Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szerintem összekeverted, mert nem a modemeket bizniszelik, hanem ezeket: Bővebben: Link
Természetes én is a Vatera futárra gondoltam !!
sziasztok. van pár db sd ramom teszteletlen és egy hp alaplapom (talán pII) teszteletlen. fel ajánlanám ha valakinek kell. postázni nem szeretném de a nyugatiba (Bp) szivesen el viszem.
Engem az sd ramok érdekelnek, szerintem a rókás szállítás a legolcsóbb, be tudod egy automatába rakni , a többit elintézem .
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2016
Szia! Ha megvan még és még szabad, én hétfőn érte megyek.
Igazad van. Szétcsúsztak a sorok
Sziasztok!
Kell valakinek SCART kábel? Teljesen újjak, van belőle egy halommal. Szétbontva is jó, műszerek, erősítők belső kábelezéseihez... ahova csak sok vékony, netán árnyékolt huzal kell. A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
Posta is megy ?
Igen! De inkább én megyek a postára, nem szeretek rájuk várni.
Mennyi kell? A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
Szia!
2 db-ot postáznál a részemre? Üdv,
Esetleg a HE talira nem jössz? Ha igen, én is "befizetnék" néhány darabra. (Ha nem jössz, akkor is, de úgy egyszerűbb lett volna...)
Ha már találkozó:
CRT TV, távirányitóval, magyar használatival, találkozó után (nem onnan) vihető. Postára nem adom, garancia nincs rá.
Találtam még néhány felesleges gép alkatrészt ! Ingyen vihető , posta megoldható !!
postával, esetleg webox-al lecsapnék rájuk.
Találtam még szerelt Koax kábeleket (apa-anya), és RJ11-es telefon kábeleket, kb 8-10 méteres.
Akinek kell, ezekből is van elég sok.
Szia!
Ha esetleg maradna az RJ11-ből engem is érdekelne postázva 5 tekercs. Jelezd ha megy a dolog! Köszönöm, Tamás
Sajnálattal olvasom. Esetleg postai út akkor?
Köszönöm 3-4 db max ha megy és privibe egyeztetünk a szállitási költségről de az RJ11-bül is egy 3 párat ha belefér
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Szia!
Menyi jut,ha 4-5 darab lenne azt már nagyon megköszönném. Üdv.Zsolt
Sziasztok.
1 db western digital caviar 21600 nem tesztelt 1,6 GB 1 db conner 210 MB vincseszter nem tesztelt 1 db LG gcr 8523b cd rom nem tesztelt 1 db LG crd 8522b cd rom nem tesztelt Ingyen elvihető. Nyugati pu. ig tudom szállítani posta , csomag küldés stb ha nem muszáj akkor ne.... A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Üdv mindenkinek!
Van - két szatyor régi CD-író, ami vihető lenne (kb. 20-25 db), illetve - egy levilágítónak indult készítmény, ami sosem működött megfelelően a készítőjénél (viszont ez nem jelenti azt, hogy sosem működhet jól), nem teljesen zárt rendszerű, de hát ez így sikerült... Nagyjából egy-másfél hétig tárolom még ezeket, ha azalatt senki nem vinné, akkor leadom veszélyes hulladéktárolóban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |