Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy fenét, csak elzsibbadt a lába, azt' most pihenteti.
Ez nagyon sajnálatos hír. 2 Koncertjükön voltam csak. De az felejthetetlen...
Nyugodjék békében.
Személy szerint kedveltem őt is meg amit csinált...
Kedves Modik!
Mobilon olvasva a hőmérős cikket véletlenül egyest adtam rá. Vissza lehet ezt valahogy vonni? István
Értékeld még egyszer ugyanúgy és törlődik.
Próbálom a lehető legrövidebbre húzni az útvonalat Szolnoktól Berhidáig. Főleg mert kerékpárral mennék. Eddig 203km-nél tartok. További javaslat?
Szia! Ha a kerékpár nem a tetőtartón lesz, hanem rajta ülsz, akkor én elfelejteném az autópályákat (M5-M0-M7)
![]()
A legrövidebb vonal légvonalban van, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át
![]()
Szerintem teleportálj. Hamarabb ott vagy.
![]()
Jó bringás lenyomja egy nap alatt is. Legalább is nekem sikerült huszonéves koromban ilyen távot. (Gödöllő-Mórahalom)
![]()
Térképen próbáld megtervezni, mert ezek a NET-es tervezők mindenáron Budapesten keresztül akarnak vinni, pedig az elég nagy kerülő.
189,1 km, autópálya nélkül, jóformán légvonalban. Azért ez szép teljesítmény lenne. Én már a szomszéd sarokig sem jutnék el, már ha egyáltalán fel tudnék ülni anélkül, hogy túloldalon beesnék az árokba.
![]() Bővebben: Link
A jó bringás igen. De az sem mindegy, hogy milyen bringával. Milyen időben. És milyen úton. Én 80km-nél kidőlök egy nap. (85kg-al és 35 évesen) És akkor reggeltől estig nyomom. Persze szünetekkel , megállókkal. Ebéddel ezzel-azzal. 200 km az piszok sok.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
Kollégám hazabiciklizte a tesója biciklijét Budapestről Miskolcra
![]()
Ma már én sem vállalnám, de akkoriban rendszeresen bringáztam és nem volt nagy ügy. Reggel hatkor elindultam egy haverommal együtt és este nyolcra odaértünk. Persze nyáron és rendes országúti bringával.
Remélem Eger felé ment a Bükki nemzeti parkon keresztül!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
2 megoldáson gondolkozok. A táv egy részét vonattal, másik részét kerékpárral tenném meg. Ha a csajszival nem megoldható a közös szállás akkor vagy valamelyik közeli panzióban szállnék meg vagy bízom bennetek és valakinél a közelbe van szabad hely. Sátoroztam én már nyáron ahol a földön aludtam. Sőt az előző albérletbe kb fél centi magas volt a fekvőhely egészen addig míg a szivacsot el nem vittem magamhoz. Vagy ilyen alapon azt is odavághatnám. Egyetlen egy gond van vele hogy kb 2 méter-szer 140. Persze ezek elég szélsőséges gondolatok. Azért nem szándékozik velem most találkozni mert családi tragédia miatt nincs a legjobb passzba. A direkt okot szándékosan nem írom ide mivel ez a kettőnk magánügye. Kőbánya-Kispestig kb 100km. Utána Kelenföldtől ráérek vonatozni.
Szinte sejtettem, hogy csaj van a dologban. Akkor inkább vonatozz. Másra kell tartalékolni az energiát. A Panziók elég "húzósak" 5000ft/éjszaka alatt nemigen találsz. Ha nem alhatsz a csajnál akkor szerintem már most felejtős a dolog...
Ha most nem szándékozik veled találkozni, akkor minek mész?
A legjobb megoldás, ha valameddig, amíg birsz, elmész biciklivel, aztán vonat. Léteznek ugyan csodák, meg csodás emberek, de hidd el, ha nincs a lábadban napi jópár kilométer, nehéz ügy lesz. Arról senki sem beszél, hogy utána legalább egy napig rongy leszel. Fontos, hogy ne ess az "eléhezés"-nek hívott állapotba. Szerintem mérd fel kb. mire vagy képes, ahhoz képest a háromnegyedét, felét vállald. Hidd el nem sok jó sül ki abból, ha Ő ilyen állapotba van és Te is fáradtan érkezel. Nem ér annyit az egész. Bár a szívnek parancsolni nem lehet. ![]() Idézet: „A legrövidebb vonal légvonalban van, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át” Olykor kicsit döcögős az erdőn át. ![]()
Ezer éves film. De nagyon jó. Az egyik kedvencem. Bővebben: Link
A bicó el is romolhat, pld. defekt. Egypár pótalkatrész, szerszám nélkül elindulni hosszú útra nem szabad. Ha tolni fogod leeresztett gumival, akkor egy hétig ide sem lesz erőd írni.
Ha most nem akar veled találkozni, mindegy milyen indokkal, és ennek ellenére beállítasz, többet nem fogod látni, az tuti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |