Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
lenne egy Lenovo A916 telefonom, tudtok esetleg ajánlani valakit, aki vállalná a kijelzőjének a cseréjét Budapesten? Megvan az új kijelző, van hozzá szerszám, de gyakorlatom nincs, nem fognék bele. Új telefon külföldről, kb. fél nap után lett gyakorlatilag használhatatlanul érzéketlen a kijelző alsó része. Resetet próbáltam már. Esetleg el is adnám a teljes pakkot (telefon + új kijelző + szerszámok), ha elfogadható ajánlatot kapok. Köszönöm
Szia! Ha van körmöd és nagyítód, akkor a youtube-t ajánlom. Az a leggyorsabb. Ha nincs körmöd - hitel, vagy telefonkártya. A belső részekhez extra kicsi, órás csavarhúzó.
Nem nagy was ist das,de nyúld le a család hajszárítóját, és ahol ragasztást vélsz felfedezni rámelegítve könnyen szét jön, ráadásul újra tapadni fog az új alkatrészhez is.
Szevasztok!
Ez most tényleg sürgős, bocsánat. SMS-t kellene küldenem, de a telefonom minden nyomásra kiírja a betűket, nem léptet a betűk közt! Egy több betűs, keretes tábla jelenik meg a kijelzőn Mi a sz.. van vele? Ez egy régebbi Sony Ericson, eddig jól működött. Köszönöm: Kálmán
Folytatás: betűcsoportokat ír ki, mint szókezdetet, (innentől kétes a túlélése!, lehet, hogy a 45-ös alá kerül+80kp!).
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2016
Esetleg be van kapcsolva a T9 szótár?
Az mi, és ki kapcsolta be, mert hozzá sem nyúltam tegnap óta?
sms írásnál a beállításokban kutakodj, esetleg szótár néven (nem tudom pontosan, mert sosem volt ericssonom..)
Ott van az a rohadt T9, a kijelzőn, de hogy a fenébe került oda? Nem nyomtam meg semmit! Ebben rohadt telefonban nincs magyar nyelvű program (finn, norvég, svéd, angol), de eddig elvoltam vele. Most kivégzem!
Lehet valamelyik billentyű hosszú megnyomására kapcsoltad be. Menüben nem találtad a kikapcsolási lehetőséget?
Menüben van, de van rá gyorsbillentyű, ezt találtam:
Idézet: „turn off predictive text or turn it on, simply press the [*a/A] button bottom left of the key pad” Predictive text beállítást keress az sms beállításoknál, ha az előző nem működne. A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2016
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. Sikerült valahogy kiiktatnom ezt a sz..t, de nem lesz hosszú életű a készülék, ha ilyeneket csinál. A fiam persze nem elérhető; aki tud angolul, én még oroszt tanutam. Még mindig van 2 ismeretlen szimbólum a kijelzőn, de normálisan működik most.
Nincs mit!
De akkor lombozódj le egy kicsit, mert minden telefonban van prediktív szövegbevitel. Sőt, az almás telókban ki sem kapcsolható, azt hiszem (mintha ezt olvastam volna valahol). A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2016
Ma viszonylag nyugodtan ért a meglepetés, de amúgy 0.01", és 45-ös+80kp! Találtam még olyan üzenetet is, ami nem ott volt, ahol lennie kellett volna.
De ki lehet. Sőt, az én samsungomban meg alapértelmezett a kikapcsolt állapota...
Akkor rosszul olvastam... Egy képen volt valami olyasmi szöveg, hogy: "Kik vagyunk mi? -Iphone -osok! ... -Mit akarunk mi? -T9 szótár nélkül chatelni..." -csak emlékezetből írtam, nem pont így volt a szöveg, de a lényege ez volt. Ebből gondoltam.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2016
Hosszan nyomva a * gombot ki, illetve bekapcsolható.
Köszönöm mindenkinek! A fiam eltüntette a nemkívánatos dolgokat róla. Remélem egy darabig normálisan működik.
Iphone , néha működik rendesen, de legtöbbször lefagy és semmi életjel aztán napokig be sem lehet kapcsolni. Visszaállítás semmi nem segít.
A képeken látszik mit csinál lefagyáskor, olyan mint egy VGA kártyahibás PC. Javítható még? A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
Üdv!
Valószínűleg nem javítható, szerintem elengedett a forrasztás a proci alatt. Vannak olyan mobiljavítós cégek, ahol kifejezetten ilyenekkel foglalkoznak. Ott kellene érdeklődnöd, hátha mégis.
Sziasztok!
Cseréltetek HTC desire X mobilon üveget, ill. displayt? A panelen van egy flex kábel lásd. csatolt kép. 2 padja + a mobil fém szerekezete szürke ragasztó szalaggal van (volt leragasztva). Gondolom EMI és/vagy ESD. Sajnos az eredeti szétszakadt. Megteszi ha leragasztom rész/aluminium árnyékoló szalaggal?
Üdv! Van egy Lg G2 Mini telefonom. Az a baj vele, hogy semmilyen hangszolgáltatás nincs a készülék nem ad ki hangot, fülhallgatót nem érzékel, híváskor kifagy. Ha a hangerőt leveszem, akkor szintúgy kifagy, kezelhetetlenné válik a rendszer, oly annyira, hogy gyári vissza állítást kell csinálni. Ha pl. zenét akarok elindítani akkor elindításkor ki is lép a lejátszóból hangszórókat jack aljzatot bemértem nem zárlatosak, rezgő működik. Előző gazdája szerint ha fagyás után kiveszem az akkut 10-20 percre, akkor vissza tér a hang egy időre, utána kezdi elölről. Valaki találkozott már ilyen problémával? Van erre valami megoldás ?
Üdv!
Nagy valószínűséggel az audio codec döglött be, vagy annak a forrasztása engedett el.
Üdv!
Szerintem nyugodtan, ha nem vastagabb mint ami ott volt.
a codec-nek mit lehet tenni? stock romot már újra húztam 5.0.2 asszem.. d620r20d. ad620r10-esektől csak az lg logo jön be
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
IC csere, vagy újra forrasztás. A codec itt hardveres dolog (igaz a PC-nél is, de ott általában a szoftveres dolgokra gondolnak egyből az emberek). Ha nem javul meg akkor a processzornál lesz a baj.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
Jó estét kívánok!
Lejött végre a klnai manustól a kijelző (HTC Desire X), de nem működik, csak villog valami foltos fehér háttér. Videó itt Szerintetek (is) hibás a kínai cucc, vagy valami más gond lehet? A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |