Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2490 / 3610
(#) SzervízMacska válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Nekem egy videóm van fent, ami telefonnal készült: EZ. A kézremegésem leszámítva egész jó lett, és a felbontása 4K/30fps...
(#) cupika97 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Kérlek szépen, milyen telóval van lőve a videó?
(#) szucsistvan123 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Jó dolog ez a 4K, de nem nekem való! Úgy akad mint a ... (gondolom a NET miatt)
(#) Alkotó válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Nálam 20 "megás" net-sebesség van, és a videó hibátlanul lejátszható.
Az más kérdés, hogy nem kötötte le a figyelmem.
(#) Buvarruha válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Nem valószínű, hogy a net miatt akadna, kevés a power gondolom a masinában amivel lejátszod..
(#) SzervízMacska válasza cupika97 hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Samsung Galaxy Alpha kérlek szépen. Lassan egy éves már, nem a legújabb eresztés... Egy baja van (az optikán kívül), hogy csak 4 percet vesz egyszerre. De azért szeretem!
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2015
(#) SzervízMacska válasza Alkotó hozzászólására (») Szept 8, 2015 /

Sajnos, ez a téma elég szűk réteget érint meg ebben a kis országban. Ahogy nézem a statisztikákat, majdnem a fele nézőm külföldi. Annak örülök, hogy nem akad.
(#) szucsistvan123 válasza Buvarruha hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

10 Megás a NET. (torrent, meg semmi sem ment) A gép se olyan rossz.
Nekünk IP tévénk van (ráadásul 2 db) az Inviteltől, az leviszi a sávszélességet elég rendesen!! )
(#) Buvarruha válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Ha a net kevés, akkor pufferel, megy rendesen és időnként megál, ha folyamatosan akadozik, akkor a gép gyenge.
(#) Kovidivi hozzászólása Szept 9, 2015 /

Sziasztok!
A postán a szortírozó gép képes így károsítani a levelet, vagy valaki kíváncsi volt, mit kaptam?
Pont ott szakadt le a papír, ahol a kijelző volt. Arra gondolok, hogy beakadt a továbbító henger alá/közé, beszorult, és onnan már csak visszahúzni lehetett. Ez már a második levél, amit ugyanígy kapok meg. A mostaniból simán kihullhatott volna a tartalma is.

serules.jpg

(#) szucsistvan123 válasza Buvarruha hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Nem folyamatosan, hanem időnként elég csúnyán akad!
(#) sastas01 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

10 megás netből egy iptv is simán lefog 5-8 at. Vicces lehet, főleg ha egyszerrre mindkettő meg, különböző csatornákon...

Egyébként az átlagos adatforgalom HD adáshoz 20 GB/óra 4K hoz pedig 200GB/óra szükséges(Jó minőségben). Azthiszem ez 50 illetve 500 Mb-es internetsebességet jelent, aztán lehet, hogy Gb nem pedig GB-t. Teljesen be vagyok kavarodva már...
(#) Buvarruha válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

A T-s, akkor az IPTV 2 megabitet használ, ha a vonal bír többet, akkor még annyit sem nyel a netből, vagy semennyit. Ez egyszerűen kideríthető, sebességtesztet kell csinálni bekapcsolt tv mellett.
(#) sastas01 válasza Buvarruha hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Nekem pont a T-nél mondták azt, hogy az ipTVjük ritkán 10 Mb-ot is felvesz, de 5-8 a tipikus... Pontosan ezért nincs ilyen készülékünk....
(#) Buvarruha válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Ezzel magyarázzák az eszközük gagyiságát és azt, hogy az elméleti sávszélesség töredékére képes bizonyos körülmények között.. Ha HD adás van az ehet ennyit, de az SD 2Mbit ez tény mértem, de már megszabadultunk tőlük..
(#) mineral válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 9, 2015 / 2

Ezt a képet ma találtam. Nagyon vicces. És pont idevág. Gondoltam, hogy megosztom veletek.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2015

Upc.jpg

(#) szucsistvan123 válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Igazából bánom már, hogy áttértünk az invitelhez! Az egész rendszerük egy kalap kakit se ér! (legalább is felénk)
(#) szucsistvan123 hozzászólása Szept 9, 2015 /

Egy kérdésem lenne!
Van egy 10-15Kg csomag, amit utánvéttel postán maradóra kértem. Az a kérdés, hogy mennyi a postaköltség kb? (azért, hogy mennyi pénzt vigyek magammal)
Az interneten néztem, de sosem annyit fizettem, mint amennyit a kalkulátor/ táblázat kiadott!
(#) Kobra02 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 9, 2015 / 1

Szia! Ez változhat, de ha te kérted postán maradóra, akkor a feladó minden esetben a vételárhoz hozzáadja, amit látnod kell az össz. fizetési összegben, ha kaptál visszaigazoló e-mailt, vásárláskor.
Felénk (Vas megye) 20Kg-ig szoktam fizetni 980-Ft-ot.
(#) szucsistvan123 válasza Kobra02 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Értem! Köszi a választ!
(#) gerleimarci válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Mióta Telekomról Invitelre váltottunk (költözés miatt), azóta több, mint dupla olyan sebességű a net (mérés alapján), de a TV borzasztó. Lassan reagál, lassan vált csatornát, néha elkezd akadozni, amin csak az újraindítás segít.
(#) szucsistvan123 válasza gerleimarci hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Ismerős!
Nállunk is akadozik a tv, és viszonylag lassú a net És még másfél évig kell ,,szenvedni,, vele, míg le nem jár a hűségidő!
(#) Buvarruha válasza Kobra02 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Utánvétes csomag 980Ft-ért? Ajánlott levelet nem adsz fel ma már annyiért
a 15Kg-os csomag kb 4K.
(#) Kobra02 válasza Buvarruha hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Helyesbítenék, 950Ft postán (MPL-futár) maradóként.
Innét rendelem az alapanyagjaimat. Ajánlom figyelmedbe a táblázatot
(#) nedudgi válasza Kobra02 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Pontosítanék.
Az általad hivatkozott linken a kereskedő kalkulált egy árat, ami neki már megéri.
Miért nem a Posta oldalát nézitek? Árak, hogy ne kelljen keresni.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Annyiból azért hasznos az ilyen infó is, hogy teszthónapot kell kérni, mert még nem kiforrott a technológia. Az internet mindig ilyen volt nálam. Több hónap szenvedés, szaggat, nem jön be, elmegy a net, 3 router csere, aztán gondolom bejáródtak a kábelek, mint az audiofil erősítőknél, és most jó. Ha ezt hamarabb tudom, műterheléssel bejárattam volna labortápról már minden kábelt! Ne vegyétek komolyan. Egyszer rossz volt a net, csak betelefonáltam, mi a gond. Semmit nem csináltunk, újraindítást történt, mint eddig már jó párszor.Aztán egyszer csak megjavult minden. Lehet feljebb raktak a net kiosztás prioritási listában... ?
(#) Kobra02 válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Valóban ne keveredjünk bele túl mélyen, az eredeti kérdés arra irányult, hogy vásárolt valamit 10-15Kg-ig és mennyi lehet ennek a postaköltsége...nem feladásról volt szó! Ezért írtam amit írtam, a válasz levelében biztos szerepelt az összeg amiért megkaphatja a csomagját. Én is tudom, ha bemegyek a postára feladni egy csomagot, nem tudom ennyiért feladni.
(#) sastas01 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Nem érné-e meg a szerződés-felmondási díjat kifizetni? Nem néztem most utána, de 6ezer Ftra emlékszem telekoméknál.
(#) szucsistvan123 válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Inkább kivárom!
(#) Buvarruha válasza Kobra02 hozzászólására (») Szept 9, 2015 /

Úristen és szerinted ez a lakossági posta? Én szoktam feladni utánvéttel ritkán csomagot, de 3K alatt nem jött ki az utóbbi időben.
Következő: »»   2490 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem