Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A hit hegyeket mozgat, hogy is ne gógyitana?
Ez a zene meggyógyít..ez a zene meggyógyít...ez a zene meggyógyít...
Van egy olyan fesztivál, hogy a zene gyógyító ereje. 4 napig dolgoztunk rajta (színpad, hang, fény) de nem lettem jobban, még mindig fáj a lábam.
Ott kellett volna maradni a fesztiválon is. Az elmondottak szerint a zene gyógyította volna meg a fájós lábad.
De csak, ha mp3.
Szenzáció!!!
Lehet, hogy még sokan nem hallották: Angol tudósok felfedezték, hogy tíz emberből négy az hat.
Azé' a -5 jobb!
Jut eszembe a mínusz ötről, amit egyszer a matektanárom kérdezett tőlünk.
- Melyik a legjobb gyógyszer? - A -5. - Miért? - Mert egyből hat. A most következő vicc szerintem nem olyan vicces de elmondom. Elektronika témában: - Hogy hívják azt a kisgyereket aki miatt elváltak a szülők? - ? - Kismegszakító.
Ott voltam, én fejgépeztem az előadást.
Mennyi az istopirin és a pálinka összege?
Az istopirin hat, a pálinka üt, üt meg hat az tizenegy.
Pedig tudhatta volna: Elöl harap, hátul rúg, középen meg nagyon ráz...
Ez a csávó súlyosan beteg
Bővebben:Youtube Link
Mi a külömbség a hit és a meggyőződés között?
Amíg a szöveg több mint felét nem értettem, csak hittem, hogy értelmetlen, gagyi, gyors feledésre méltó! Most már meggyőződésem.
- Mondj nekem öt véletlen számot!
- 4, 4, 4, 4, 4. - Ezek véletlen számok? - Ez a baj a véletlen számokkal, nem lehet tudni, hogy jók-e vagy sem.
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve. 12 aki megosztja hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni. 6 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire. 1 aki az egészet átrakja a világítás topicba. 2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba. 5 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban. 6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy "villany körte" és másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot. 2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa. 17 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt. 19 hozzászóló, aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni. 11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba. 36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás. 7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat. 3 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást. 5 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált. 4 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "szerintem is". 13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről". 1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.
És annak, aki nemrég kezdte a fórumozást, mint én.
Zseniális!
Én majdnem mindegyik pontban magamra ismerek. Jujj. De van önkritikám. Jajj.
Kösd ki azt a kapcsolót benne és nem jön többet.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2015
Hogyan lehet egy darab vezetékkel megoldani, hogy két csengő külön-külön és egyszerre is működtethető legyen? ( .görösc őttekdnim motagozuh nepézök ,görösc bboj ,motagozuh arlab ,görösc lab ,motagozuh arbboj : erévleyn kőgnesc a tekétezev a mötökáR)
Én ezt az egyvezetékes villamos csengővel ismerem.
Mégpedig ez a kérdés a műegyetemen villamosságtan vizsgán hangzott el, mentőkérdésként. Merthogy a régi villamosokon minkét végén volt csengő (kolomp). Azt összekötötte egy szíj (vezeték) amiről több húzogató szár lógott le, Ezzel lehetett működtetni a villamos két végén levő csengőket, ezzel adta a kalauz a jelet az indulásra. A fiatalok ilyet már csak az egyszem ilyen nosztalgia villamoson láthatnak. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Én meg majdnem beírtam google translate-be a zárójeles szöveget Mit hadoválsz itt össze-vissza!?
Igen ez a klasszikus történet, de ilyen már nincs a villamoson
Hát nem mindenki műszaki szaki. Ismerősöm reggel szólt, hogy számítógépe 10 percenként leáll, teljes kikapcsolás, segítsek. Mondom neki, este megyek, ki kell portalanítani, takarítani. Délben telefonál onnan a mama, hogy összeporszívózta a szobát, szőnyegeket, nem lett jó a számítógép, unokának most is leáll.
Mentem este, nem volt poros, csak meleg idő van. A doboz eléggé zárt, emiatt forró volt, oldalát levettem, azóta így szellőzik, jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |