Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   66 / 93
(#) zappi hozzászólása Feb 11, 2016 /

Sziasztok,
lenne egy Lenovo A916 telefonom, tudtok esetleg ajánlani valakit, aki vállalná a kijelzőjének a cseréjét Budapesten?
Megvan az új kijelző, van hozzá szerszám, de gyakorlatom nincs, nem fognék bele. Új telefon külföldről, kb. fél nap után lett gyakorlatilag használhatatlanul érzéketlen a kijelző alsó része. Resetet próbáltam már.
Esetleg el is adnám a teljes pakkot (telefon + új kijelző + szerszámok), ha elfogadható ajánlatot kapok.
Köszönöm
(#) kameleon2 válasza zappi hozzászólására (») Feb 14, 2016 /

Szia! Ha van körmöd és nagyítód, akkor a youtube-t ajánlom. Az a leggyorsabb. Ha nincs körmöd - hitel, vagy telefonkártya. A belső részekhez extra kicsi, órás csavarhúzó.
(#) villanyipi válasza zappi hozzászólására (») Feb 14, 2016 /

Nem nagy was ist das,de nyúld le a család hajszárítóját, és ahol ragasztást vélsz felfedezni rámelegítve könnyen szét jön, ráadásul újra tapadni fog az új alkatrészhez is.
(#) granpa hozzászólása Feb 23, 2016 /

Szevasztok!
Ez most tényleg sürgős, bocsánat.
SMS-t kellene küldenem, de a telefonom minden nyomásra kiírja a betűket, nem léptet a betűk közt! Egy több betűs, keretes tábla jelenik meg a kijelzőn Mi a sz.. van vele? Ez egy régebbi Sony Ericson, eddig jól működött.
Köszönöm: Kálmán
(#) granpa hozzászólása Feb 23, 2016 /

Folytatás: betűcsoportokat ír ki, mint szókezdetet, (innentől kétes a túlélése!, lehet, hogy a 45-ös alá kerül+80kp!).
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2016
(#) kocsgab002 válasza granpa hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Esetleg be van kapcsolva a T9 szótár?
(#) granpa válasza kocsgab002 hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Az mi, és ki kapcsolta be, mert hozzá sem nyúltam tegnap óta?

sms írásnál a beállításokban kutakodj, esetleg szótár néven (nem tudom pontosan, mert sosem volt ericssonom..)
(#) granpa válasza kocsgab002 hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Ott van az a rohadt T9, a kijelzőn, de hogy a fenébe került oda? Nem nyomtam meg semmit! Ebben rohadt telefonban nincs magyar nyelvű program (finn, norvég, svéd, angol), de eddig elvoltam vele. Most kivégzem!

Lehet valamelyik billentyű hosszú megnyomására kapcsoltad be. Menüben nem találtad a kikapcsolási lehetőséget?
(#) steelbird válasza granpa hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Menüben van, de van rá gyorsbillentyű, ezt találtam:
Idézet:
„turn off predictive text or turn it on, simply press the [*a/A] button bottom left of the key pad”

Predictive text beállítást keress az sms beállításoknál, ha az előző nem működne.
(#) granpa válasza steelbird hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. Sikerült valahogy kiiktatnom ezt a sz..t, de nem lesz hosszú életű a készülék, ha ilyeneket csinál. A fiam persze nem elérhető; aki tud angolul, én még oroszt tanutam. Még mindig van 2 ismeretlen szimbólum a kijelzőn, de normálisan működik most.
(#) steelbird válasza granpa hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Nincs mit!
De akkor lombozódj le egy kicsit, mert minden telefonban van prediktív szövegbevitel. Sőt, az almás telókban ki sem kapcsolható, azt hiszem (mintha ezt olvastam volna valahol).
(#) granpa válasza steelbird hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Ma viszonylag nyugodtan ért a meglepetés, de amúgy 0.01", és 45-ös+80kp! Találtam még olyan üzenetet is, ami nem ott volt, ahol lennie kellett volna.
(#) pucuka válasza granpa hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Akkor állítsd át oroszra.
(#) granpa válasza pucuka hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Ha, ha! Csak az van, amiket írtam!
(#) SzervízMacska válasza steelbird hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

De ki lehet. Sőt, az én samsungomban meg alapértelmezett a kikapcsolt állapota...
(#) steelbird válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Akkor rosszul olvastam... Egy képen volt valami olyasmi szöveg, hogy: "Kik vagyunk mi? -Iphone -osok! ... -Mit akarunk mi? -T9 szótár nélkül chatelni..." -csak emlékezetből írtam, nem pont így volt a szöveg, de a lényege ez volt. Ebből gondoltam.
(#) Ricsi89 válasza granpa hozzászólására (») Feb 23, 2016 /

Hosszan nyomva a * gombot ki, illetve bekapcsolható.
(#) granpa válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 24, 2016 /

Köszönöm mindenkinek! A fiam eltüntette a nemkívánatos dolgokat róla. Remélem egy darabig normálisan működik.
(#) Busz hozzászólása Feb 27, 2016 /

Iphone , néha működik rendesen, de legtöbbször lefagy és semmi életjel aztán napokig be sem lehet kapcsolni. Visszaállítás semmi nem segít.
A képeken látszik mit csinál lefagyáskor, olyan mint egy VGA kártyahibás PC.
Javítható még?
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
(#) eSDi válasza Busz hozzászólására (») Feb 27, 2016 /

Üdv!

Valószínűleg nem javítható, szerintem elengedett a forrasztás a proci alatt. Vannak olyan mobiljavítós cégek, ahol kifejezetten ilyenekkel foglalkoznak. Ott kellene érdeklődnöd, hátha mégis.
(#) elektros90 hozzászólása Márc 5, 2016 /

Sziasztok!
Cseréltetek HTC desire X mobilon üveget, ill. displayt? A panelen van egy flex kábel lásd. csatolt kép. 2 padja + a mobil fém szerekezete szürke ragasztó szalaggal van (volt leragasztva). Gondolom EMI és/vagy ESD. Sajnos az eredeti szétszakadt. Megteszi ha leragasztom rész/aluminium árnyékoló szalaggal?
(#) Puklee hozzászólása Márc 5, 2016 /

Üdv! Van egy Lg G2 Mini telefonom. Az a baj vele, hogy semmilyen hangszolgáltatás nincs a készülék nem ad ki hangot, fülhallgatót nem érzékel, híváskor kifagy. Ha a hangerőt leveszem, akkor szintúgy kifagy, kezelhetetlenné válik a rendszer, oly annyira, hogy gyári vissza állítást kell csinálni. Ha pl. zenét akarok elindítani akkor elindításkor ki is lép a lejátszóból hangszórókat jack aljzatot bemértem nem zárlatosak, rezgő működik. Előző gazdája szerint ha fagyás után kiveszem az akkut 10-20 percre, akkor vissza tér a hang egy időre, utána kezdi elölről. Valaki találkozott már ilyen problémával? Van erre valami megoldás ?
(#) eSDi válasza Puklee hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Üdv!

Nagy valószínűséggel az audio codec döglött be, vagy annak a forrasztása engedett el.
(#) eSDi válasza elektros90 hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Üdv!

Szerintem nyugodtan, ha nem vastagabb mint ami ott volt.
(#) Puklee válasza eSDi hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

a codec-nek mit lehet tenni? stock romot már újra húztam 5.0.2 asszem.. d620r20d. ad620r10-esektől csak az lg logo jön be
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
(#) eSDi válasza Puklee hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

IC csere, vagy újra forrasztás. A codec itt hardveres dolog (igaz a PC-nél is, de ott általában a szoftveres dolgokra gondolnak egyből az emberek). Ha nem javul meg akkor a processzornál lesz a baj.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
(#) Puklee válasza eSDi hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

köszi
(#) elektros90 hozzászólása Márc 21, 2016 /

Jó estét kívánok!

Lejött végre a klnai manustól a kijelző (HTC Desire X), de nem működik, csak villog valami foltos fehér háttér. Videó itt Szerintetek (is) hibás a kínai cucc, vagy valami más gond lehet?
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2016
Következő: »»   66 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem