Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Reméljük a kapcsolatuk is ilyen tartós lesz! Egész jó lett,maga az ötlet is nagyon hasznos! Ilyen órája se lesz másnak.
Stabil fal, stabil kampóval és már fel is lehet akasztani.
Nem is a project hardware reszere gondoltam elsosorban. De az alapotlet es hogy hogyan lehet ezt megvalositani, megis a te erdemed. Szerintem ne szerenykedj, sopord be a gratulaciokat!
![]()
A sok profi hobbielektronista után egy amatőr hobbielektronista kapcsolás, egy dob hangját utánzó kapcsolás Mikulásra 200 forintból...
Ne szerénykedj! Amatőr hobbistától nagyon is jó! Egy apró tervezési hiba: Bal felső részen két alkatrész közé ékelődik egy harmadik.
Én nem látok semmilyen tervezési hibát.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2015
Köszönöm válaszod. Ilyen tervezési hiba valószínűleg több is van bent, mert, mikor a nyákterv készült még nem szedegettem össze az alkatrészeket (PL. az a két dióda lehet vagy 40-éves) és az alatta lévő kondenzátort akkorára terveztem, hogy a 10-es ellenállás így fért be. közben meg mini kondit bányásztam.
Ez egy remek munka. Egy hangfájlt kaphatunk ízelítőnek?
![]()
Köszönöm a véleményeiteket!
Hogy fergeteges dobszólót küldjek, ahhoz meg kell várni amíg a többi fajta dobhoz is csinálok egy példányt ebből, (három ellenállás csere)(meg amíg a családból valaki megtanul dobolni) ![]()
Nem kell megtanulni dobolni. Ha van egy MIDI fájlod, amit le szeretnél játszani, tudok hozzá egy jó mikrokontrolleres vezérlést.
![]()
Sziasztok!
Múlt hónapban építettem egy Nixie csöves órát. A MuleV2 ketyeg a dobozban. Köszönöm a kapcsolást, illetve a cikket róla. Köszönöm istvan1943-nak a csöveket!
Szia! Én is tervezem hasonlót építeni, és érdeklődnék, hogy mágnesszelep milyen kellene, hol lehet és mennyiért beszerezni? Előre is köszönöm a válaszodat!
![]()
Köszönöm! Ahol midi van, ott különb hanggenerátor van mint az én általam épített, több évtizedes technológiában, és szerintem amit ajánlottál, abban pont az a lényeg, hogy a midi-ben rögzített zenét, akusztikus hangszereken adja vissza, nagyon tetszik. Elég sok (több tízezer, a víruskeresőm félórával továbbfut mindig miattuk
![]()
Pl. mosógépből.
A takarót számig felhúztam. Pici lábnyomok a havon.
![]()
Ez a mozierősítős projekt?
Mert ha igen, nagyon szépen megoldottad (de ha nem az akkor is). Mondjuk a szkópcső kijelzést kapisgálom (gondolom valamilyen fázishiba/torzítás kijelzésére tervezted (lissague), de eléggé elmosódott és nem is igazán értem az értelmét) az utolsó két képet sem tudom hova tenni?
NIncs fázishiba. A bal oldal X, a jobb Y.
Érdekes, nagyon érdekes küllem! Mondhatni egyedi. Nagyon jó! A két utolsó képen mi van?
![]()
Jól néz ki! A hangfogókat valami prgrammal számoltattad? Jól látom, hogy nikecelből vannak?
Idézet: „A két utolsó képen mi van?” Diffúzor. Van ahol az egész "zeneszoba" ezzel van burkolva. A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2015
Én most ezt nem értem. A doboz nem mozog, tehát a folyadék sem...
Szerintem mozog...
Idézet: Nézted a videót? „Az előző billenősre volt csinálva ez most fióksínen vízszintesen mozog”
Néztem, igen. Nagyon megtévesztően, nagyon rosszul van levideózva. A kamera együtt mozog a műanyag dobozzal, azt a hatást keltve, mintha az alatta lévő szerelvény mozogna, a műanyag doboz pedig állna. Kihámoztam belőle, hogy valóban a műa. doboz mozog.
Bizonyára a (talán utólagos) video-kepstabilizálás az oka, ami a tál mozgását érezte fix pontnak, és nem a szerkezet állását. Nem hiszem hogy a kameraman ennyire ügyesen mozgatta volna a tállal egy ütemre a felvevôt.
Igen, ez minden bizonnyal így van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |