Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor igen jól meg tudod itélni, hogy mi zavaró vezetés közben Én is nagyon jól tudok vadászgépet vezetni, csak még nem próbáltam.
Nem ismertek borsodban valakit aki erősítő javitásal foglalkozik?
No akkor kicsit kanyarodjunk. Először is amikor vezet az ember, magát figyeli. Hiszen ő vezet. Magával kell tisztában lennie. Az autója épségével, önmaga reakcóidejével. Másokra ilyenkor nemfigyel. Körülötte lévő történésekre figyel, amit nemtud megnevesíteni. Megtud, de nem "tornádó Gizinek hívják. Azt csak akkor tudja már megnevesíteni, mikor rá gondol, nem az útra. Nem önmagára.
Ez egy hiba. Bizalmi elv. Oktatják, sokan félnek tőle. Bízni kell másokban. Fél életem pályán töltöttem. Lehet nemtudok segíteni, de ilyenről beszélni vétek. Szégyenlem is magam.
Azthittem nem hallod a többi vadászgépet vezetés közben...
Ti veregetitek egymás vállát, de gondolom ez nem nagyon fog feltünni. Ezt hivják csorda szellemnek. És nem mondtam, hogy okos vagyok, ne add a számba. Te mutogatsz számokat, amire büszke vagy és elismerésre vágysz.
Elárulom, nem hallgatok zenét a kocsiba. A cd-t vagy bármilyen felvételt megunom az ismétlődés miatt, a rádiót pedig a sok reklám és hirek miatt. Az egész egyfajta kavics dobás volt a tóba, a reakciókra voltam kiváncsi. Számomra ismét tanulságos volt.
Ha én hallgatok zenét normálon, odajön egy bömm-bömm, ettől nem hallom enyémet, csavarjam fel én is, utána ő is, majd én is, mert nem halljuk sajátunkét. Ehelyett övé szól, enyémet nem hallom.
Most látom, hülyét csinálsz belőlünk. Ha min. két embernek azonos vélemyénye van, az már hülyeség "csordaszellem" válaszod szerint. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Van egy titkom, a többi vadászgépet álló helyzetünek tekintem. Csak én mozgok. Így egyszerűen csak el kell siklani közöttük. A hang meg nem fontos, mert amúgy is siket vagyok. De te ezt nagyon jól tudod.
Talán én autentikus leszek a napi minimum 120km-es futásteljesítményemmel. Két millió kilométer fölött vezettem már az elmúlt több mint harminc év alatt. Tehát szerintem zavaró a hangos zene. Még akkor is, amikor a szomszéd autóból dübörög át úgy, hogy a testemben is érzem. Persze ezt el lehet viselni és nem megyek neki a többieknek tőle, de mégis fáraszt és később baj lehet belőle.
Egyszerűen húzd fel az ablakot, és kapcsold ki a rádiót.. Ezt próbáltam énis mondani.
Ronin sem hallgat zenét az autóban.. Nemigaz, hogy nem érzitek az iróniát?!?... Hogy nekünkugrottatok.. Bár Gábor ezt megnevesítette.
Nem biztos, hogy csordaösztön. Itt hasonló gondolkodási módú emberek vannak.
Már akkor autektikunos voltál, mikor láttam a neved kezdőbetűit. Tudtam, hogy egy gyakorlott ízirájderrel van dolgunk.
Tényleg elhisszük. Tényleg. Ohne vicc. Azért nemlátunk minden nap benneteket a: "hogyan építsünk mélyládát a golf2 hátsóülésére" topikban, vétózni... : ) A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2015
Én ha beülök a kocsiba, az az első hogy szóljon a zene, sosem volt még problémám ebből, ha szó la zene, az ablak is le van húzva, tehát hallani a kinti zajokat.
Persze van hogy jobban odatekerem, (van autóhifi, mély hang rásegítéssel ) de ésszel szoktam használni, egy hangerő fölött már az is zavaró. A tükröket én mindég nézem, tehát folyamatosan tudom mi zajlik mögöttem
Szerintem baj van a fejeddel, fordulj az orvosodhoz, vagy a gyógyszerészedhez.
Nem a zenével van baj, hanem az egyéb zajok kizárásával. Ha vissza olvasol láthatod, hogy az agyba dugós fülhallgatóból indult a csevej.
Jahhh, tényleg, azt én nem csipázom,mert nincs a zenének tere, itt a PC vnél egy fejhallgatót használok, az még pnot határeset, de az igazi a hangfa/ hangsugárzóból való zeneszó
Te írtad az előbb az ellenkezőjét. De ha már felvetetted, szerintem egy süket nem is vezethet - ahogy a vak sem. Ezért van az időszakos orvosi vizsgálat. Egyébként bizonyos fokú színtévesztésnél sem adnak jogsit. Enyhébbnél meg csak úrvezetőit. Gondolom, a hallással sincs másképp.
Amúgy egyetlen számot írtam, csupán annak szemléltetésére, hogy nem vagyok teljesen kezdő vezető... A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2015
Tényleg nemerről van szó... Szeretném, ha nem menne offba.
Hűűűűűű . diszkriminizáció. Énis színtévesztő vagyok. Ezért vannak sorba a lámpák.
Bár lehet nekem csak Úrvezetőim van. hihi
Folytasd csak, nyugodtan, nem engem minősit. Egyébként meg becsületsértésnek hívják.
Ennek nézz utána jobban, pl: http://baon.hu/cikk/428053
Mik lettek volna a helyes válaszaink csordaszellem hatás nélkül?
Szerintem senkit sem minősít. Az autóvezetés nem alanyi jog. Feltételei vannak, mint szinte minden másnak. Többek között egészségügyi feltételei. Ez így van rendjén. Ezek a feltételek alkalmanként szigorulnak, annak ellenére, hogy az általad linkelt bácsi hány évet vezetett balesetmentesen...
Na ezzel tökéletesen egyetértek.
A fiatal csajok, akik manapság olyan mini sortokat hordanak így jóidők alkalmával, hogy a sok szép formás idom (vagy egy része) kilátszik, hát elég nehéz visszaszorítani az embernek a nyálát...
Szerintem - hogy alakulnának ki más témák a "hülyeségekre.. MEr egyébként az. Lehet valamiről beszélgetni kalapácsfogak nélkül is. Igen, bűn a megerőszakolás. Közbenmeg családjaink között is történik. Lehet róla anélkül is beszélgetni, hogy mindenki csak annyit mond: NEM.
Egyszerű, mint a sasszeg.
Zoli! Lóval imádkozni nem lehet... Kár is eröltetni.
Az az egy baj az ilyen történetekkel, hogy pont ahhoz a réteghez, akiknél plusz 1 db agysejt egyben megkétszerezné azok számát, az ilyesmik felfogási képesség és érdeklődés hiányában nem jutnak el. Meg HE-t se olvasnak, abban is biztos vagyok, max. a Blikk vagy a Best magazinok címlapját, miközben a csajuk lapozgatja a 15 centis színes szagos műkörmeivel...
Szerintem ne ilyeneket vitázzunk és főleg ne itt! Senki nem ismeri a másik vezetési szokásait és szerintem senki sem szakoktató itt vagy rendőr hogy bíra legyen belőle. Remélem végre nyugodt lessz a topic rossz a veszekedés sorait olvasni
Nem szokásom ezt tenni. Ritkán van olyan, mikor valami offba megy. Ritkán, de arra figyelek. Legalábbis magamra, hogy a témához hű lehessek. Akik itt beszélgetnek ma este, és a témához szóltak, biztosan van valami vezetési tapasztalatuk. Nem kétséges. Hamár hozzá is szóltak fél siker, ez önkritikára vall.
Arról nem tehetek, hogy az iróniát nem érti(tek). Ezt írtam is. Az más kérdés, hogy egyértelmű dolgokon lovagoltok fél órát - . Igen, megállok a 'sopt táblánál. , mert tudom, hogy nagyon nagy baj történik. - SzervízMacska jól mondta. Ezek alapvető dolgok. Ő nagyobb cuccot vezet, mint mi. Nemkell ezen annyira elmélázni- bár, ha akarjátok. Az nemtetszett, hogy aszisztáltál a semmire. Ismét bölcs voltál, sok következtetést levontál, de nemsokra jutottál. Simpi: nem cél idegesíteni akárkit. "nép " is lehet. Lehet zolival így hívjátok. Csak az idegeskedik rajta, aki kivesz belőle részleteket, és magáraveszi a MIggel gyorsulást lámpától lámpáig.. Fénysebesség felett szoktam miggel közlekedni az Andrásin.. De tényleg..
Azt hittem likeltek majd csajos képeket tömegével! Norberto legalább egyetértett
Vezessetek óvatosan, az a lényeg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |