Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, mert a vajaskenyeret 12°-os szögben kell rákötni. Ja, és az is fontos, hogy ne műanyag szíjjal kösd össze őket, ugyanis azzal nagyban romlik a hatásfok. Érdemes úgy csinálni, hogy a macsekra egy szelet kenyeret kötsz, és aztán vajazod meg, így kisebb az esélye, hogy ne tudd rendesen megkötni, nehogy kiforduljon a kezedből.
Lökd meg a hossztengelye körül. Majd megindul a forgás. Nincs indító kondija. Lendíts felé egy farkánál fogva lógó egereret.
![]()
Akik nem tudnak érdemben hozzászólni, azoknak van kitalálva ez a gomb...
Vegyél egy aggregátort. Kicsi, zajtalan. (Az a probléma, hogy állandóan be van kapcsolva a Duo. Beterheled a hálózatot és nem tud felpörögni a generátor Pakson.)
Két macska, két vajaskenyér kell. A három fázishoz 6 macska, 6 kenyér.
Én a kenyérbe építeni fogok pick-et, ami automatikusan indítja a macskát!
Olvasom a googlit, és mindenhol csak olajba rakják egykis só kíséretében. Ez kötné meg a vizet.
Papa hozott tavaly kalocsáról egy szemcsepp méretű, pipettás fiolát. Ő volt náluk, és párolják. Ehhez nemtalálok receptet. Baromierős.. Itt sok a gasztrós, finomat sütős-főzős fórumtárs. Ezért említettem csak..
ITT bemutatják a működési elvét is a rendszernek!
![]()
Videón látványosabb XD Bővebben: Link
Visszatérve a témához. Volt már merevlemez, aktív monitor, projektor halál is belőle. Amikor szoltam nekik, nemcsináltak semmit. Aztmondták oldjam meg. Nemtudom milehet a 'felhasználási' feltételeikben.. "Evvan ezt kell szeretni.. Az egész házat cifra lenne szünetmentesre rakni. MIndíg más romlik el, mint amire számítanánk.
Granpa biztosan tudná a chillire a választ. Lehet nemis főzik.. Csak áztatják, és utána lepárolják róla a vizet.. Lajosnak: 2-3 Naga Viper, ez amcsi. Már kezd pirosodni. Megszámoltam. Az első képen, egy tövön 32 darab van. : ) Elolvastam, most a másikat is olvassam újra? Használati utasítást szeretnék.. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
1 Hz-es ki-be kapcsolgatás ellen jó lehet egy önntartó mágneskapcsoló...
Sziasztok! Kicsit nem idevágó,ezért elnézést kérek előre is!! Szóval a szemem már nem a legjobb,és polip sem vagyok,hogy egyszerre lámpát-nagyítót-pákát tartsak a kezemben,így nézegettem nagyítós lámpát. Vakerán találtam olyat,hogy lencseátmérő 100mm,3 dioptriás,és van benne egy kis 12dioptriás lencse. 6500ftkörül,+ a posta. Kör alakú fénycsővel van szerelve. Használtat nem találtam... Tehát ezekkel a paraméterekkel használható lenne a cucc? Köszönöm előre is a válaszokat!
Te tudod mekkora dioptria kell neked. Édesanyámnak vettem 6 éve egy ilyet. Azóta áld.
Mennyire lehet ezt használni?Arra gondolok,hogy usb aljzat forrasztásához elég? Ott ugye elég kicsik,meg közel is vannak az érintkezők.
Anyukám varr vele. Az a conrados legkisebb feketekaros. Nemlátom azt, amit kinéztél. Lehet nemis ilyen. Abban a szűk keresztmetszet a kar, rugók feszessége. Akárhányszor megyek hozzá, mindíg utána kell húznom. Szerintem igen. Biztos nem lupe -ra van szükséged. Nem órás vagy..
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
Gondold végig, hogy mennyire szubjektív dolog ez.. Erősen függ ez attól, hogy mennyire rossz a szemed, hisz valaki nagyító nélkül is látja a kis forrszemeket.
Igazából a szemem csak kicsit rossz,és a távolabbi dolgokat nem látom tökéletesen. SMD tranyókat,gond nélkül felforrasztom,de a mini usb aljazthoz már azért kellene. Forrpáka hegyem is van hozzá,csak éppen a mostani sötétebb műhelyembe ez plusz gondot jelent.
Akkor lehet, hogy csak fény kellene kezdetnek.
Azt is megpróbálom erősebbre cserélni persze
Nekem nem lett jó. Két szemnek együtt zavaró, szemeim egyformák, nem nálam van a hiba. Sokkal jobb a tescoban vehető 700Ft.-os szemüveg, 2-es, 3-as, amelyik jó.
Nagyítót nem is két szemmel kell bámulni..
Egy szemmel kellemetlen, főleg ha egész nap kell. De a szemüvegnek semmi hátránya, és olcsó.
Ritka az, hogy a két szem egyformán romlana, ha nem megfelelő a szemüveg, annak elég kemény következményei lehetnek. Akkor már inkább csináltasson magának a ember fia rendes szemüveget.
Idézet: „csináltasson magának a ember fia rendes szemüveget” Volt, de azon is egyforma volt a két lencse. Szemem bemérve, egyforma a kettő. Öregkori zsugorodás. Vagy ilyen esetben is bajt okozhat a te..cós?
Akkor egy vagy az ezerből kb.
![]()
DVD felvevőm műsort vesz fel éjszaka, amikor alszunk. A DVD elején, és a kijelzőn rengeteg fény olyan erővel világít az esti sötétben, mint utcán a nagyvárosi reklámfények. Zöld, kék, piros, a szobában nappali világos van, ettől aludni nem lehet. Idáig egyetlen gyártónak sem jutott eszébe, hogy kikapcsolható lenne éjjelre ez a díszkivilágítás. Lehet, hogy ez senkit nem zavar, csak engem.
Csináltam egy hajlított takaró lemezt ide, meg egyet a videóhoz, de miért így kell ezt megoldanom. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2015
Ha nem is kikapcsolható, de legalább tompítható lenne a jelzőfény ..
Nosztalgia : amikor a 7szegmenses kijelzős órák a fénykorukat élték, kötelező volt az automatikus nappali-éjszakai fényerő ![]()
Nem tudja valaki mi lett a Magyar Mikrotik Help Center-el? Meszűnt, vagy esetleg elérhető más címen?
Üdv. Ismeri valaki az üzletet?
Gyűrűt szeretnék vásárolni, csak kérdés hogy a minőség nem-e kamu.. Valami képzik hogy az ilyen boltoknak kell hogy legyen valami hivatalos certifikáció, hogy az amit árulnak, az tényleg abból van..
Szoktam arra járni ahol van, de nekem nem volt szükségem a szolgáltatásukra. Viszont ez bizalmi kérdés. Szerintem nyugodtan menj és vásárolj. Más boltban sem bízhatsz jobban. Egyébként gratulálok.
![]()
Köszi
![]() ![]() Érdekes dologBővebben: Link , erre tudsz válaszolni? 2 weboldal, de a kettő ugyanaz... A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |