Fórum témák
» Több friss téma |
Pontos tipus kellene. Számítógéppel szerintem tudsz adatot menteni még.
A "digitizer"-ed szállt el. Típustól függően 1-5 ezer Ft szokott lenni az utángyártott. A csere más kérdés, változik típustól és szerelőtől függően. Én típustól függően 1-2 ezerért szoktam (távolabbi)ismerősi körben vállalni.
Az adataid nem szálltak el, nem is fognak a csere folyamán. De az alapadatok, hogyha egyszer már előtte összehoztad a számítógépeddel, akkor leszedhetőek róla.
Sziasztok!Iphone 4s telefonomról minden előjel nélkül eltűnt az összes zeneszám.Délután még hallgattam estére már a nincs tartalom felirat fogadott.meg tudná valaki mondani hogy ez mitől van?
Előre is kőszi!
Itunes vagy külső lejátszó? Ha Itunes akkor egy gépre dugás segíthet neki észhez térni.
Ha külső lejátszó akkor pedig szintén gépre dugás, a szoftverrel amivel rápakoltad a dolgokat.
Nem a visszatöltéssel van a bajom azt megoldom aza legkevesebb.Csak miért tűnt el róla minden?hozzáteszem az utolsó zenehallgatás után csak telefonáltam vele tehát meg az sem lehet hogy én nyomtam el rajta valamit(meg annyira hülye nem vagyok)
Nekem egyszer volt vele problémám. Hasonló jellegű. Kikapcs-bekapcsot mondtak rá, de az nem segített. Viszont a "Hard Reset", ami a homegomb és a bekapcsológomb együttes nyomásából áll újraindulásig, segített. Ezek után nem is érdekelt a téma
Feldugtam a gépre ott látom a zenéket a telón meg nem.Kipróbálom ezt a resetet.Köszi!
Sziasztok.
Van egy Voda smert 3 alcatel 975 telefonom aminek a hangszóróját ki kéne cserélnem. Találok ilyen hangszórót valahol esetleg másik telefonét? Illetve a mikrofonjával se ok. valami látható itt a képen a mikrofon? Én nem tudom hogy kéne kinéznie. Képek
Megpróbáltam szétszedni, sikerült is de annyira rá volt ragasztva a kijelzőre hogy eltört az is.
Így mindenestől rendeltem 10 ezerért, remélem az már jólesz. http://www.ebay.com/itm/191372131955
Sziasztok Mit jelent amit kiadott a telefon?
Rádiót streamelek.
Üdv!
Az, hogy amit használsz program a zene hallgatására, az vacakul lett megírva. Használd a Tunein nevű alkalmazást (az legalább működik). Nem is tudom hányadszor írtam már le neked.
Sziasztok
Sajnos leejtettem samsung galaxy grand 2 telefonom és betört az érintő üveg és a kijelző így néz ki. Ezt lehet orvosolni egy LCD cserével? vagy mélyebb lehet a hiba? Az üveg cseréje meglesz csak nem tudom LCD-t megvegyem e a kínai "original" vagy A drágább német "original" vegyem.
Üdv!
Azért ilyen, mert az LCD is eltörött, így azt is cserélni kell. Én inkább a németet venném meg, mert hamarabb ideér és, ha probléma van vele, akkor is egyszerűbb a dolgod. Viszont, ha nem sürgős, akkor Kínából is jó lehet.
Köszi a gyors segítséget, én is a németre gondoltam a gyorsasága miatt. Remélem lesz olyan a képe mint a gyári volt, nem véletlen vettem samsungot a képe az nagyon szép nekik.
Mivel gyári kijelző, ezért ugyan olyannak kell lennie. Hogy szép képe van az relatív, próbálj ki egy Super AMOLED kijelzőset. Én többet sosem fogok LCD-vel szerelt telefont venni. Ha most a kezembe fogok egyet, nagyon furának látom az LCD-t, főleg a színek terén.
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2015
Nyilván, de most ez a telóm van, és nekem ez a szint még elég és nem akarom hogy silány kínai legyen...
Gyári, vagy csak annak írják. Lehet épp gyári, de azért olcsóbb, mert nem felelt meg a gyári előírásoknak, kisebb fényerő, más kontraszt, 1-2 hibás pixel. Én is vettem már 25 ezerért Samsung Galaxy S2-höz kijelzőt és nem volt olyan szép képe, mint a gyárinak. Pedig az is amoled volt.
Egyébként én is így vagyok mint te. Soha többet lcd-t. A Super Amoled egy nagyon jó találmány, színei nagyon jók és a kontrasztaránya is kitűnő.
Igen, ez benne van a pakliban. Sajnos a gyári javíttatás nem a mi pénztárcánkhoz van méretezve szerintem.
Jobb ha tudod - a tiéd is
Idézet: . A kijelző csere nem biztos, hogy megoldás, mert sérülés lehet a csatlakozón vagy a nyákon is. Nekem volt már ilyen gondom egy „silány kínai” Idézet: tabletnél, aminek mellesleg még a csatlakozói is jobbak voltak a Samsungénál. Sőt most selejteztem le 2 év után a „silány kínai” Idézet: törhetetlen telefonomat. A barátom 4 Samsungot használt el ez idő alatt, az egyiknek megfőtt a processzora. Így kérlek - ne minősítsd a gyártót. Főleg ne így. Én meg használom az Új A9-emet mert az is „silány kínai” Idézet: de legalább működik még 2-3 évig heti egy feltöltéssel harmadáron. „silány kínai” A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2015
Sziasztok,
Remélem befér a topicba, van egy Nokia X2-es tartalék telefonom és most úgy adódott, hogy szükség lenne rá. Repedt az előlapja, minden más kiválóan működik rajta csak így elég ronda. Nincs valakinek ilyen előlapja? Reális áron megvenném... (Neten kerestem, de normális áron már nincs, kifutott termék -na ja, ami nincs az nálam is piszok olcsó- ahol van ott meg annyi majdnem mint új korában volt...) Előre is köszi,
Üdv!
Javítok egy htc desire x mobiltelefont, kijelzőt cserélek, és antenna panelról tépték le a csatlakozót vezetéknek pedig egyik végét, így kicserélem panelt is de elakadtam, a desire 500, vagy az m8-as kábele is jó-e bele? Nem írnak hosszt, így meg eléggé lutri. Köszönöm előre is a segítséget ! ipi
Üdv. Egy Samsung C3050el olyan gond van, hogy telefonálás közbe a hangszóróba visszahallani azt a tipikus zajt, mint amikor telefonálok, és a TV közelébe teszem a telefont. Mitől lehet?
Üdv. Van egy iphone 5c készülékem, ami csatlakozik az itouns-hoz (nem kapcsol be, kiteszi rögtön az itouns jelet), letöltődik a visszaállítás és amikor elkezdi telepíteni akkor a telepítés végig megy aztán a visszaellenőrzésnél sincs gond, aztán elkezdi a firmware telepítését és az is végig megy, de mihelyt kiér a végére a folyamat jelző csík (a firmware töltésnél) hibát ír. Ha win-es géppel csinálom akkor ismeretlen hiba -1; ha mac gépről akkor ismeretlen hiba 50.
Tud valaki segíteni mi lehet a gond? A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2015
Szia! Nekem is van 5c, de az itouns-ról nem is hallottam. Mi ez, és mire jó? Azon kívül, hogy ha jól értem, agyonvágta a telefonod. A szoftverfrissítések mindíg rendben jönnek interneten, és hiba nélkül települnek. Sosem kellett hozzá számítógépet használnom...
Szia. A telót nagy valószínüség szerint nem az vágta haza. Viszont ha bekapcsolom a telót akkor rögtön az jön be hogy csatlakoztassam az itouns-hoz (este még működött a teló reggel pedig ezzel fogadott), hiba esetén azzal lehetne visszaállítást végezni (szoftver és frimware) és frissítést is.
Akkor azért nem értettem. Visszaállítást akkor lehet csinálni, ha előzőleg mentés is készült. Kérdés, hogy lokális mentést, vagy icloud (felhő alapú) mentést használ-e ez a funkció. De a sorrend mindenképp érdekes, mert az volna a logikus, hogy a biztonsági mentést már működő firmware esetén kell visszaállítani...
Szia. Igazad van, köszönöm a kiigazítást.
Sziasztok!
Van egy C1-02-es Nokia telefonom. Régen ezt használtam, aztán lett egy 'okostelefonom'. Most szükségem lenne újra erre a telefonra. Ha rádugok akármilyen Nokia töltőt, akkor halk, magas hangon sípol a töltő, a telefon pedig nem is mutatja, hogy töltene. Mi a gond? |
Bejelentkezés
Hirdetés |