Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2522 / 3611
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Dec 15, 2015 /

Egy fenét, csak elzsibbadt a lába, azt' most pihenteti.
(#) Doncso válasza kaqkk hozzászólására (») Dec 15, 2015 /

Neeem, ez egy fluxus kondenzátor
(#) szamóca hozzászólása Dec 16, 2015 /

(#) szamóca hozzászólása Dec 16, 2015 /

(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Dec 16, 2015 /

Ez nagyon sajnálatos hír. 2 Koncertjükön voltam csak. De az felejthetetlen...
(#) Gafly válasza szamóca hozzászólására (») Dec 16, 2015 /

Nyugodjék békében.
Személy szerint kedveltem őt is meg amit csinált...
(#) zoli200 hozzászólása Dec 16, 2015 /

Ez nagyon jó cucc Katt
(#) BarnaPili hozzászólása Dec 17, 2015 /

Kedves Modik!
Mobilon olvasva a hőmérős cikket véletlenül egyest adtam rá. Vissza lehet ezt valahogy vonni?
István
(#) zolika60 válasza BarnaPili hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Értékeld még egyszer ugyanúgy és törlődik.
(#) szamóca hozzászólása Dec 17, 2015 /

(#) jani1987 hozzászólása Dec 17, 2015 / 1

Próbálom a lehető legrövidebbre húzni az útvonalat Szolnoktól Berhidáig. Főleg mert kerékpárral mennék. Eddig 203km-nél tartok. További javaslat?

Névtelen.jpg

(#) Ivan93 válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Szia! Ha a kerékpár nem a tetőtartón lesz, hanem rajta ülsz, akkor én elfelejteném az autópályákat (M5-M0-M7)

Névtelen.png

(#) ronin75 válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

A legrövidebb vonal légvonalban van, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át
(#) mineral válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Szerintem teleportálj. Hamarabb ott vagy. Mikor gondoltad ezt a kerékpározást? Most télen? És mennyi idő alatt? 3 nap? És addig hol alszol? Mit eszel/iszol?
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Jó bringás lenyomja egy nap alatt is. Legalább is nekem sikerült huszonéves koromban ilyen távot. (Gödöllő-Mórahalom) De csak oda, vissza már vonattal jöttem.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Térképen próbáld megtervezni, mert ezek a NET-es tervezők mindenáron Budapesten keresztül akarnak vinni, pedig az elég nagy kerülő.
(#) Prendick válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

189,1 km, autópálya nélkül, jóformán légvonalban. Azért ez szép teljesítmény lenne. Én már a szomszéd sarokig sem jutnék el, már ha egyáltalán fel tudnék ülni anélkül, hogy túloldalon beesnék az árokba.
Bővebben: Link
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

A jó bringás igen. De az sem mindegy, hogy milyen bringával. Milyen időben. És milyen úton. Én 80km-nél kidőlök egy nap. (85kg-al és 35 évesen) És akkor reggeltől estig nyomom. Persze szünetekkel , megállókkal. Ebéddel ezzel-azzal. 200 km az piszok sok.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Kollégám hazabiciklizte a tesója biciklijét Budapestről Miskolcra
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Ma már én sem vállalnám, de akkoriban rendszeresen bringáztam és nem volt nagy ügy. Reggel hatkor elindultam egy haverommal együtt és este nyolcra odaértünk. Persze nyáron és rendes országúti bringával.
(#) mineral válasza Gafly hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Remélem Eger felé ment a Bükki nemzeti parkon keresztül! Egyébként idén is sok bringást láttunk arra. És nem is lefelé hanem folyamatosan felfelé mentek. Egyébként nagyon gyönyörű az az útszakasz. Az mindenkinek látnia kell.
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Az szép teljesítmény.
(#) jani1987 hozzászólása Dec 17, 2015 /

2 megoldáson gondolkozok. A táv egy részét vonattal, másik részét kerékpárral tenném meg. Ha a csajszival nem megoldható a közös szállás akkor vagy valamelyik közeli panzióban szállnék meg vagy bízom bennetek és valakinél a közelbe van szabad hely. Sátoroztam én már nyáron ahol a földön aludtam. Sőt az előző albérletbe kb fél centi magas volt a fekvőhely egészen addig míg a szivacsot el nem vittem magamhoz. Vagy ilyen alapon azt is odavághatnám. Egyetlen egy gond van vele hogy kb 2 méter-szer 140. Persze ezek elég szélsőséges gondolatok. Azért nem szándékozik velem most találkozni mert családi tragédia miatt nincs a legjobb passzba. A direkt okot szándékosan nem írom ide mivel ez a kettőnk magánügye. Kőbánya-Kispestig kb 100km. Utána Kelenföldtől ráérek vonatozni.
(#) mineral válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Szinte sejtettem, hogy csaj van a dologban. Akkor inkább vonatozz. Másra kell tartalékolni az energiát. A Panziók elég "húzósak" 5000ft/éjszaka alatt nemigen találsz. Ha nem alhatsz a csajnál akkor szerintem már most felejtős a dolog...
(#) ronin75 válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Ha most nem szándékozik veled találkozni, akkor minek mész?
A legjobb megoldás, ha valameddig, amíg birsz, elmész biciklivel, aztán vonat. Léteznek ugyan csodák, meg csodás emberek, de hidd el, ha nincs a lábadban napi jópár kilométer, nehéz ügy lesz. Arról senki sem beszél, hogy utána legalább egy napig rongy leszel. Fontos, hogy ne ess az "eléhezés"-nek hívott állapotba. Szerintem mérd fel kb. mire vagy képes, ahhoz képest a háromnegyedét, felét vállald. Hidd el nem sok jó sül ki abból, ha Ő ilyen állapotba van és Te is fáradtan érkezel. Nem ér annyit az egész. Bár a szívnek parancsolni nem lehet.
(#) Buvarruha válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Idézet:
„A legrövidebb vonal légvonalban van, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át”

Olykor kicsit döcögős az erdőn át.
(#) mineral válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Ezer éves film. De nagyon jó. Az egyik kedvencem. Bővebben: Link
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

A bicó el is romolhat, pld. defekt. Egypár pótalkatrész, szerszám nélkül elindulni hosszú útra nem szabad. Ha tolni fogod leeresztett gumival, akkor egy hétig ide sem lesz erőd írni.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Ha most nem akar veled találkozni, mindegy milyen indokkal, és ennek ellenére beállítasz, többet nem fogod látni, az tuti.
(#) ronin75 válasza Bakman hozzászólására (») Dec 17, 2015 /

Csak fogja értékelni ezt a hőstettet a nagy Ő. De a vége úgyis vonat lesz. Ha már az indulás ilyen nehezen megy...
Következő: »»   2522 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem