Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha már tűz és idézet, álljon itt egy, kedvenc íróm füveskönyvéből:
Idézet: „Minden tűz kialszik egyszer-de az ember megmarad, hogy újra tüzet rakjon, és meglássa benne a saját örömét vagy bánatát. Fekete István”
Igen, ha jön a medve, akkor már 50% esély a túlélésre. Magányosan 0%.
Ha egyedül vagy és jön a medve akkor is 50% az esély : vagy túléled-vagy nem
Tehát kinézed belőlem, hogy legyőzhetem a medvét. Most önbizalmat adtál.
Azt nem írtam hogy legyőzöd ,,,, életben maradsz van egy árnyalatnyi különbség
Most nézem már két off ot írtam a témába , most már vissza kéne fognom magam
Ezt kétszer átgondolom aztán iszok rá egyet és talán meglesz a válasz ...
Sziasztok! Barátom (Kőműves) 40. születésnapja lesz. Gondoltam, hogy valami frappáns, vicces ajándékcsomagot összerakok neki. Ilyenekre gondoltam például: 40Wattos izzó, WD40, 40-es , 40-es csiszolópapír, 40cm vízmérték stb. Még ehhez hasonló vagy elveteműltebb ajándék ötleteket kérnék tőletek.
Ő lehet. A felesége már nem biztos. Valami olyat keresek ami nem mindennapi. Pl.: 40-es busznak a táblája. Ha ezt nem is sikerül szereznem akkor a menetrendjét kinyomtatva egy szép borítékban megkapja.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2015
Szia!
Mi ilyent csináltattunk íjász barátaink 40-es szülinapjára.
A kőművesekről az a kialakul kép, hogy szittyóznak éjjel és nappal. Van némi alapja de nem lehet és nem is szabad általánosítani. Egy húzós júliusi medence zsaluzós, betonozós nap után jobban esik pár sör mint a probiotikumos joghurt. Volt így párszor, hogy hazaérve leültünk és megittunk pár sört. A feleségének a szeme villámokat szórt... Hogy már megint én és megint iszunk. bla bla bla alkoholistát csinálok a férjéből bla bla bla... Úgyhogy az sörös ötletet ezért is vetettem el.
Szia !
Valamilyen Közútkezelős emberrel beszélj, hátha tud szerezni 40-es sebességkorlátozó jelzőtáblát
A metróaluljáróban a kezembe nyomtak egy ilyen szórólapot, ahol egy cég pont ilyen dolgokat reklámozott. Mindenféle táblákat lehetett csináltatni, kiemelték közülük a sebességkorlátozó táblákat, pont ilyen célra.
Persze szokás szerint kidobtam a cetlit...
Van a Baross és a Népfürdő utcában is Táblabolt.
Köszönöm a táblás tippeket. tizenezer forintokba kerül egy ilyen tábla. Annyit nem akarok költeni. Ez a kőműveskanál tetszik!
Marha büszke vagyok magamra. A hétvégén letörtem a tévének a képcsövének a végét ahova a panel csatlakozott. Most anyámnak miattam kell új tévét vennie.
Miért szedted szét?
Nem úgy lenne helyes, hogy most vennem kell anyámnak egy új tévét? Még ő vesz újat, a te hibádból? A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2015
Beszakadt alattam a plafon amikor a padláson takarítottunk és akkor a belehullott port akartam kifújni. Csak az udvaron leesett a vödörről. Még nincs elég rávalóm. Teljes összegbe is kb 15 ezrem van.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2015
Ha az ilyen jeleneteket felvennéd telefonnal, és felraknád videómegosztóra, már régen gazdag lennél! Ezért nem takarítok én padlást! Azért nem sérült meg senki?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |