Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Szia! Valamilyen pár amperes típussal helyettesítheti.
Az a gond, hogy az AD162 tokozását ma már nem használják. Helyére betehető akármelyik Sí PNP tranzisztor, ami áramban megfelel. Pl. BD136 (45V 1,5 A Pd 12,5 W (hűtőbordán))
Akkutöltőben meg fog felelni, A legtöbb paraméterében jobb, mint az AD. Szerintem be is lehet nyomorgatni az AD helyére.
Sziasztok!
Nevezett tranyót kellene helyettesíteni: P1402CDG Adatlap Nem egy szenzitív rendszer, egy akkus marokfúrógép alaplapján lakik. Nem találtam itthoni webshopokban. Ha valaki hozzáértő segítene, nagyon megköszönném.
Szia!
Szerintem ez jó lesz helyette.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni . A 2sd2102 nek mi a hejetesítője egy 55cm televyzióból vettem ki, a segítséget előre is köszönöm.
Ha ilyen kérdés van: A sárga sáv alsó linkjánek kell megadni a típust.
Bővebben: Link
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni. Milyen könnyen beszerezhető tranzisztorral lehet helyettesíteni az alábbit: BUS24B Segítséget előre is köszönöm
Írd be a "Keresztreferencák"-ba.
Ne haragudj az okvetetlenkedésemért.
Ez mit jelent ...."Keresztreferencák"... ?
A hozzászólásom felett a sárga mezőben kattints rá.
Nagyon köszönöm!
Úgy érzem tökéletes mintája vagyok a szőke nőnek férfiban... Eltartott egy darabig mire rájöttem hol van a sárga mező.... A felsoroltak közül bármelyikre cserélhetem?
Igen, bármelyikre.
Szia kadarist!
Próbáltam keresni itthon az alábbi tranzisztorokat: BUS24B-- ez kellet volna eredetileg ezeket kínálta fel a program cserének BUS 14(A) BUS98(A) BUX348(A) , de egyiket sem találtam. Merre keressem, vagy esetleg milyen másik tranzisztorral lehet esetleg helyettesíteni? Csatolom a kapcs. rajzot, hogy könnyebb legyen. Van benne 1 TIL111N opto is amit szintén nem találok.
Szia!
Javaslom az egyik nemzetközi piacteret, mert ott mindent megtalálsz.
Köszönöm szépen! Rendszeres látogatója és vásárlója vagyok. Egyszerűbbek és ilyen kis mennyiségben sokkal olcsóbbodnak gondolom a hazai piacot.
Szép estét. Mit láthatunk a képen? Google, aldatasheet sem talált semmit. Nem tudom a teljes nevét, ebben kérem a segítségét bárkinek. Egy dual erősítő végfokozatában laknak. Esetleg kapható - e még? Vagy nem gyártják már? Köszönöm szépen előre is a választ.
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2016
Parancsolj: ADATOK
Egyszerűen ha így nem találod írd elé hogy 2s vagy 1s ha nagyon régi.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Most próbáltam meg a variációkat!
Igazán nincsmit. Szerintem elég furfangosak a mai jelölési módok (főleg a japán és kínai jelölések voltak régen nehezen értelmezhetőek,aztán rájött az ember a nyitjukra és úgy mindjárt könnyebb volt a helyzet. )
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna: lehet-e tranzisztort mosfet tranzisztorra cserélni? adatai a mosfetnek (ami van itthon) nagyobbak a tranzisztornál. Egy labortápba kellene.
Egy az egyben nem. Át kell tervezni hozzá az áramkört.
reménykedtem benne hogy lehet
Azért köszi a választ
Sziasztok!
Ki tudja megmondani, hogy mivel helyettesíthető a 2N3823 tranzisztor.Köszi.
Szia!
Írd be a "Keresztreferencák"-ba és megmondja. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2016
Szia.
Miaz a "Keresztreferencák"
Köszi megvan.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |