Fórum témák
» Több friss téma |
Nem igazán tudok olyat, amihez nem kellene PIC, így viszont az órát is egyből bele lehet programozni.
Maximnak van ilyen 40 lábúja, legutóbb Ret-nél vettem egyet 1000Ft körül.
Ha még a tipusát is elárulnád, azt külön megköszönném.
Sziasztok!
Milyen tokozású lehet ez az smd led? Méretei:Hossz:3,5 szél:2.8 mag:2 Esetleg van valakinek hozzá sprint layout makrója? Előre is köszönöm!
PLCC-2 szerintem.
Írtam volna, ha tudnám, de nem tudom hova tettem a generátor-vezérlőt, amibe vettem, ráadásul nem is segített a csere...
PLCC2 vagy ismertebben 3528
Köszönöm, már találtam is hozzá makrót.
Hello,
Valakinek van ötlete, hogy ilyen kapcsolót honnan lehet beszerezni? Ebay lenne a legjobb, de ott nem taálok... FA7-6/2-A1 Bővebben: Link Köszi
Hali. Egy TV scart lapján elégett pár V alaktrész.
Olyan mint egy SMD C, csak fekete. Mi az?
Lehet, hogy varisztor. Hogy van bekötve? Ha a csatlakozó egyik lába és a föld közé, akkor van esély rá, hogy az.
Közbe gondoltam én is hogy varistor?..
Találtam hozzá doksit, és az
A remek! Ha megmentette a mögötte lévő alkatrészeket, akkor még jobb!
Sziasztok!
A mellékelt képen látható 2db gondolom RF tranyó, amiről nem találtam infót. Ha valaki találkozott vele, vagy ügyesebben keres mint én, legyen kedves dobjon egy linket.
Sziasztok!A következő alkatrész egy Peugeout Clarion rádiból de sajnos nem tudom mi ez!Tudtok segiteni?köszönöm!
A szám ami rajta van1858QT
Hali!Szerintem ő lesz az: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
Szia, Nokia GSM tornyokban voltak hasonló végfok tranyók, de a számára már nem emlékszem.
Ott figyel a penelon de adatot nem találtam róla. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
Sziasztok!tudják hogy mi ez!egy autoradioba kellene de sajna nem tudják!a szám ami rajta van: D1858 QT vagy DI1858QT!köszönöm a segítségért!
Szoktad olvasni a fórumot vagy csak Write-Only módban vagy itt?
Kettővel ezelött ott a válasz.
A 'TT' 6:40-es válaszban nem az? Hol helyezkedik el ez az elem a rádióban?
Tokozásról esetleg valami infó? Nem ismerem ezeknek a lábkiosztását.
Pedig finom kis holminak tűnik.
Hello!
Pontosítsd a "Peugeout Clarion" rádió típusát, meg a tranzisztor pozíciószámát, van ám ezekhez a rádiókhoz kapcsolási rajz is...nem tudtad? Addig is 2SD1858 tranzisztort szerezzél be helyette...de ezt már írták De nagy eséllyel valami más gond is lesz ott a rádióban... A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
Szia!csinaltam képet!nem kapcsol be és itt látszott hiba!lefotozzam!
Szia!Clarion RT2-00a típusa!nem találtam pedig keresstem!elképzelhető h ettől nem kapcsol be?köszönöm segitseged!
Ebből kb. semmi sem látszik, de már megírták, hogy más hiba is lesz ott. Valamint használj nagybetűket, és írásjeleket (ahol kell), ld. szabályzat!
Rendben!Bocsi, új vagyok mèg!A rádióban a Q712,Q713pozicioban van!Amugy mi lehet mèg?Üdv
Ha meglesz a kapcsolási rajz, többet lehet mondani. Addig is a meghajtó után (a tranyók helyén) mérni. Esetleges kimeneti rövid zár (kosz, nyákhiba) ellenőrzése. Ne vakuval fényképezz, nem fog csillogni, használj makro módot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |