Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2481 / 3611
(#) mikrokapcsolo válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Persze, mert a vajaskenyeret 12°-os szögben kell rákötni. Ja, és az is fontos, hogy ne műanyag szíjjal kösd össze őket, ugyanis azzal nagyban romlik a hatásfok. Érdemes úgy csinálni, hogy a macsekra egy szelet kenyeret kötsz, és aztán vajazod meg, így kisebb az esélye, hogy ne tudd rendesen megkötni, nehogy kiforduljon a kezedből.
(#) pjg válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Lökd meg a hossztengelye körül. Majd megindul a forgás. Nincs indító kondija. Lendíts felé egy farkánál fogva lógó egereret.
(#) ronin75 válasza q765 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Akik nem tudnak érdemben hozzászólni, azoknak van kitalálva ez a gomb...
Vegyél egy aggregátort. Kicsi, zajtalan. (Az a probléma, hogy állandóan be van kapcsolva a Duo. Beterheled a hálózatot és nem tud felpörögni a generátor Pakson.)
(#) ronin75 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 17, 2015 / 3

Két macska, két vajaskenyér kell. A három fázishoz 6 macska, 6 kenyér.
(#) szucsistvan123 válasza pjg hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Én a kenyérbe építeni fogok pick-et, ami automatikusan indítja a macskát!
(#) q765 válasza q765 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Olvasom a googlit, és mindenhol csak olajba rakják egykis só kíséretében. Ez kötné meg a vizet.
Papa hozott tavaly kalocsáról egy szemcsepp méretű, pipettás fiolát. Ő volt náluk, és párolják. Ehhez nemtalálok receptet. Baromierős.. Itt sok a gasztrós, finomat sütős-főzős fórumtárs. Ezért említettem csak..
(#) szucsistvan123 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 17, 2015 / 1

ITT bemutatják a működési elvét is a rendszernek!
(#) Gabó válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 17, 2015 / 1

Videón látványosabb XD Bővebben: Link
(#) q765 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Visszatérve a témához. Volt már merevlemez, aktív monitor, projektor halál is belőle. Amikor szoltam nekik, nemcsináltak semmit. Aztmondták oldjam meg. Nemtudom milehet a 'felhasználási' feltételeikben.. "Evvan ezt kell szeretni.. Az egész házat cifra lenne szünetmentesre rakni. MIndíg más romlik el, mint amire számítanánk.
Granpa biztosan tudná a chillire a választ. Lehet nemis főzik.. Csak áztatják, és utána lepárolják róla a vizet..

Lajosnak: 2-3 Naga Viper, ez amcsi. Már kezd pirosodni. Megszámoltam. Az első képen, egy tövön 32 darab van. : ) Elolvastam, most a másikat is olvassam újra? Használati utasítást szeretnék..
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
(#) Bakman válasza q765 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

1 Hz-es ki-be kapcsolgatás ellen jó lehet egy önntartó mágneskapcsoló...
(#) attila1 hozzászólása Aug 17, 2015 /

Sziasztok! Kicsit nem idevágó,ezért elnézést kérek előre is!! Szóval a szemem már nem a legjobb,és polip sem vagyok,hogy egyszerre lámpát-nagyítót-pákát tartsak a kezemben,így nézegettem nagyítós lámpát. Vakerán találtam olyat,hogy lencseátmérő 100mm,3 dioptriás,és van benne egy kis 12dioptriás lencse. 6500ftkörül,+ a posta. Kör alakú fénycsővel van szerelve. Használtat nem találtam... Tehát ezekkel a paraméterekkel használható lenne a cucc? Köszönöm előre is a válaszokat!
(#) q765 válasza attila1 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Te tudod mekkora dioptria kell neked. Édesanyámnak vettem 6 éve egy ilyet. Azóta áld.
(#) attila1 válasza q765 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Mennyire lehet ezt használni?Arra gondolok,hogy usb aljzat forrasztásához elég? Ott ugye elég kicsik,meg közel is vannak az érintkezők.
(#) q765 válasza attila1 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Anyukám varr vele. Az a conrados legkisebb feketekaros. Nemlátom azt, amit kinéztél. Lehet nemis ilyen. Abban a szűk keresztmetszet a kar, rugók feszessége. Akárhányszor megyek hozzá, mindíg utána kell húznom. Szerintem igen. Biztos nem lupe -ra van szükséged. Nem órás vagy..
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
(#) Buvarruha válasza attila1 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Gondold végig, hogy mennyire szubjektív dolog ez.. Erősen függ ez attól, hogy mennyire rossz a szemed, hisz valaki nagyító nélkül is látja a kis forrszemeket.
(#) attila1 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Igazából a szemem csak kicsit rossz,és a távolabbi dolgokat nem látom tökéletesen. SMD tranyókat,gond nélkül felforrasztom,de a mini usb aljazthoz már azért kellene. Forrpáka hegyem is van hozzá,csak éppen a mostani sötétebb műhelyembe ez plusz gondot jelent.
(#) Buvarruha válasza attila1 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Akkor lehet, hogy csak fény kellene kezdetnek.
(#) attila1 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Azt is megpróbálom erősebbre cserélni persze
(#) nagym6 válasza attila1 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Nekem nem lett jó. Két szemnek együtt zavaró, szemeim egyformák, nem nálam van a hiba. Sokkal jobb a tescoban vehető 700Ft.-os szemüveg, 2-es, 3-as, amelyik jó.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Nagyítót nem is két szemmel kell bámulni..
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 17, 2015 /

Egy szemmel kellemetlen, főleg ha egész nap kell. De a szemüvegnek semmi hátránya, és olcsó.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 18, 2015 /

Ritka az, hogy a két szem egyformán romlana, ha nem megfelelő a szemüveg, annak elég kemény következményei lehetnek. Akkor már inkább csináltasson magának a ember fia rendes szemüveget.
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 18, 2015 /

Idézet:
„csináltasson magának a ember fia rendes szemüveget”

Volt, de azon is egyforma volt a két lencse. Szemem bemérve, egyforma a kettő. Öregkori zsugorodás. Vagy ilyen esetben is bajt okozhat a te..cós?
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 18, 2015 /

Akkor egy vagy az ezerből kb. Amúgy igen, tovább károsodhat nem megfelelő szemüvegtől a szemed.
(#) nagym6 hozzászólása Aug 18, 2015 /

DVD felvevőm műsort vesz fel éjszaka, amikor alszunk. A DVD elején, és a kijelzőn rengeteg fény olyan erővel világít az esti sötétben, mint utcán a nagyvárosi reklámfények. Zöld, kék, piros, a szobában nappali világos van, ettől aludni nem lehet. Idáig egyetlen gyártónak sem jutott eszébe, hogy kikapcsolható lenne éjjelre ez a díszkivilágítás. Lehet, hogy ez senkit nem zavar, csak engem.
Csináltam egy hajlított takaró lemezt ide, meg egyet a videóhoz, de miért így kell ezt megoldanom.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2015
(#) Macsek71 válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 18, 2015 /

Ha nem is kikapcsolható, de legalább tompítható lenne a jelzőfény ..
Nosztalgia : amikor a 7szegmenses kijelzős órák a fénykorukat élték, kötelező volt az automatikus nappali-éjszakai fényerő
(#) fkx hozzászólása Aug 19, 2015 /

Nem tudja valaki mi lett a Magyar Mikrotik Help Center-el? Meszűnt, vagy esetleg elérhető más címen?
(#) jdani hozzászólása Aug 19, 2015 /

Üdv. Ismeri valaki az üzletet?
Gyűrűt szeretnék vásárolni, csak kérdés hogy a minőség nem-e kamu..
Valami képzik hogy az ilyen boltoknak kell hogy legyen valami hivatalos certifikáció, hogy az amit árulnak, az tényleg abból van..
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Aug 19, 2015 /

Szoktam arra járni ahol van, de nekem nem volt szükségem a szolgáltatásukra. Viszont ez bizalmi kérdés. Szerintem nyugodtan menj és vásárolj. Más boltban sem bízhatsz jobban. Egyébként gratulálok.
(#) jdani válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 19, 2015 /

Köszi
Érdekes dologBővebben: Link
, erre tudsz válaszolni?
2 weboldal, de a kettő ugyanaz...
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Következő: »»   2481 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem