Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   177 / 199
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Aug 15, 2015 / 1

Neked csak köszönni kell. Aztán nem kell megszólalni, csak néha. De nem baj.
(#) madzagos válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Engem a 40 fok nem állított meg, pedig nekem is 4 óra oda 4 vissza!
Nagyon jó volt a találkozó! Köszönöm Granpa-nak a kaját.A rendezőknek a munkájukat!
19:20 ra sikeresen hazaértem!
Sanyi
(#) erdgab hozzászólása Aug 15, 2015 / 1

Tisztelt Fórumtagok!
Köszönet Topinak és a szervező gárdának a találkozó létrehozásáért!Köszönet minden résztvevőnek,granpának,zombee és guliver83 barátaimnak és mindenkinek kik egy baráti beszélgetés erejéig időt szakítottak rám.Nagy örömömre szolgált,hogy megismerkedhettem személyesen is Zoli_bácsi fórumtárssal! Köszönettel tartozom annak a fórumtársnak,nem tudom ki volt,ki a jutányos árú fóliás lemezeket odatette.Távozásom előtt még megnéztem,hogy amit vittem az ingyen elvihető kategóriában,azok elkeltek e,minden elkelt,így nem kellett visszahoznom semmit s a szervezőket is megkíméltem az utánam való takarítástól.
Összességében minden jó volt s örömmel vettem részt a találkozón,csak némileg vetett árnyékot a költözés.
Köszönöm a lehetőséget!
(#) Topi hozzászólása Aug 15, 2015 / 2

Kedves Mindenki!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen sokan jelen voltatok ismét a HE találkozón. A nehezítő körülmények és a több mint három hónapja lefoglalt időpontunk mellé spontán megjelenő "szuperfontos" teniszmeccs ellenére is jó hangulatot varázsoltatok.
A Bókay-kert belső fejetlensége és a "felsőbb nyomás", idén sem volt rest meglepetéssel készülni, de innen is látszik, hogy a közösségünk a valóságban is összetartó csapat, és ebben a kis kalandban is mindenki segített a másiknak.

Nagyon szépen köszönjük a tombola felajánlásokat mindenkinek, ezenfelül Granpa-nak az ízmesteri közreműködést, az egytől-egyig csodálatos versenyfeladatokat, Travoltának és Voodoonak a muzsika és mikrofon apparátust, Gaflynak a hús- és hentesipari közreműmödést.

A fotók feltöltésére ezennel megnyitom a lehetőséget. A http://www.hobbielektronika.hu/talalkozo2015/ oldalon, a szokásos módon bezippelve mindenki fel tudja tölteni a képet.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük mindenki részvételét, találkozunk jövőre újra, egy új helyszínen!
(#) gerleimarci hozzászólása Aug 15, 2015 /

Sziasztok.
Nagyon jó volt a találkozó, csak sajnos nem sokáig tudtam marani, emiatt lemearadtam a versenyről is. Ez volt az első találkozós élményem. Nagyon hasznos dolgokat tudtam vásárolni. WC-ben még nem próbáltam szkópot, de ennek is eljött most az ideje Köszönönöm annak, aki a videókarit vitte az ingyen elvihető cuccokhoz.

Összességeben jó kis rendezvény volt, még a költözködés ellenére is.
(#) Gery78 hozzászólása Aug 15, 2015 /

Sziasztok!
Én is nagyon köszönöm nektek ezt a remek találkozót, nagyon jó volt a hangulat, jól éreztem magam. Nagyon tetszettek az ötletes versenyfeladatok is, külön gratulálok minden versenyzőnek. Kálmán, a kaja remekül sikerült, köszi, hogy főztél nekünk egy ilyen finomat. Csináltam néhány fotót a versenyfeladatokról, és egy videót a Hangvilla projektról működés közben, remélem fel tudom majd tölteni, mert elég nagy méretű videót csinál a telefonom.
(#) Topi válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Ha gondod akadna a feltöltéssel, akkor szólj, segítek megoldani (adok tárhelyet a feltöltéshez).
(#) jani1987 válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Format Factory.
(#) kissi hozzászólása Aug 15, 2015 /

Sziasztok!

Örülök, hogy ismét jól sikerült, egyszer már majd csak eljutok én is egy kis beszélgetésre !

Várom a képeket, gratulálok a Szervezőknek !
(#) Alkotó válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Egy rövid leírást kaphatnánk a nem várt eseményről? Többen is hivatkoznak rá, de mi, akik nem voltunk ott, nem értjük a dolgot.
Korábban is kértem -feltevésem szerint sokak nevében-, hogy legyen egy beszámoló az eseményről. Olyan, mintha egy újságcikk, vagy blogbejegyzés lenne, és célja a találkozó bemutatása, kedvcsinálás a következőhöz.
(#) elektroncso hozzászólása Aug 15, 2015 /

Mink is hazaértünk. Jó volt a találkozó. Örülök, hogy találkoztam a fórumtagokkal. Sajnos a nap elején kicsit rossz volt a kitelepítésünk, de szerencsére a rendezőknek ezt is sikerült hirtelen megoldaniuk. A tombolán már nem tudtunk ott lenni, mert sietnünk kellett a vonatra. Pont elértük, nem késtünk le semmit szerencsére. A kaja jó volt. Összességében megérte elmenni.
(#) Topi válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 15, 2015 / 2

Nagyon röviden: A Bókay-kert egyszerre szervezett két rendezvényt ugyan arra a helyre, a "magasan kvalifikált" tenisz "elitnek" pedig szúrta a szemét a jelenlétünk (a zene, a "kajaszag"). Tekintettel arra, hogy a teniszpályát nem lehet arrébb vinni, nekünk kellett átköltöznünk. Az egy más kérdés, hogy amúgy sokkal jobb helyre pakoltunk át a "VIP faház" területre, és az is más kérdés, hogy ezért lesz mit megbeszélnünk a T. Bókay-kert vezetőséggel. Egy ilyen helynek mint a Bókay-kert, egyetlen egyre kéne odafigyelni, a hónapokkal ezelőtt lefoglalt helyen ne legyen két rendezvény. Nem sikerült nekik, majd küldünk nekik egy naptárat.
Vagy a bérelt sátrak száma nem stimmel, vagy a kért villany nincs meg, valamit mindig elrontanak mióta vezetőséget cseréltek. Mi pedig emiatt helyszínt cserélünk majd, illetve igyekszünk.

Legyen is elég ennyi, ne rontsuk a Bókay-kert bakijával a mi amúgy nagyon jóhangulatú kis eseményünket, nem is érdemel több szót!
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2015
(#) BEMcorp válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Igazából -a vissza és újra kipakolást nem számítjuk- szerintem jobb volt ez a hely nekünk.
Sőt, ha lehet, jövőre ott kellene már alapból összeröffenni.
Persze ha VIP, akkor lehet nem fogják adni...
(#) Alkotó válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Köszönöm!
Magam is rendszeresen teniszezek, rálátok a környezetemben lévő teniszezők mentalitására. Valamiért a teniszezők, saját hibáikat és a koncentráltság hiányát szeretik tőlük független körülményekre fogni. Alapkifogás a napsütés, a szél, a labda, és rossz ütőhúrozás, de ha mindez nem elég, akkor előjön az ellenfél szidása, és minden egyéb amit csak el lehet képzelni.
Én úgy védekezek ez ellen, hogy nem érdekel az eredmény, így toleránsabb tudok lenni magammal szemben.
(#) Gery78 válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Szia Topi!
A képeket sikerült átméreteznem, és már fel is töltöttem, de a videót nem sikerül feltölteni. MP4-ben vette fel a telefonom a videót, becsomagoltam ugyanúgy mint a képeket, de nem jelent meg a feltöltéseknél. Segíts kérlek, jó volna ha ez is felkerülhetne. Előre is köszi.
(#) PIC hozzászólása Aug 15, 2015 / 1

Sziasztok, amikor jött a tenisz edző vagy tudja a túró, hogy ki. Akkor ott álltam mellette. Elmondom mi történt. Nem is azzal volt a baj, hogy szólt, hanem inkább ahogy szólt.... Ugyanis ha odajött volna, hogy "sziasztok legyetek szívesek a zenét kicsit halkítsátok le mert országos bajnokság van éppen, köszi" akkor azt mondom, hogy oké. De úgy jött oda, hogy azonnal kapcsoljátok ki itt zene ma nem lesz semmilyen, épp országos bajnokság van. Ez olyan lenézően flegmán és undorító stílussal párosította. Ja és még nem is válaszolt neki senki kb. de már mondta, hogy ha nem kapcsoljuk ki, akkor majd intézkedik meg telefonál egyet, hogy egy kicsit fenyegetőzzön is ha már ilyen nagy az arca és meg is teheti... Aztán nem voltam ott de ha minden igaz még azért is szólt hogy a pici füstöcske biztos csípi a versenyzők szemét, vagy a táplálék illata csiklandozza az orrukat, ezért távolodjunk a másik sarkára a kertnek... bár inkább park, mert jó nagy. Na mindegy a lényeg, hogy nem tudta elvenni a kedvünket egy ilyen mogorva beképzelt nagyképű tahométer

Ezen kívül nagyon jól éreztem magam ma veletek. Köszönöm mindenkinek a szavazatát és remélem jövőre találkozunk
(#) Topi válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

A fájl rendesen feltöltődött, átpakoltam a képek mellé. A galériában kattintva, illetve itt is elérhető:
Bővebben: Link

Ezzel neveztem volna a versenyre. Nem túl szép a "műszerdoboz", de viszont nagyon hangos és idegesítő.
Mindegy, én már annak is örültem, hogy eljutottam oda
(#) Gery78 válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Szuper, köszi szépen a segítséget!
(#) Gery78 válasza gerleimarci hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

És mit tud ez a szerkezet? Hát ha már nem tudtál maradni, akkor legalább itt mutasd be nekünk légyszi.
(#) gerleimarci válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 15, 2015 /

Igazából ez lehet csalásnak minősült volna. Egy pici riasztóból bontottam. 4db AA elemről megy. Valami kevert jelel működik. Kb. 2-3 házzal arrébb is hallatszik.

Áramot sikerült megoldani?
(#) 20sz Jófiú hozzászólása Aug 16, 2015 / 2

A költözéssel kapcsolatban: Igazából lehetett volna ez is a program része. Krízishelyzet kezelése csapatban. Mivel ezt szépen megoldottátok ezért én a csapatmunkára 100 pontot adnék.

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó!
(#) rockersrac válasza gerleimarci hozzászólására (») Aug 16, 2015 /

Igen, nagy nehezen sikerült megoldani. Én olyan dél körül értem oda, pont mikorra már kb mindenki átpakolt, de akkor még bőven nem volt villany, olyan egy óra körülre lett villany, ha jól emlékszem.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
(#) jani1987 hozzászólása Aug 16, 2015 /

Ötlet a következő versenyhez.
(#) Topi hozzászólása Aug 16, 2015 /

Feltöltöttem én is pár fotót:
Bővebben: Fotó galéria
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 16, 2015 /

Végre sikerült eljutni a találkozóra idén. Ennek nagyon örülök, ahogy annak is, hogy találkozhattam a fórumtársakkal, azokkal az emberekkel, akikkel itt beszélgetve tartjuk a kapcsolatot. Most végre sikerül élőben is kezet szorítani veletek! Én már csak a költözködés kezdetére értem oda. Egy emléket ott is hagytam egy 3 dugaszos hosszabbító képében. Remélem valaki megtalálta és hazavitte. Ha igen, kérem használja.

Összességében nagyon jó volt a találkozó. A versenyen részt vett fórumtársaknak gratulálok, ötletes szerkezeteket készítettek. Nekem személy szerint a HANGVILLA tetszett a legjobban, úgy vélem igazán kreatív eszköz született, PIC- az eszköz készítője - teljesen új szemszögből közelítette meg a hangkeltés kivitelezését. Remekül sikerült!
(#) Gafly válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 16, 2015 /

Én meg egyébként sárga lavórt. Többet vesztettünk Mohácsnál...
(#) nemgyuri hozzászólása Aug 16, 2015 /

Sziasztok! Jó volt a találkozó, csak egy kicsit "fáztam". Köszi a szervezést, a jó kaját - Granpa!
Feltöltöttem néhány infra fotót, ami csak azért érdekes, mert a pl. a festett fekete -> fehér, vagy a sötétzöld levelek szinte világítanak.
(#) q765 hozzászólása Aug 16, 2015 /

Én most értem haza. Tényleg, valami találkozó is volt tegnap.. : ))
Egyedül amit sajnálok, hogy elmaradt a közös mosolygós csoportkép.
A tombola nagyon tetszett nekünk! Köszönöm Nektek!

Topi: Az utolsó előtti kép - Sör, cumisüveg, bor... : ))
Következő: »»   177 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem