Júl 28, 2015 /

Szia!

Jelentkeznék érte.
(#) jefflynn válasza Temela hozzászólására (») Júl 28, 2015 /

Ok, tied.
(#) Master_of_the_web hozzászólása Júl 29, 2015 /

Helló!

Elvihetőek a képen látható nyomtatók Sopronban.
Mind működik, a lézerben van toner is de már cserélni kell. Az egyik színesben is van festék de beszáradt.

Elvihető továbbá egy doboznyi vegyes régebbi számítógép alkatrész (Alaplapok, videokártyák, hálózati kártyák, tápok laptop optikai meghajtók stb... A képeken nagyjából látszik.) Az alaplapok és a tápok egy része nem működik. Én elsősorban MOSFET forrásnak tartottam őket.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
(#) miertcsak válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Szia!

A lézernyomtató érdekel ha el tudod postázni. Természetesen a futár vagy posta költséget előre utalnám.

Jó éjszakát!
(#) szikorapéter válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Üdv. Engem a gépcuccos doboz érdekelne kompletten ,persze postát fizetem ha még megvan.
(#) lóri válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 29, 2015 / 1

Akik korán kelnek aranyat lelnek. Na de ezért nem aludni...
(#) illesoszkar válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Vagy álmos marad !
(#) Szebence válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Szia! A PC-s doboz engem is érdekelne, ha valami miatt az előttem lévő jelentkező visszamondaná, szintén postázással. Üdv!
(#) illesoszkar válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

De ha lemondanák akkor engem is érdekelnének a dobozba lévő cuccok küldeném a postadijat ha lemondják
(#) Master_of_the_web válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Igen. még megvannak.
Most kapásból nem tudom milyen nehéz lehet a doboz, de kb. 2000 lehet a posta. Majd este, ha hazaérek lemérem pontosan .
(#) Master_of_the_web válasza miertcsak hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Hát szeretnek egyben megválni tölük, ha lehetséges. De még megfontolom.

Az egyik tintasugaras amúgy szkennert is tartalmaz.
A lézerböl pedig van meg egy ugyan ilyen. (A képen Laserjet 6L a masik pedig 5L)
Ezt elfejetettem említeni!
(#) illesoszkar válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 / 1

Nekem még a port is belesöpörheted az egészbe a futár elbirja.
(#) miertcsak válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

Szia!

Nekem is van egy Epson multi tintasugarasom de beszáradt a fej és emiatt visszatértem a HP "fej a patronban" verziókhoz. Majd egyszer megpróbálom kitisztítani ha lesz sok szabadidőm... Nekem nem jött be a külön álló színpatron.
A lézeresre nyák készítés miatt lenne szükségem.

További szép napot!

Ui: Hozzám is jöhetett volna minden de csak ez volt "létszükséglet". Gondolom a többi cucc másoknak lesz "létszükséglet".
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
Következő: »»   45 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem