Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Falu végén bádogisten,
MTZ nek párja nincsen. ![]()
Bár nem vezettem ilyen gépet még, de ahogy magyarázták a sebességváltót, az valami káosz
![]()
Pár mtz könyv alapján be kábeleztem én is már viszont a dutrával meggyült a bajom mivel nincs könyvünk a D4K (4 hengeres) hez. Szomszédba most is 7 db mtz áll D
Könyvből könnyű, én fejből dolgozom, úgy még jobb
![]()
Akkor jól saccoltam, én a tányérrugó gyengülését gyanítottam. Mintha nem lenne ereje a holtponton visszabillenni. Bár néha sokkal jobb. És nem akadósan megy, tehát nem akad valamiben. Pedáltengely jó. Akkor mindenképpen szervíz. Érdekes, hogy az eredeti 13 évig jó volt, a következő -komplett szerkezet- gondolom utángyártott csak 4 évig.
Köszönöm a választ.
Ezek a régi traktorok olyan egyszerű gépek, hogy rajz nélkül fejből bekábelezném őket.
![]()
Nem bíztam magamban viszont hüvely csere teljes blokk felujítás és adagolo állítás hamarabb megy igaz az adagolo az nem egyszerű
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Ez nem annyira bonyolult (szerintem) hogy rajzot kéne kutatni. A melóban (volt időm) gyorsan skicceltem egy biztosíték tábla (általam kitalált) kiosztást, hátsó lámpákhoz szükséges kábelek mennyiségének egy rajz és egy komplett kapcsrajzot is rajzoltam gyorsan, majd jött a megvalósítás.
Mikor én kuplungot cseréltem (152Ekm körül) akkor a tárcsa nem volt még nagyon gáz, de viseletes volt már bőven, a nyomólap rugói voltak elfáradva, amikor vettem le a nyomólap csavarjait, egyből fellazultak és lehetett kézzel tekerni, az új szettet meg bőven húzatni kellett fölfelé
![]()
Nem érezni akadósnak a pedált, simán megy, csak elgyengül a holtpontál. Vagy ívesre, nem sarkosra kopik, azért nem akad. Tény, hogy szerviz lesz sajnos..
Köszönöm.
Hát ja.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
És olyan volt a pedál, mint az enyémnél írtam? Nekem azért furcsa, mert eredeti 13 év kb. 140e. km, a mostani 4 éves. Ennyire gyatra lenne az utángyártott.
Igazából már nem emlékszem ,de nekem szeretett csúszni a kuplung.
Előfordul gyatra alkatrész is. Ezért nem kell a legolcsóbb megvásárlására törekedni. Bár olcsó alkatrészből is van jó minőségű.
Sőt, a drágából is van gyári selejtes, a HF tömítésemet mikor visszavittem hogy szakadt az olajzáró tömítés, néztek rám mondván hogy " Az komoly hogy ettől a gyártótól kijön hibás darab" de kicserélték. Bár szerintem azt még valakinek el fogják adni
![]()
Lehet neked is úgy adták el, hogy valaki visszavitte már.
![]()
Üdv!
Egy kb. 60mm hosszú, 2mm széles, szép, egyenes vágást kéne készítenem 2 mm vastag aluminiumba. Van valakinek ötlete, hogyan kéne ezt kivitelezni? Egyszerű ezközeim vannak, úgy mint fúrószárak, miniflex, kézifűrész. Meg reszelő, de az messze vastagabb, mint 2mm. A válaszokat előre is köszi! ![]()
A reszelős részt nem teljesen értem. Nem kell teljesen átvágni az alu lemezt?
De, teljesen át kell vágni. Nem tudom miért írtam.
![]()
Rajztű/ceruza/toll, vonalzó, sarokcsiszoló, reszelő, csiszolópapír. Kb. ebben a sorrendben.
Én is ilyesmire gondoltam. Nem tudom, ha a vonal helyett 10 db 3mm-es lukat kéne fúrni, az mennyivel lenne egyszerűbb, vagy szebb... Még végiggondolom.
Sziasztok! Nagy az öröm, mert nálam már itt járt a mikulás. Lepénytévét hozott, méterest. Az egész fórum kifér rá egyszerre.
![]()
Gratulálok! Már csak egy olyan falraszerelő készlet kell, amivel élére is tudod állítani, mert így a 3/4 részen nincs semmi
![]()
Lehet nagyítani, de nem teljes szélességig. Már az is megdöbbentett, hogy a három és fél éves grafikus kártyám támogatja az uhd felbontást. Még nem akarom falra szerelni, mert nem itt lesz a végleges helye...
Mekkora a felbontása?
3840x2160.
![]()
Ehh
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |