Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nono! Akkor még tudtak spórolni, amikor fényorgonát építettél. Az csak 220 volt, szerintem.
Ez a felirat jó nagyon
Bár a mai fiatalság élôben aligha látott ilyen járgányt. Ercsi határában volt sok pontonos, mi még vezethettük..
Én a szolnoki reptéren URAL-kodtam néhány hónapig sorkatonaként. Jó volt!
Gondolom ez is olyan, ,,100-on 100 at,, -gép!
Igen, úgyhogy úgy vagyok vele mint a zsiráffal. Szép - szép de otthonra nem kéne.
Ezek biz nem takarékoskodtak fogyasztással, de meglepô módon nem voltak hatalmas lóerôk, pl a Kraznak is csak valami 250 lóerô körül volt, de hatalmas áttétellel és nyomatékkal. A legjobb része az motor-olajdekni (téli hidegindításhoz) melegítési megoldása.
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2015
A Csepeleket is ugyanúgy indítottuk ( alágyújtva ).
Na azért át kéne értékelni a mai lóerőket és newtonmétereket. Régen kicsit másképp számolták szerintem. Lássuk csak, mire is képes a KRAZ a mindössze 250 lóerejével!
Bővebben: Link
Ez csak áttétel kérdése, ma sem jelent mást a lóerő és a nyomaték.
Még nézni is rossz volt. A barmoknak a sugárzás erősen károsította a belső szerveiket, a szemüket, de úgy látom, elsősorban az agyukat!
Idézet: „de úgy látom, elsősorban az agyukat!” Szerintem az már előtte károsodott.
Valóban meredek, de nem hiszem, hogy nagy sugárzás érte volna őket. Elég rendesen irányba fókuszálták. Ha nem így lett volna, akkor a kamera aligha rögzíthetett volna bármit is.
Üdv!
Ez mikor volt? Én 1994. augusztus 25-1995. július 28. között voltam ott Hiradó/FIRSZ-es URH rádiókezelő!
A negatív kisugárzásodat inkább ne, jó?
Sziasztok.
Egyik kedves fórumtársunktól kaptam egy AVR-es alkatrésztesztert. Kipróbáltam, rendben méri az alkatrészeket, de amikor beletettem egy zöld LED-et érdekes értéket kaptam.
Ez hasznos információ lehet tápegység építők számára. Végül is egy zöld LED még mindig jóval olcsóbb, mint egy méretes elkó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |