Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2506 / 3610
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Falu végén bádogisten,
MTZ nek párja nincsen.
(#) zoly15 válasza moltam hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Bár nem vezettem ilyen gépet még, de ahogy magyarázták a sebességváltót, az valami káosz
(#) MikulaSan hozzászólása Okt 17, 2015 /

Pár mtz könyv alapján be kábeleztem én is már viszont a dutrával meggyült a bajom mivel nincs könyvünk a D4K (4 hengeres) hez. Szomszédba most is 7 db mtz áll D
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Jó az, csak meg kell szokni.
(#) zoly15 válasza MikulaSan hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Könyvből könnyű, én fejből dolgozom, úgy még jobb
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Akkor jól saccoltam, én a tányérrugó gyengülését gyanítottam. Mintha nem lenne ereje a holtponton visszabillenni. Bár néha sokkal jobb. És nem akadósan megy, tehát nem akad valamiben. Pedáltengely jó. Akkor mindenképpen szervíz. Érdekes, hogy az eredeti 13 évig jó volt, a következő -komplett szerkezet- gondolom utángyártott csak 4 évig.
Köszönöm a választ.
(#) Ricsi89 válasza MikulaSan hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Ezek a régi traktorok olyan egyszerű gépek, hogy rajz nélkül fejből bekábelezném őket.
(#) MikulaSan válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Nem bíztam magamban viszont hüvely csere teljes blokk felujítás és adagolo állítás hamarabb megy igaz az adagolo az nem egyszerű
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Ez nem annyira bonyolult (szerintem) hogy rajzot kéne kutatni. A melóban (volt időm) gyorsan skicceltem egy biztosíték tábla (általam kitalált) kiosztást, hátsó lámpákhoz szükséges kábelek mennyiségének egy rajz és egy komplett kapcsrajzot is rajzoltam gyorsan, majd jött a megvalósítás.
(#) zoly15 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Mikor én kuplungot cseréltem (152Ekm körül) akkor a tárcsa nem volt még nagyon gáz, de viseletes volt már bőven, a nyomólap rugói voltak elfáradva, amikor vettem le a nyomólap csavarjait, egyből fellazultak és lehetett kézzel tekerni, az új szettet meg bőven húzatni kellett fölfelé
(#) nagym6 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Nem érezni akadósnak a pedált, simán megy, csak elgyengül a holtpontál. Vagy ívesre, nem sarkosra kopik, azért nem akad. Tény, hogy szerviz lesz sajnos..
Köszönöm.
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Hát ja. Itt nagy kultusza van az mtz k nek. Sajnos én nem születtem mezőgazdász családba, de a haverok nagy része előbb tanult meg traktort vezetni mint autót. Bár ha megélem hogy bekerüljön a tolós váltó a Zsigába, nekem is el kell sajátítanom a fura váltókiosztást
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015

valto.jpg

(#) nagym6 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

És olyan volt a pedál, mint az enyémnél írtam? Nekem azért furcsa, mert eredeti 13 év kb. 140e. km, a mostani 4 éves. Ennyire gyatra lenne az utángyártott.
(#) zoly15 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Igazából már nem emlékszem ,de nekem szeretett csúszni a kuplung.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Előfordul gyatra alkatrész is. Ezért nem kell a legolcsóbb megvásárlására törekedni. Bár olcsó alkatrészből is van jó minőségű.
(#) zenetom hozzászólása Okt 18, 2015 /

(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Sőt, a drágából is van gyári selejtes, a HF tömítésemet mikor visszavittem hogy szakadt az olajzáró tömítés, néztek rám mondván hogy " Az komoly hogy ettől a gyártótól kijön hibás darab" de kicserélték. Bár szerintem azt még valakinek el fogják adni
(#) sany válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Lehet neked is úgy adták el, hogy valaki visszavitte már.
(#) gernerakos hozzászólása Okt 18, 2015 /

Üdv!
Egy kb. 60mm hosszú, 2mm széles, szép, egyenes vágást kéne készítenem 2 mm vastag aluminiumba. Van valakinek ötlete, hogyan kéne ezt kivitelezni? Egyszerű ezközeim vannak, úgy mint fúrószárak, miniflex, kézifűrész. Meg reszelő, de az messze vastagabb, mint 2mm.
A válaszokat előre is köszi!
(#) Bakman válasza gernerakos hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

A reszelős részt nem teljesen értem. Nem kell teljesen átvágni az alu lemezt?
(#) gernerakos válasza Bakman hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

De, teljesen át kell vágni. Nem tudom miért írtam.
(#) Bakman válasza gernerakos hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Rajztű/ceruza/toll, vonalzó, sarokcsiszoló, reszelő, csiszolópapír. Kb. ebben a sorrendben.
(#) gernerakos válasza Bakman hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Én is ilyesmire gondoltam. Nem tudom, ha a vonal helyett 10 db 3mm-es lukat kéne fúrni, az mennyivel lenne egyszerűbb, vagy szebb... Még végiggondolom.
(#) SzervízMacska hozzászólása Okt 18, 2015 /

Sziasztok! Nagy az öröm, mert nálam már itt járt a mikulás. Lepénytévét hozott, méterest. Az egész fórum kifér rá egyszerre.
(#) ktamas66 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Gratulálok! Már csak egy olyan falraszerelő készlet kell, amivel élére is tudod állítani, mert így a 3/4 részen nincs semmi . Mondjuk az én monitorom tudná ezt a funkciót, de még soha nem használtam.
(#) SzervízMacska válasza ktamas66 hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Lehet nagyítani, de nem teljes szélességig. Már az is megdöbbentett, hogy a három és fél éves grafikus kártyám támogatja az uhd felbontást. Még nem akarom falra szerelni, mert nem itt lesz a végleges helye...
(#) killbill válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Mekkora a felbontása?
(#) SzervízMacska válasza killbill hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

3840x2160.
(#) killbill válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Ehh
(#) SzervízMacska válasza killbill hozzászólására (») Okt 18, 2015 /

Unboxing
Következő: »»   2506 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem