Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Gyári flashelő programhoz amivel a régi rendszert vissza tudod rakni nem kell root.
Ezzel a gyári flesselő programmal mit tudok felrakni? Bármilyen főzött ROM-ot? Melyik flesselőre programra gondolsz?
Csak gyári romot. Itt az LG Flash Tool nevű programra gondolok. Már csak egy stock *.kzd rom kell. Az meg innen elvileg leszedhető. Stock KK romok.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Szia.
Megnéztem, van rengeteg ROM fent az oldalon. Bővebben: Link Nekem V20a van fent. Felrakhatok akár GERMAN ROM-ot is? 3 féle verziószám van: 10d, 20a, 20b. Ezek mind gyári ROM-ok? V20b-t felrakok, téglázhatja a telefonomat? Bár én inkább vissza felé szeretnék haladni, 10d szimpatikusabb lenne. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Nem merek biztosra mondani semmit, de szerintem fel. A lényeg hogy stimmeljen a típusszám szerintem. (LGD405N/LGD410)
Sziasztok.
Szerintetek érdemes lenne venni Iphone 4S et újonan, ezt azért kérdezem mert már viszonylag olcsón van? Köszönöm.
Én android párti vagyok, ezért úgy gondolom, hogy nem. Használtan sosem veszek telefont, mert rizikós.
Szépen megkérlek töröld a hozzászólásodat.
Szia,
Ha nem akarod sokoldalúan használni a telefonod, akkor ahhoz képest, hogy "iPhone", megérheti. De ennyi pénzért már Xiaomi-t veszel, ami szétalázza az ájfont. Egyébként ez Androidos topic, így részben érthető volt gerleimarci hozzászólása, bár a szövegértéssel gondjai vannak. A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Igazából nekem csak telefonálni és nettezni kell, de arra stabilan, azt mondják hogy ez nagyon stabil rendszerű telefon. Erről vélemény?
Én is így tudom, szóval a minőséggel szerintem nincs gond. Én az árát sokallom még így, "olcsóbban" is.
Bár a minőséget meg kell fizetni.
Most 60 pénz, a Média M-ban.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
A többi telefonnal sincs általában semmilyen stabilitási gond. (Nálunk mind a két "fajta" van, van öszehasonlítási alapom.) Kinek mi jön be.
Szerintem nem ér annyit, amennyit kérnek érte. Még ezen az áron se. Egyszerűen csak a marketingje felépítettebb. Sokan "státuszként" tekintenek rá. Tudásában nem tud többet, viszonylag zártabb rendszer, sok mindent el kell fogadnod benne, úgy ahogy van. (A minőségről annyit, hogy az újként megvett telefonnak nem müködött az egyik oldal gombja. Mechanikusan szorult. Aznap visszavittük. Nem kapsz cserébe új készüléket, hanek refurbished készüléket kapsz. Amit lehet, hogy elötte a pöcéből húztak ki és felújítják. Ezt a hires garancia. Csak erröl keveset hallani.) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Köszönöm a hozzászólásokat, még átgondolom.
A stabilitásban az android jobb, csak nem egy egy 30-40 ezres készüléket kell venni.Bővebben: Link
Az Iphonnak csak az árától lehet elájulni, nem pedig a teljesítményétől és a minőségétől. Ha engem kérdezel, vegyél sony-t. Z1-et, Z2-t vagy Z3-at. Nekem Xperia Z Ultra van, eddig semmi gondom nem volt vele, pedig két év nyúzom. Ez előző telefonom is sony volt, és azzal sem volt semmi baj.
Köszönöm.
Nincs mit, csak szeretném ha nem lenne bajod az új telefonoddal.
Ja és minőségben a Samsungok sem valami jól teljesítenek. Sony, Oneplus One, ezekkel nem lehet bajod. A sonyból is csak a Z sorozat a jó, a többi lassú és fagy.
Rendes vagy, köszi.
Ezek ellenére lehet hogy mégis beruházok a szifonra, mer még így is többen mondják hogy jó, mint aki nem.
Szerintem vedd meg. Nekem eddig a három év alatt semmi gondom nem volt vele. Arra azért számíts majd, hogy kicsit lassú lesz a menüben a mozgás, mert amit most veszel, azon mindig a legújabb IOS van, ami sajnos sok már a 4s-nek.
A bolt szerint ios 7 van rajta, az még nem olyan új szerintem.
Nézzétek meg.
Nem javaslom. Nekem 5C van, és már köhög. Én is csak ki akartam próbálni. Megvolt, végülis meg nem bántam. Még fizetem fél évig, de okostelefonnak már költői túlzás nevezni. A telefon és az sms még kellően gyors, a többit hagyjuk...
Emellett zárt rendszer, a tartalmak pénzért elérhetők, online. Még egy marék mp3-at sem egyszerű rámásolni - bár nem lehetetlen. A rendszer frissítése nem kötelező, de a tapasztalat azt mutatja, hogy előbb-utóbb mindenki megteszi. Kíváncsiságból, vagy csak azért, hogy ne kukorékoljon folyvást miatta. Az eredmény biztos agyhalál. Egyébként már az appokat sem a régiekre optimalizálják. Lényeg a lényeg, hogy a 4S már semmire sem jó igazán. Esetleg macskát dobálni - ahhoz meg drága.
Köszönöm a jó tanácsot.
Sziasztok!
Egy komoly problémával kapcsolatban kérnék segítséget. A frissen beszerzett Lenovo s650-re 4.4.2 ROMot telepítettem. Telepítés kezdetekor a gyári töltöttség kb 40% volt. Majd kb 2 óra múlva sírni kezdett töltőért h 10% -on van az aksi. Rárakom a gyári töltőre, nem tölt. Rárakom egy biztosan működő töltőre, nem tölt. Majd csontig lemerült, pedig töltöttem egész este. Kipróbáltam az aksit egy másik lenovoban, ott jól működött. Kipróbáltam egy feltöltött aksit a saját lenovomban, működött a teló, de nem tudta tölteni az akkut. ROM flashelés eredményezhet ilyen hibát, nem figyeltem, h előtt töltött-e, battery statos részek sérülhettek? Akku érintkezést kimértem multiméterrel és 3,8 V feszültséget ad le, mégsem tölt...... Az alsó USB csatlakozót is tartalmazó PCB--t cserélve megoldódna a probléma, vagy a fő alaplap felelős az akku töltésért? Köszönöm előre is a segítséget!
A töltésért felelős programrészt a rom tartalmazza. Tehát a hibát hiányos rom is okozhatja. Le kell cserélni egy jól működőre, s helyreáll a rend. 40%-os töltöttségnél nem állunk neki, főleg nem egy ismeretlen készüléknél, ahol azt sem tudod, mire képes az akku...
köszi a választ!
Ami zavar engem, h így is tölt 3,8 V -al, de mégsem töltődik az akku, sem a töltést jelző led sem ég.
3,8 V az édeskevés. A LiPo akkuhoz min 4,5 V kell
Annyit pontosítanék, hogy azt a kernel tartalmazza, de ez az esetek többségében romcserekor a rommal együtt cserélődik.
Én azt tanácsolnám, hogy a másik telefonnal töltse fel az akksit, és telepítse az eredetit.
Igen, de véleményem szerint ha egy töltést vezérlő IC megdöglött vna akkor egyáltalán nem kéne töltenie.
Próbálok utána járni a témának, hogy ennek cseréje megoldaná -e a problémát: http://www.aliexpress.com/store/product/New-original-lenovo-usb-cha...1.html @gerleimarci: megpróbálom hétvégén amit írtál. Szintén nem tiszta, h ha rossz ROMot raktam fel volna, akkor lenne olyan eset h csak a töltés vezérlés nem működne, minden más tökéletesen? A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Lehet, mert a kernelnek egy része a töltést vezérli, és például le is tudja állítani túlmelegedéskor.
Kikapcsolva sem tölt? Mert akkor annyira nem vagyok biztos, hogy az. Mielőtt hardwaresen bíbelődnél, próbáld meg szoftwarhibát kizárni, mert az egyszerűbb. A beállítások/ telefonról/ állapot menüben mit ír, harádugod a töltőre? AC vagy USB? |
Bejelentkezés
Hirdetés |