Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mondjuk annak semmi értelme nem lenne. Ha lottózol akkor arra többet fizetsz mint számlára. Inkább mindenki mondaná csak senki sem lottózna.
Ez igaz!
Ami viszont jó lenne rendelhető pénzverde és/vagy nyomda kit házilag összerakod és mehet a móka. Persze maradjunk vicc szinten.
Lehet hogy majd kitalálják hogy aki lottózik annak nem kell számlát fizetni. Amennyivel nagyobb forgalma lenne a lottónak annyit adnának a szolgáltatóknak.
Lehet hogy működne de nem hiszem hogy mostanság ilyen lesz.
Ha már lottónál járunk akkor miért nem írja az ujság hogy jósnő találta el az 5 számot és miért nincs hetente több száz nyertes?
Ezen már sokszor gondolkodtam én nem hiszek az ilyen dolgokban mint jóslás stb.
A jósnő abból lesz gazdag hogy a sok "hívőt" lehuzza.
Pedig a tv-ben nagyon mutogatják hogy hazudnak a jósnőnek és az megjósolja hogy az nem úgy van.
Meg néha mutogatják a médiumokat hogy kiderítik hogy ki a gyilkos, hát nem tudom.
De ez a kártyából meg tenyérből jóslás szerintem akkor is átverés.
Még a tenyérből való jóslás nem is olyan hihetetlen de leossza a kártyát és megmondja hogy mi lesz a jövő az
Őrültség és szerintem az is őrült aki ilyenre költ.
Amit írtál a tetejé Idézet: „hogy csak egy klipp” ez nem igaz mert ilyen létezik a valóságban is és tényleg nem esel le róla.
Pedig a tenyerünk sok mindent elárul. Csak pénzt nem ér.
Nekem most azt árulja el éppen hogy meg kéne mosni a kezem
És ha jól tudom úgy működik hogyha előredőlsz akkor előre megy és ha egyenesen állsz akkor áll. Tulajdonképpen a tested dőlésével szabályozod az egészet.
Volt itt még szó erről a kártyajóslásos dologról is. Ha leosztják a kártyákat olyan lesz a jövőm de ha új leosztást kérek megváltozik . Szerintem átverés az egész
Lehet hogy nem is megjósolja hanem ő variálja hogy milyen legyen a jövőd
És mindig úgy variálja hogy többett menjek hozzá hogy több pénzhez jusson.
Ahogy mondod ha egyszer elmész jóslásra vissza fogsz menni újra és újra és ezáltal bezárul az ördögi kör.
Mivel politizálni nem illik ezért a következő viccem is névtelen lesz na de lássuk:
A miniszterelnök ellátogat egy jósnőhöz és arról érdeklődik mikor fog meghalni. Mire a jósnő-Egy nemzeti ünnepen miniszter: -Na de mégis melyiken jósnő: -Az teljesen mindegy de amikor meg fog halni az nemzeti ünnep lesz
Ha a miniszterelnökünk meghalna szerintem nem hoznák nyilvánosságra. Évek után tudnánk meg. De akkor biztos hogy mindenki ünnepelne Már elnézést a politizálásért.
Hi mindenkinek elgondolkoztam hogy mi az olcsóbb egy LCD TV vagy a házi megoldás végül rájöttem kell egy véső meg egy kalapács és ezt leutánoznmi klikk
A tűzvédelem egy speszi speszi spesziális téma téma.
Egyszer volt szerencsém kipróbálni a cuccot, és tényleg úgy működik, és nem sikerült nekem hasra esnem vele, mondjuk van az emberben egy "beépített" ösztön, hogy nem hajlandó előredőlni nagyon, anélkül, hogy kinyújtaná a kezét vagy egyensújjozna, szóval már csak azért sem burulna fel. De egész cool cucc, nekem tuti kellene ha lenne annyi szabad zsetonom.
Váó, utánna néztem (naná hogy az ebay-en) és már 2500$ körül az ember után vágják. Csak legyen meg az első fizum...
Érdekes játék: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |