Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem gurulnak szét a zsebedben ...
Rég láttam élőben kazettatartót/kazettát.
Én most is hallgatok a deckjeimen. Jobb hangja van mint az mp3-nak. Egyedül az Unitrám nyafizott kicsit, mert a gumigörgője már nem a régi. Ékszíjat már kapott újat. A Technics azonban hibátlan.
Idézet: „Jobb hangja van mint az mp3-nak” Ha itt az 500Ft-os teszkós mp3 lejátszót mondod, akkor az még reális lehet, de amúgy...
Holnap hozzák az álványos fúrómat amit évek óta akartam. Kicsit furán hangozhat, hogy pár alkatrészt ennek a segítségével (is) akarok legyártani.
Nincs ebben semmi furcsa. Ha van egy jó fúró, meg egy köszörű a műhelyben mindent meglehet oldani.
Megvettem ezt, hiba volt: Blaupunkt BB12RD.
A Blaupunkt mostmár a szememben egyenlő a kínai noname márkával, egy fillért sem ér számomra az egész cég! Pedig régen még adtak a minőségre..
Semelyik márka nem szól jobban szerintem. Ezekben a rendkívül rezonáns műanyag dobozokban vacak kis hangszóró van.
Pár éve a "Hülyék vagyunk" elektromos boltban végighallgattam négy márkás ehhez nagyon hasonlót, egyforma gyatra hangok. A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2016
Igen, én is hibás voltam, mert mégis mit vártam egy ótvar műanyag doboztól...
Tanulópénz..
Én azt nem értettem soha, hogy a blaupunkt mégis miért volt egyesek szerint jó minőség bármikor is..
Semennyiért. Felmondtam mert közel 600 euróval tartoznak.
20-30 éve még jó márka volt. Az akkoriban gyártott autórádióik például a mai napig jobbak, mint a jelenleg kapható szinte bármelyik.
Szép napot mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy Paypal számlát lehet e csatolni Otp Junior Paypass kártyához, vagy be kell e menjek a bankba valami cél kártyát készíttetnem (amit nem szeretnék ha nem muszáj)? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Valaki tudna egy olyan programot ajánlani amivel fel tudok venni egy Skype beszélgetés kép hang anyagát, hogy a beszélgetés tárgya oktatási célokra mások is vissza tudják nézni, tudtok ajánlani valamit? Köszönöm.
Valamely képernyő rögzítő program mely a hangot is veszi. Elég sok van a neten ingyenes.
A TechSmith Snagit -ot használom. Nagyon jó.
Idézet: „Nekem úgy rémlik, hogy hozzá köthető a leszállás utáni "vagy én vagyok hülye, vagy ez a repülőgép nyávog" örökbecsű mondat.” Bővebben: Link
Köszönöm szépen! Megpróbálom.
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2016
Most mondjam azt hogy én megmondtam? A Blaupunkt név ma már az égvilágon semmit nem jelent, erre akkor jöttem rá amikor 10 évvel ezelőtt majdnem vettem ilyen márkájú hangszórókat. Csak hát rajta volt a made in china, a kivitele ugyanolyan gagyi volt mint a többi nevesincs márkának, meg meg is lehetett hallgatni és ennyi több is volt mint elég.
Egyébként abban a kivitelben egyáltalán nem fogsz találni normális minőséget, ha mégis akkor valahol külföldön, és olyan árban amennyiért biztosan nem veszed meg.
Sajnos "kicsit" kapkodva vettem meg, de már meg van véve, ez van.
De egyébként legbelül volt egy érzés, hogy nem lesz jó vétel..
Új látom Topi hegeszti a keresőmotort. Újra lehet számokból álló karaktersorozatra is keresni (eredményesen).
Ez csak egy prototípus de ha van valakinek vastagabb alumínium vagy keményebb műanyag táblája most jól jönne.
Látom nem kellett sokat gondolkodni de igen.
Ha küldesz rajzot, méretet, legyártatom, amiből csak akarod. Mennyire sürgős? Milyen vastag alu, vagy textilbakelit kell hozzá, mert küldhetek darabot, ha ki akarod reszelni.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2016
Vagy elküldöm az eredetit bár a rugó rögzítőt átalakítom. Pillanat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |