Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Köszönöm!
Neked is, Valve! :worship: (Az egészben a legjobb, hogy ez valóban megtörtént...)
Köszi. De már sikerült megdöntenem.
Vagy Cheat Engine
Nekem touchpad-el 51 :no:
Mit szólnátok egy kis hörcsög csúzlizáshoz? :vigyor2:
Höri Csúzli Esetleg egy másik ügyességi játék? klikk Jó szórakozást!
az nagy gáz ha egyik hörcsögöt sem találtam el??
amugy jó játék a másikon meg 10 mpnél nemment tovább legyen mentségemre, hogy éjfél elmúlt, fáradt vok Holnap újult erővel próbálkozok
Üdvözlet mindenkinek!
Frankye: Tetszettek a memoárjaid, bár a "kisördög-effektus" rontott egy picit azok hangulatán! -------------------------------------------- Mennyi a hőmérséklete az autóguminak 600Km megtétele után? 1995 későnyarán egy estetájt beállított hozzám egy barátom, azzal a kérdéssel, hogy van-e útlevelem!? Szó szót követett és, mivel volt útlevelem, hajnali négy órakkor már úton voltunk Németország felé, egy öreg, közel 30 éves Renault 4-el. Uticélunk Munchen volt, az akkori magyar lomisok (lomtalanítók, szemét és egyéb hulladék gyüjtögetők) kedvenc munkaterülete irányába. Egyébként teljesen tájékozatlanok voltunk a lomtalanítás terén, ez volt az első utunk, habár innen-onnan hallomásból, már értesültünk az OTT található rengeteg kidobált, jobbnál jobb műszaki cikkekről. A következő pár évben többször kimentünk ezen okból, és sok ritka, elktrobuherátornak kincset érő dolgot hoztunk haza. Sajnos kereskedői vénával nem rendelkezett egyikünk sem, ezért ezeken az utakon nem a meggazdagodás volt a cél, (útjaink épphogycsak megtérültek!) hanem inkább a világlátás és a kaland. Megjegyzem a mostani elektronikai raktárkészletem 90%-a még abból az időkből és onnan származik. Kötelezö megállás nélkül Kb. 10 óra vadregényes autókázás után, már in Deutschland, Munchen közelében betértünk egy autós pihenőbe, ahol már rengeteg kamion, autóbusz, egyéb járművek és sok tucat turista, utazó pihente útja fáradalmait. Lassan, lépésben kerestük a nekünk való parkolóhelyet, nózinkat magasan, büszkén tartva vizslattuk a színes forgatagot, amikor hirtelen elénk került egy nem azonosítható furcsa objektum (UEO), ami kb 3 méter széles és 10-15 méter hosszú, rácsos, fémborítású, az aszfaltba enyhén süllyesztett, nedves valami volt. Ha kiemelkedő lenne, egyből a kocsimosó berendezés rámpáját juttatná eszünkbe, de ez 15-20 centivel az út szintje alatt helyezkedett el. - Az előző megállónk a soproni határátkelőben történt, ahol átvizsgáltuk az öreg autó műszaki paramétereit, és egyéb fontos összetevőket, azon tanakodva, vajon kibírja-e a hosszú utat. A kerékcsapágy kotyogását vizsgálván észrevettem, hogy a gumik futófelülete forró, legalább 50-55 fokos. -Szóval, az előttünk látható objektumban rögtön felismertem a fizikai lehetőséget, (a gumi hidegen kevésbé kopik!)és noszogattam a barátom, hogy "Menj bele! Menj bele!- ez biztos speciális gumihűtő berendezés!!)" és valóban! Amint belementünk, mindkét oldalról több vízsugár lövelt a kocsi alá, hűtve a gumikat (IS). Teltek a másodpercek.., a vízsugarak sistergve páztázták a kocsi alját,- közben minket messziről hozott büszkeség töltött el-, ahogy szemeztünk a közelben tartózkodó emberekkel!, /no lám nem vagyunk mi olyan buta keletiek ahogy gondoljátok!/ A közelben, ácsorogva pihengető emberkék, mintha hallották volna a ki nem mondott gondolatainkat, elcsendesedve, nagy figyelemmel lesték a gumihűtő akciónkat. Egyesek kissé előrehajolva, vigyorogva bámultak az autónk alá. 20-30 másodperc elteltével kezdtük kissé kényelmetlenül érezni a sok szúró, mosolygós tekintetet -Mi van? Nem láttatok még magyart gumit hűteni? gondoltuk- és megelégelvén a dolgot, beáltunk a legközelebbi üres helyre pár méterre a gumihűtőtől. Kiszereltünk néhányat a, még Sopronban vásárolt és a motorblokkhoz drótozott, forró konzervekből és neki álltunk kissé elcsigázottan, de egyébként vidáman, jóízzel falatozni. Már éppen az induláshoz készülődtünk, mikor beállt a "gumihűtőbe" egy autóbusz, ami biztos messziről jön és forrók a gumijai! -állapítottuk meg,- de a gumihűtésen kívűl volt még egy mozzanat amely felkeltette érdeklődésünket! Ugyanis a busz alján valami haragoskék lötyi kezdett folydogálni, ami tartalmazott bizonyos, jól felismerhető, többségében barnaszínű, darabos összetevőtket is! A tantusz rögtön leeset, megalapozva a nap hátralevő részében tartó fergeteges jókedvünket, és magyarázatot adva az akciónk közbeni, autónk alatt turkáló, vizsgálódó tekintetekre is. Ugyanis az objektum elsődleges célja, az autóbuszokban található wc ürítése volt, -mint azt újfent megállapítottuk. Szóval világlátott és tapasztalt utazónak kezdtük érezni magunkat! nincs több hozzáfűznivalóm!
Mégis akadt hozzáfűzni valóm!
Utólag végigolvasván, látom mennyi h.h hibát ejtettem. Szolgáljon mentségemre, hogy a régmúlt felidézésének írott szavakba formálása magasabb prioritást élvez részemről, mint a helyesírás szabályainak betartása. (Igyexök ezen váloztatnyi!)
Biztos azért néztek oly sokan mert azt hitték hogy ezek az okos keletiek feltalálták az autósvécét
hiába a Magyar mindig is úttörő nép volt
Fővárosunk peremkerületében nekiálltak bontani egy vályog gazdasági épületet. A faanyagot tüzelőnek szánták, csak a fal anyaga mutatkozott feleslegesnek. Amolyan jó magyar szokás szerint elhagyott közterületen akarták "felejteni" a sittet. Már kivitték kisteherautóval mind a 4 fuvart, mikor a törmelék tulajdonosa odasúgta a sofőrnek: Visszafelé, visszafelé! Lapátold visszafelé ba..eg!
A sofőr nem tudta mire vélni a dolgot, de amikor felnézett, világos lett a dolog. Két közterületfelügyelőt látott ugyanis közeledni. -No, kész, megbuktunk! - gondolta, de azért szorgalmasan lapátolta Ő is a sittet felfelé. Jó napot kívánok! - szólt a közterületfelügyelő - Maguk mit csinálnak itt? Itt lakom a szélső utcába, nagyon nagy gödrök vannak az utunkon. Szóltunk az önkormányzatnak, hogy hozzanak murvát, de azt mondták, még jövőre se lesz pénz erre. Azt gondoltuk, viszünk ebből a sittből, és feltöltjük a gödröket. Ezt akarják az útra vinni? Szó sem lehet róla. Azonnal túrják le a kocsiról. Hát jó, egye fene. Akkor letúrjuk. Így kell közterületfelügyelői engedéllyel szemetelni.
ilyen ország sincs még egy
jaja!
De nekem még nem sikerült 400 fölé...
Ezt látni kell mindenkinek, nem emlékszem hogy lett volna eddig. Olvassatok bele, én halálra röhögtem magam rajta: Yamada DVD - játékos
Kiemelni nagyon nehéz belőle bármit is, mert olyan sok jó van benne, de azért néhány gyöngyszem: "Ha szennyezett a lemez arca, akkor a sósavas oldattal törölje, majd vakolja. Ne használja alcoholt, benzolt, higitót, tisztitószereket. és más vegyes tárggyal. Ne az összenyomott levegővel száritsa porat" "Ne nyitsa ki az előtt vagy mögötti fatáblát a gyártmány javítására annak érdekében, hogy megelőzze megrázni az áramot. E kezelés érintheti a magas feszültséget vagy más veszélyes helyzetet. Átadjon javítást a képzett javitóknak" "A távirányitó kezelésekor pontosan a DVD-játékos felé. Hét méter a legmeszebb. Ne tegye a távirányitót a napra, vagy a megvilágitó berendezés mellett. Máskülönben nem müköd a DVD-játékos" Továbbá: Eject = Ruganyos, Setup = Elhelezés, Zoom = Felránt, P-Scan = P-Skandálás, és Előtti-közötti-mögötti hangosbeszélő: SzuperMélyhang ill. Szoprán Erősitése ; Luma késlekedik (?) "E funkciót “Angolul”-vá,“Franciául”- vá “Spanyolul” -vá “Kinaiul” -vá “Japánul”-vá,és “Németül” vé (DVD formája szerint)elhelyezheti." "“Szülői” -hez. Van nyolc választási c ikk. E funkc ió csak megfelel a védelem rendszerével rendelkező DVD-disknak. Nem pedig megfelel VCD-nek vagy CD-lemeznek." Satöbbi... Lényeg a jó fordítás
Ez még jobb:
Idézet: „Ne az esőbe vagy a nedves gázba tegye a játékost.” nedves gáz...
Eszt most én nem megérteni tudom játékos.
Idézet: „Szemszög: Minden irányból kürölbelül 30 fok.” Hátulról is? |
Bejelentkezés
Hirdetés |