Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Idézet: „Média M-ban egyben átveszik.” Tudod ki cipeli addig, meg még fizessek a parkolásért is. Akkor inkább szétverem én...
Akkor sajnos le kell mondanom a műszerről, pedig már régóta szerettem volna egyet. Köszönöm a lehetőséget.
Bocs, már beírtalak...
Én írtam be.
Szia!
Nekem úgy messze van, lemondok róla.
Rajta! Szívasd meg a guberálót. Szedd ki belőle a "rezet".
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Én beszoktam állni a MM udvarára és kipakolok.
Na jól van, ez nem teljesen az én napom. Annyira kapkodva, és nem odafigyelve raktam fel a cuccokat, hogy azt nem írtam oda a CD-írókhoz, hogy gyak. egyik sem funkcionál CD-íróként.
Mechanikailag viszont teljesen normális állapotban vannak, elektronikából használható fel biztos valami fel belőle, de a kismotorok, stb. biztosan kifogástalanok. Tehát bontani való mind. Így is áll még az érdeklődés?
Szia, ha a többieknek ez gond lenne, akkor nekem nem probléma. Én főleg a mechanika miatt tudnék érte menni.
Ha visszalépnek, akkor jelentkezem rájuk! Köszönöm, Tamás
Úgy látom a képcső fejezés nem csak erre felé divat.
Erre felé is megy , múltkor láttam kirakott tv-t , cetli ráragasztva hogy működik, de jobban kellett a réz mint a tv a matadornak , úgyhogy betörte a burkolatot és kitépte a rezet.
A képcsövet miért törik le , az elektronágyút is megveszik a szinesfémesek?
Nos, ha annyira szeretnéd, akkor félre teszem neked, és ha lesz időm postára menni akkor elküldöm. Csak most annyi a meló hogy mikor elmegyek dolgozni még nincs nyitva, mikor jövök már nincs nyitva. Ez még jó pár napig így lesz. Mi legyen?
Ezeknek a tv-knek nincs már használati értéke, eladni nem tudja. Mivel egyrészt siet, másrészt nem ért hozzá, azt sem tudja, hogy kell leszedni a tekercset. Ezért inkább eltöri a képcsövet, hogy leessen a tekercs. (Nekünk alkatrész szinten sincs túl sok értékes alkatrész, nagyfokú integráltság, speciális cél áramkörök. Pár alkatrészért sok macera.)
Azért szoktál "leengedni" a képcsövet, mert ez után már nem robbanhat fel. Egyébként a vákuum leszívó csonk eltörése kíméletesebb módszer. Megszívja magát levegővel, és fel lehet lélegezni..
Szia! Köszönöm a lehetőséget, de messze vagyunk egymástól. Ha a posta szóba jöhet (nem sürgős) akkor érdekel (és esetleg a további rossz tápok is), egyéb esetben átadom a lehetőséget a többieknek.
Szia!
Ha a dokkolóért nem jelentkezne senki akkor engem érdekelne de a távolság miatt egyenlőre csak posta jöhetne szóba sajnos, hacsak nem járok arrafelé valamikor. Köszönöm.
Szia!
Egy-két dobozt szívesen elfogadnék. Köszönöm.
Szia!
Megyek személyesen a dolgokért, ha lesz elég nagy pakk. Köszi.
Szia!
Ötvenkilenc fórum társ még nem jelzett vissza hogy tud-e érte jönni. Ha nem, akkor legfeljebb félre teszem neked és elviszed ha erre jársz.
Szia!
Rendben,selejtezek még. Majd jelentkezem.
Szia!
Mennyit vigyek? Kettőt?
Szia!
Kérhetek a találkozóra én is 2-t? Én eredeti céljára használnám.
Hmm... Eredeti cél? A neved alapján nem tűnsz női fórumtársnak
Legyen kettő (talán szerény vagyok), köszönöm.
Gondolom csak a szemüvegtokra gondolt, a feliratot már nem olvasta el.
Nem mindegyik szeműveg fér el benne, mert elég lapos.
Pont a (szétment papírtokos) lapos, fém-félkeretesek elférnek benne; eszerint. Van rajtuk felirat? Megnéztem utólag; azon van, amelyikre nem néztem rá.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |