Fórum témák
» Több friss téma |
Ha egy játéknak elég a dx10 de nekem a 11 van meg akk az nem baj..vagy hogy mondjam
![]() Ez úgy van hogy a minimum a 10 de a 11 mégjobb? A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2016
Elég. Visszafele kompatibilis felfele egyértelműen nem.
Sziasztok
Ha szeretnék ssd-t rakni egy laptopba (hp elitebook 6930p) akkor ki kell venni a hdd-t és CSAK ssd-t rakjak bele? És ha a hdd helyén ssd van akkor is fog világítani a hdd-led? A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2016
A hdd helyére belehet tenni az ssd-t
A hdd led fog világítani.
DDR2es ramot biztos hogy nem lehet DDR3as-ra cserélni?
![]()
Sziasztok
Elméleti síkon kérdezném csak, hogy van-e valakinek tapasztalata micro ITX szabványú alaplappal, integrált CPU-val. Gondolok itt BGA forrasztási hibák itt is ugyanúgy előfordulhatnak idővel, mint laptopnál? Konkrétan ezzel szemezgetek. Nagyon tetszik a fogyasztása, ára, netezős gépnek kellene. Továbbá a márkáról is érdeklődnék, sosem volt még ilyen gépem. Egy SSD-vel szerintem elég gyors kis masinát lehetne összehozni nem túl nagy befektetéssel.
Vagy a DVD írót is feláldozhatod, és ahelyére egy keret segítségével be lehet rakni.Bővebben: Link
Nagyon jó masina! SSD-vel pláne. Bővebben: Link
Engedd szellőzni és nem tud megfőni. A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2016
Üdvözlet Mindenkinek!
Windows 2000 sp4 EN-et keresek (Csak külön a sp 4-es frissítést!), de sehol nem találom, hátha tudtok ajánlani egy működő linket... magyar, német, spanyol, cseh van, de angolt sehol sem találok. Sajnos az XP, vagy win7 nem járható út jelen esetben ![]() Köszönöm! Szép napot! MM
Hello.
Pedig nekem egy csomó letöltési lehetőséget dob a Google. A Softpedia is az angolt tolja lefelé.. A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2016
Az első 15 oldalt végignéztem, minden link az MS oldalára mutat, ami már nem elérhető...
Ami letölthető, az meg max. egy segédprogi, ami esetleg letölti valahonnan, de azokban nem bízok, valamint a gép nincs hálózaton, mert egy speckó műszer vezérlő gépe. Nekem a kb. 130 MB-os fájl kellene, nem a néhány tíz-száz kb-os vacak. (Az utóbbi időben a google nem a "barátom", csak a szemetet adja nekem ![]() A magyar, cseh, német ... fájlt megtaláltam, letölthető, de ezen a gépen angol oprendszer van, tehát nem mentem vele semmire...
Hali!
Nekem a HTPC megy ilyennel. Szuper! 4k videót kisujjból lejátssza (bár nincs mi megjelenítse eredeti felbontásban) Melegedéssel nem lesz gondja. A Win10 áruházból letöltött 3D játékok is szépen mennek rajta.
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy méretben alább megyek (ITX), és felkerül a monitor hátuljára a gép. Újabb jelöltem.
Igazából csak a magasan integrált alaplaptól félek, de akkor, ha hűtve van rendesen, akkor kibír annyit, mint egy normál ATX alaplap. Most már csak elfogadható árú házat kellene találnom, amit fel tudok rakni a monitor hátuljára.
Ezek már alig melegednek, 1db ventillátor alacsony fordulaton megfelelő. PC házat találni nehezebb lesz és ami normálisnak mondható az drága. Olyan 20eFt körül vannak az elfogadhatóak amiket nem kell elrejteni. A sima dobozkák valószínűleg 5-10-el olcsóbbak minőségtől függően. De figyelj, hogy legyen hozzá tápegység is, nem mindig tartozék hozzá.
Sziasztok!
A következő gondom van. Tegnap óta próbálom a Windows Update-el leszedni a frissítéseket, de az istennek sem megy. Eddig rendben működött a dolog, volt, hogy pár perc elég volt a frissítések letöltéséhez, volt hogy fél óra is kellett, de most már tegnap óta próbálkozom és semmi. Ráadásul ha a Feladatkezelőben leállítom a folyamatot, akkor sem áll le, csak akkor ha a Szolgáltatásokban teszem ugyanezt. Win7 Professional-ról van szó. Próbáltam ezzel javítani "WindowsUpdateDiagnostic.diagcab" , talál is hibát (nem írja hogy mi), javítja is, de nem változik semmi. A Fix it-et is próbáltam az is negatív. Volna valakinek ötlete?
Ez egyből elindítja a letöltést: Bővebben: Link Ráadásul hordozható is. Ha többször kell telepítened különböző gépekre, de azonos verziót, megspórolod vele a letöltés idejét.
Egy kérdésem volna. A programmal letöltött frissítéseket át tudom nézni, hogy mit akarok telepíteni és mit nem. Az erőszakos módon nyomott Win10-et pl. nem és az azt segítő egyéb összetevőket sem.
Köszi a választ. Jogtiszta win7-ről van szó, egy éve telepítettem és minimális programot futtat. Ha eddig nem volt gond, most mi lehet a probléma? Azt azért nem szeretném, hogy minden hónapban a frissítések letöltése előtt újra keljen telepítenem!
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
Win10 telepítőjét nem szedi le, csak azt a frissítést ami letöltené azt. Arra majd figyelj oda ha használod, hogy többször kell majd futtatni, mert van olyan frissítés ami újraindítást igényel. Természetesen folytatja onnan ahol abbahagyta. Ja , és windows update-ről szedi. Akkor akadtam rá amikor már meguntam, hogy volt amikor órákat(!) kellett várnom a beépített frissítés kezelőre.
Szia.
Ha tegnap adódott valami gond és azóta nem volt új program telepítve, akkor próbálkozhatsz egy rendszer-visszaállítással, egy korábbi időpontra, lehet, hogy frissítéskor történt valami hiba. Ha nem voltál elég szemfüles, akkor még akár az is előfordulhat, hogy a 10 -est tölti lefelé, most már elég durván nyomul a MS a 10 -essel. Azt nem akarják figyelembe venni, hogy vannak olyan szoftverek, ami nem mennek a 10 -esen, ezen szoftverek új verziója pedig nem kompatibilis a régi verziók project fájljaival. Én is ezért nem tudok 10-esre váltani a win7 -ről. Az enyém elég ritka eset, de biztos vagyok benne, hogy másokkal is előfordul. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
Szia!
Amióta elkezdte a Microsoft nyomni a win10-et azóta a frissítések telepítésekor minden letöltött programot egyenként átnézek és kihagyom azt, ami csak egy kicsit is a win10-re utal akár áttételesen is, szóval nem gondolom hogy a win10-et próbálná tölteni.
És hol tudom majd átnézni, hogy mit akarok telepíteni és mit kiszórni?
Szia!
A figyelmedbe ajánlom ezt a leírást.
Na! A NOD32 jelezte, hogy a rendszer védelme nem teljes! Felhozta egy ablakban a letöltésre váró frissítések listáját és közte volt a win10 telepítő is. Így jöttem rá, hogy azt tölti le órákon keresztül az Update. kala1982a által ajánlott program szintén elkezdte letölteni a frissítéseket, csak az a gond, hogy nem tudom kiválasztani melyik frissítést töltse le melyiket ne. Ez azért probléma mert nem korlátlan a netem, és a letöltés megszakítása során már 580 MB letöltött adatot jelzett az adatforgalom mérőm
![]()
Szia!
Köszi az anyagot. Nagyon nem vagyok hozzáértő, csak mezei user, így még emésztem az olvasottakat. Egyébként nincs szándékomban win10-re váltani. Esetleg ha már semmilyen más megoldás nem lesz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |