Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Software-t keresek...
Nem kell ennyire megbonyolítani a dolgot.Ezek szerint a szoftver adott tehát az nem ismeretlen a kártya használhatóságát pedig úgy tudod megoldani , hogy be szerzel egy ISA-PCI adaptert , és máris használhatod a mai gépekben is. Tudod a Google a barátod.
Azért az emulátorok sem teljes értékűek, pl. a Virtual Box LPT támogatása még elég hiányos, a game portról meg semmit nem tudok. Szóval ezeken keresztül egy DOS-os programmal hergelni egy ISA kártyát, ami mondjuk egy konverterben ücsörög, közben ezt Win 7, vagy 8, vagy 10 alól...hát azért ott igen sok mindennek kell egybevágnia...
Esetleg megírnád mi a fene ez a kártya és mit is csinál?
Tulajdonképp nem feltétlen kell dos emulátor illetve windows/linux sem. (Free)dos is elég a gépre. Ez egy szimulátor gép, amin egy eszköz használatát lehet megtanulni. A joy port analóg bemenetei a függőleges illetve vízszintes irányok miatt kellenek, a párhuzamos port pedig visszajelző ledek illetve nyomógombok állapotának lekérdezéséhez. Kb úgy, mint egy ugrálós/lövöldözős játéknál, csak itt nem csak a 2 joystick gomb van hanem még több egyéb tényező is.
A kártyáról pontos információ nincs, csak az hogy egyedi gyártású (de nem házi) Az énfeltételezésem az, hogy a szoftver valamilyen időzítéshez használja, mert nélküle az int 83h-t hiányolja, az pedig google alapján valamiféle időzítéses dolog. int 83h Közben felmerült az isa-pci átalakító is, ami nagyon jó ötlet, de pár apró gond van azért vele. 1, elég problémás a beszerzése 2, az eredeti isa kártyából sincs sok és ha elromlik akkor kuka az egész cucc Ezért lenne jó teljesen szoftveresen megoldani vagy pedig pci-os formában újragyártani (és eltenni a terveket )
A link az int 15h egyik funkciójára, a 0x83 számúra mutat. Az int 83h a BASIC számára fenntarottak között van. Esetleg feltötenél egy fényképet a kártyáról?
Holnap igen, de mivel ez egyedi gyártásra készült ezért túl sok infót nem fog szolgáltatni.
Sziasztok,
egy JUMO Logoscreen 500 mérésadatgyűjtő és megjelenítő készülékhez keresem a PCA nevű adatfeldolgozó programot. Annyira régi a cucc, hogy már a JUMO oldalán az archívumban sincs meg. Tudna valaki segíteni ? Hátha volna egy valahol a sublótfiókban.
Itt: Bővebben: Link, ez: PCA3000 JUMO Evaluation-SW 709701?
Igen a PCA 3000 az jó a későbbi modellekhez. Ehhez a sima PCA kell. Szerintem.
Próbáld ki, hátha. 30 napos próbaverzió.
Üdv.
Segítséget kérnék software telepítéssel kapcsolatban. Van egy pace tf1700-as forrasztó állomás, melynek a software -t ha feltelepítem a gépre (a telepítés rendben végig megy) és megpróbálom elindítani akkor a program indítás után közvetlenül leáll és a hibaüzenetben kernel32.dll hibára hivatkozik. Tud valaki megoldást rá? Próbáltam win xp-vel és win 7-el is, win7 esetén kernelbase.dll hibát ír.
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy hol tudok beszerezni ADS4 Configurator software-t? Fontos lenne. Köszönöm
Üdv! Magyarul tudó és W10-en futó videoszerkesztőt keresek. Csak címet akarok adni a filmnek. A W10 sajátja nem ismeri az álló formátumú mp4-et.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2021
Magyarul ugyan nem tud, de remek és egyszerűen kezelhető program:
OpenShot™ Video Editor szerk.: van hozzá magyar fordítás, csak nem teljes A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2021
Köszönöm! Tud jól magyarul. Hasomlít nagyon a W7 WL-os szerkesztőre, a W10 alatt nem működik.
Ha metaadatként szeretnél hozzáadni címet, a FormatFactory talán jó lesz. Megy W10-en, magyarul is tud. Ingyenes program, elég nagy tudással.
Ezt találtam meg én is, bár esetemben Win8.1 rendszerre kellett. Szerintem egészen használható a magyarja. Egyedül (esetemben) 720p mp4 videót nem igazán akart bebufferelni, így adott pillanatot keresni nem tudtam ("sport" kameráról származó felvételek). Az effektek elhelyezésénél kicsit vacakolni kell, hogy helyesen jelenjen meg, de nem lehetetlen...
Ezt használom, de a film elé-után nem lehet tenni filmen kívül.
Én meg álló formátummal küzdök, amitől még a FF is megbuggyan néha.
Az "openShot"-ban oda teszed, ahova akarod, legfeljebb a cím háttere fekete lesz, ha nincs mögötte (másik sávon) tartalom.
Keresek olyan sw-t, amivel gyorsan lehet gimnáziumi mat. képleteket leírni,nem kiadványt szerkeszteni mint pl. a "Word" képlet beszúrási funkciója.
Például kb. tíz dedikált billentyű használatával: F1 törtvonal kezdés, cursor felette, már lehet is a számlálót gépelni,a törtvonal automatikusan hosszabbodik F2 nevezőbe írás,a törtvonal automatikusan hosszabodik F3 az utolsó karater hatványkitevőjébe írja a következő karaktert, automatikusan kisebb méretben. F4 az utolsó karakter egy gyökjel kezdete, a gyökjel automatikus hosszabbodik ENTER vissza a törtvonal utáni helyre és így tovább. Valaki biztosan tud ilyet, köszönöm előre is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |